Януарска мама - 4

• 42 289
  • 775
  •   1
Отговори
# 150
  • София
  Пурпуллетка, честит рожден ден!!! Желая ти да си обичана, уважавана и много щастлива.... Весел празник и едно спокойно и усмихнато бебе!!!
  Балонче и на мен ми се случва като се замисля през месец. Аз все още нямам цикъл и все си викам - хайде, свърши ми промоцията, но не. Изглежда е от хормоните, но не съм ходила на лекар. Както и първото раждане мисля да отида веднага след първия МЦ за преглед и цитонамазка.
  Зори и тя само мрънкоти. Много бързо и омръзва в каквото и да било и иска да я разнасям. Спи по половин - един час сигурно по 5-6 пъти на ден. Ей и сега църка в шезлонга до мен, а как тежи само. Мами с по-леки дечица, направо се радвайте. В раничката май не обича много-много. Мами, които използвате, вашите деца искат ли само да ви ядат дрехите. Вир-вода ставам.
  Отивам да се обличам, че съм на открит урок на каката. Дао бебето да се представи добре, че няма на кого да го оставя и ще е с мен.

# 151
Purpletka честит ден ден. Да си. Ива и здравa,щастлива и усмихната.
Да се похваля при нас е -..... 28 градуса. Ай ся завиждайте  Mr. Green
П.п. Обаче изтрещявам от жега и сто часа мисля как да облека бебето.

# 152
  • София
Ауу завиждамее  Mr. Green памперс и къс румпер и е готов, как чакам да си го облека и моето такааа  Peace купила съм 7 такива румперчета за лятото  Grinning тук вали и е 16гр в момента.

# 153
Frozy, аз шапки слагам и на мен и на бебо. Но има и майки, които не слагат на бебчовците.
Сигурна съм, че Сами ще остане доволен и ще му хареса плуването!
Ще ти звъннат за да потвърдят часа Simple Smile но мисля, че ще се съберем група за 17ти.

# 154
  • София
Ааа, ама то не е сигурно ли?
Чудя се да купувам ли памперси - имам от многократните с непропускащо покритие, та би трябвало да задържат акото, но ми трябват подложки.
Ще отидем до Декатлона да видим за шапки, ако не си намерим там, защото сме извън сезона, не знам къде ще си търся такива. Ти от преди ли имаш шапка? Може да си потърся и цял бански, че имам да свалям още девет килограма и не съм изобщо за басейн  Embarassed
Сами е подстриган и коса няма, та предполагам няма да е проблем и без шапка да е. Иначе много му падаше косата.
За цикалоподобните болки - имах ги и аз и точно си мислех, че свърши удоволствието, но така и не се появи.
Явно сме от късметлийките, които кърменето ги спасява. И аз си мисля, че си е от настройката на организма след раждането, защото сухотата почти изчезна.

# 155
 bouquetПурпетка,честит празник,бъдете цялото семейство здрави и щастливи.
Момичета припомнихте ми момента с положителния тест,с толкова смесени чувства съм за отминалото .Направих теста един ден след закъснението,оставих го в тоалетната и щях след минути да го погледна,а ми беше лошо и криво,знаех че съм бременна,но сякаш знаех че нещо няма да е наред.мъжът ми отиди да го провери,идва в стаята весел и вика положителен е,а аз-дърво,той вика-не се радваш май,аз-ми аз знаех.Запазих си час за 6 май,да обаче няколко дни преди това на работа ми теква кафяво,и естествено вечерта след 18 ч.,прибирам се,взимам душ и тръгваме за Ветрен-кв.на Бургас,в частната клиника,ще ме преглежда Недялков-мразя то тоя,установи че има плоден сак без ембрион в 6 гс и 5 дни и според него няма да я бъде тая бременност,да съм ходила за кюртаж др седмица,едва ли щял да се появи щом до тази седмица не е,било кухо яйце.Еми това липсващо ембрионче е на 4 месеца и спи до мен по съвършено от всичко Crazy.Куха му е главата,два дни не спах и не спрях да рева.
Сега ще гледаме само напред сладките си бебоци.

