Боя за коса - Вlond 40 - Клуб на блондинките

• 112 963
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
payla777 жесток цвят  Heart Eyes и много добре ти стои. При последното боядисване аз също имах желание за тази гама, но не ми стискаше /боядисвам се сама у дома/ и си взех стандартният номер. Ако откриеш тайната обаче сподели  Wink

# 616
Здравейте русокоски! Моля помагайте!! Руса съм,но всеки път като ходя на фризиор ми изсветлява корена и след това го боядисват,но има разлика. Сега съм на едни ужасни ореоли! Светло и малко по тъмно. Писна ми да давам луди пари за фризиор и да не съм доволна накрая! Затова реших сама да пробвам. моля кажете какво да правя,да изсветлявам ли само корена както до сега или да действам направо с боя. Корена ми е доста тъмничък. Не успявам да кача снимки

# 617
Моята коса е сравнително светла, изсветлявам се само с боя. Винаги има разлика между корена и дължините, зимата е по голяма защото е по студено и косата изсветлява по трудно.  На първата седмица след боядисване корена се измива и става по тъмен. Доколкото разбирам изсветляват корена ти с блондор? Ако косата ти е тъмна може да опиташ с най силната боя с 12 оксидант и да видиш какво ще стане и дали ще ти хареса. Не разбрах какви са тези кръгове.  На второто боядисване при мен нещата се уеднаквяват, но съответно новия корен отново е по тъмен. При всичките ми руси приятелки се получава така.

# 618
Блондита и аз имам въпрос. Косата като ми я обезцветиха беше еднаква цялата. Сега по дължината изглежда 2 тона по тъмна от корена......
И стои жълто златно медена...Моля ви пррпоръчайте ми боя с която да убия този .. "ефект". Тониращите балсами не ме хващат..

# 619
Здравейте русокоски! Моля помагайте!! Руса съм,но всеки път като ходя на фризиор ми изсветлява корена и след това го боядисват,но има разлика. Сега съм на едни ужасни ореоли! Светло и малко по тъмно. Писна ми да давам луди пари за фризиор и да не съм доволна накрая! Затова реших сама да пробвам. моля кажете какво да правя,да изсветлявам ли само корена както до сега или да действам направо с боя. Корена ми е доста тъмничък. Не успявам да кача снимки
Ако си с много тъмна коса, много вероятно е да имаш разлика в корените и дължината на косата. На твое място бих се ориентирала към цвят, който не е чак толкова различен от моя, за да избегна шаренията в косата. Другият вариант е, намираш си много добър колорист и пръскаш луди пари всеки месец. Още един вариант е да си направиш балеаж, така че като ти израстнат корените да не е толкова фатално.

# 620
Благодаря ви много! Ами да корена ми го изсветлява с блондор. А знаете ли дали боята Олиа на Гарние примерно 9 и 10.21 би могла да изсветли тъмния корен и как да процедирам? Даа намажа първо корените,да поседя с тях и последните 10-15 Мин да мацна и дължините. Дали пак ще има разлика?  newsm12 Weary

# 621
Едва ли някой може да ти отговори как ще реагира косата ти и дали ще стане това което искаш.
Аз се боядисвам без предварително изсветляване и рядко получавам разлика в корените, но скоро се боядисах с 9.03 на лореал и направо ми стана бяло в корените, все едно съм побеляла! Сега се връщам от магазина с нова боя ( 9.3) и ще се цапам наново.

# 622
Благодаря ви много! Ами да корена ми го изсветлява с блондор. А знаете ли дали боята Олиа на Гарние примерно 9 и 10.21 би могла да изсветли тъмния корен и как да процедирам? Даа намажа първо корените,да поседя с тях и последните 10-15 Мин да мацна и дължините. Дали пак ще има разлика?  newsm12 Weary
Гарние олия беше безамонячна нали? При мен с безамонячни бои не се получава нищо. Има вероятност и да изсветли, но според мен е по голяма вероятността да си имаш едни кафеви корени и руси дължини. Успех каквото и да решиш.

# 623
При мен с безамонячни бои не се получава нищо.
Конкретно Олиа ползвала ли си? И преди съм писала, а и не само аз, Олиа изсветлява учудващо много. Peace

Последна редакция: нд, 23 окт 2016, 18:12 от Анонимен

# 624
Не, резултатът е много добър. Агресивна ли е?

# 625

Моя корен е също толкова тъмен. Купих ги преди малко ще рискувам се га и ще видим какво ще се получи! Благодаря ви за мненията! Hug

Последна редакция: нд, 23 окт 2016, 21:57 от Misoce

# 626
Потвърждавам за Олиа-много изсветлява, само внимавайте с оттенъците върху много светла коса, че сивее доста с нея.
Чакакме снимки на боядисаната коса  newsm03

# 627
Момичета, според вас има ли оцветител, с който пробно да се направя брюнетка и който да не държи много, и  в случай, че не се харесам да мога лесно да си върна светлорусия цвят. Хем ми се иска промяна хем не смея...Тъмно русо и светло кестеняво съм се пробвала с боя, но не се харесвам. Или ще съм светло руса или нещо шоколадово. Направо ме е страх да пробвам ама пък близо 15 години съм руса и ми се ще някаква промяна Simple Smile

# 628
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Дори и да решиш да се направиш шоколадова,за около две седмици боята ще е паднала.Върху русото боя трудно се задържа.

# 629
Не е така, тръгнеш ли след това да изсветляваш на места боята хваща по силно и не пада без блондор а това съсипва косата

Общи условия

Активация на акаунт