Не съм чела много назад,за което ще ме извините!
Теди утре става на 4 коргирани месеца (почти 6 реални!кога мина това време незнам) и тъй като е на Ам,скоро ще започвам да я захранвам.
Надявам се всички мами и бебоци да сте добре !

И аз искам Коко да плува, но ме притеснява че още не може да си каже ако не дай Боже нещо го боли или не му е добре. Затова изчакваме за сега.

винаги здраво и усмихнато съкровище ти желая!
в началото около месец ползвахме вода на Хип, но е много небюджетно, ако мога така да го нарека
На мен също преди една година, някъде тези дни, не си спомням точно, забутала съм си снимката със сакчето от ултразвука някъде, за да си припомня точно кога, ми установиха бременността. Сега вкъщи имаме най- ценносто нещо! Не съм вярвала, че е толкова хубаво да имаш дете 
Желая й да е много здрава и щастлива! 
Но пък водатя я преварявам задължително.
, започнах да правя гимнастика с него на ръце и се чувствам много доволна. Намерих примерна в ю туб и съм доволна.
, а и не знма как ще се оправим с три кучета и бебе. Е, вярно, че ни е ходим ,когато и свекитат са там, за да ни помагат, но тази година ще отложим. Отделно вкъщи правим все някакви ремоти, че искаме да свършим до края на годината, докато взимам по- хубаво майчинство, а и Сашко да си драска на чисто 
давам преварен в керамична тенджерка бебелан.