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 22:42 от ivkelina

# 156
Момичета, на моята бебка много и хърка нослето от няколко дни. Слагам стеримар и разтвор на натриев хлорид, но не помагат особено, сополчетата си стоят и не искат да излезнат. Моля за някакви съвети.

# 157
  • Варна
Момичета, на моята бебка много и хърка нослето от няколко дни. Слагам стеримар и разтвор на натриев хлорид, но не помагат особено, сополчетата си стоят и не искат да излезнат. Моля за някакви съвети.
Аспиратор?

# 158
  • Plovdiv, Bulgaria

Аз дърпам с помпа за уста,когато има повече.

# 159
Аспиратор?
Пробвах веднъж с аспиратор, но и с него нищо, явно са по-твърди сополчетата.

# 160
Purpletka, да си жива и здрава, и много щастлива със семейството си!  bouquet

Ние вчера бяхме почти цял ден навън от 11 до 17. И почти през цялото време спа,,само на два пъти се събуди за бързо цокане. Престраших се вече. Обаче снощи ми се върна тъпкано  Tired като почна от 23:30 та до сутринта се будеше през час,час и половина  :ooooh

Вчера ходих на мамолог, че имам проблем с уплътняване на зърното. Каза да правя компрес от риванол и спирт. Обаче се убеждавам, че някак хич не е важно за докторите кърменето. Според консултантката този компрес е пълно безумие. Логично, спирта ше препуши зърното и може да стане по-зле.

# 161
Момичета, благодаря за хубавите пожелания  Hug
Диди, точно в деня в който ни изписаха от болницата ми слезе кърмата и се оказа че на едната ми гърда има запушени канали. Такъв ужас изживях, изобщо не мислех дали ще мога да кърмя, а как ще ми се обрекчат гърдите, толкова бяха пълни и твърди, ревях от болка. Повиках една много печена акушерка, тя ми капна окситоцин в носа - отпушвал каналите - и с ръка така ме стиска за да отпуши всичко. За съжаление единия канал на едната гърда не се отпуши и сега тази гърда си е по-малка, не знам дали има връзка с това. Но окситоцина помага за отпушване  Peace аз тогава капвах окситоцин, малко с помпата колкото да се оформи хубаво зърното и давах на дребния да цока.

# 162
  • София
Диди, ако става дума за запушване - компрес с рициново масло за 30 минути в легнало положение помага за дрениране на течностите, без да намалява кърмата. Компреса с прясно зеле намаля временно кърмата и е по-силен метод.
След компресите помпата или бебето, но е важно да се изцеди всичко няколко пъти днес.

# 163
Пурплетка, честито и от мен  bouquet да сте здрави и мн щастливи всички вкъщи
Диди, аз в началото така се бях запушила - Памела Андерсън можеше само да ми диша прахта относно размер. И аз с окситоцин се оправих , с изпомпване на 2 часа и гореща вода под душа. Никакви спиртове и други такива не сме ползвали.
Мартинела, и ние тук ще умрем от жега. Не се диша. Открихме летния сезон . Ади е по къс ръкав и къси панталони и се поти яко! От жегата чак се подсече.мъча да давам вода , страх ме еда не се обезводни , ама той си капе по главата с шишето , ближе бибата, сичко друго прави , но не и да я пие .
Балонче, аз изпитвам същите болки понякога. Мислех , че ще ми идва цикъла , но никакъв го няма . Не че ми трябва де.
Ивкелина, твоята история за кухото яйце ме вкара във филма.... Моя приятелка откри , ме е бременна. Оказаха са близнаци . Оказаха се и кухи яйца . Направиха кюртаж. И сега чета твоята история и ми се изправя косата .никога няма да й споделя , но в мен се пося съмнение. Само ще кажа , че лекарската некадърност е на изключително високо ниво.

# 164
Frozy, от плуването казват, че ще потвърдят за да няма някакви непредвидени обстоятелства- да спрат водата във фитнеса например. Доста неприятно би било да не можем да изкъпем бебчовците след басейна. Иначе е сигурно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт