Чакаме с голямо нетърпение, майско ново попълнение !Бъдещи мами над 35

• 36 257
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
Не съм видяла за градушката при Тобито...дано всичко е ок

Перу, принципно да, реже се до първата зелена пъпка, но ако са измръзнали или остарели може и додолу, избиват от корена нови стъбла но няма да има май цветя това лято

2в1, ще погледна Simple Smile къде точно има бяло? Как си ти днес? Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 12:41 от mimche

# 286
  • Варна
Пия тоя достинекс,файда никва...викам да го спра.Кво ще стане?Скоро не съм го тествала.
Как така "файда никаква"?  Shocked Ако не спада пролактина, се корегира дозата. Аз в началото ходих всеки месец при ендото, като предварително съм пуснала изследване и според стойността, тя ми променяше дозата. Така, докато я регулираме. Според мен, не бива да го спираш в никакъв случай. Просто няма как да забременееш с много висок пролактин.
Моят брат го изписаха само след кръвно изследване. Надявам се, че знаят какво правят и това е достатъчно.
Скрит текст:
Изписали са му две лекарства - едното ще го взима по здравна каса, че много скъпо. И двете се пият, няма инжекции. Обаче чорапа, който му е изписал доктора, брат ми категорично отказва да си купи. Нямал толкова пари. Щял да се пристяга с ластични бинтове. Достатъчно ми бил задлъжнял, нямало да даде 110 лв. още и после да ми ги дължи. Дано не стане някоя беля...  Tired

# 287
  • Пловдив
Пия тоя достинекс,файда никва...викам да го спра.Кво ще стане?Скоро не съм го тествала.
Как така "файда никаква"?  Shocked Ако не спада пролактина, се корегира дозата. Аз в началото ходих всеки месец при ендото, като предварително съм пуснала изследване и според стойността, тя ми променяше дозата. Така, докато я регулираме. Според мен, не бива да го спираш в никакъв случай. Просто няма как да забременееш с много висок пролактин.
Моят брат го изписаха само след кръвно изследване. Надявам се, че знаят какво правят и това е достатъчно.
Скрит текст:
Изписали са му две лекарства - едното ще го взима по здравна каса, че много скъпо. И двете се пият, няма инжекции. Обаче чорапа, който му е изписал доктора, брат ми категорично отказва да си купи. Нямал толкова пари. Щял да се пристяга с ластични бинтове. Достатъчно ми бил задлъжнял, нямало да даде 110 лв. още и после да ми ги дължи. Дано не стане някоя беля...  Tired
Файда имам предвид за забременяване,че не става и никак не ми помага като го пия Tired

Дано се стабилизира брат ти!Купи му го,пък нека след време да ти ги върне...ако имаш възможност де.

# 288
Kali чорапа е повече от задължителен.
Какъв размер трябва и каква плътност на нишката. На майка купувам от една аптека , някакви полски на половин цена. Мога да проверя.

# 289
  • Варна
Файда имам предвид за забременяване,че не става и никак не ми помага като го пия Tired
Ееее, ама то не е хапче за забременяване. Може да има и друг проблем, не само пролактина. Нали виждаш, че при мен беше точно така. Регулирахме космически високия пролактин и пак не стана естествено. Обаче спреш ли Достинекса, гаранция, че няма как да стане.
Обаче пиейки Достинекс, трябва и да го следиш този пролактин чат-пат. Как така не знаеш колко е? Той и да пада много не е хубаво...
А защо ЯМР-то е ужас? Какво му е ужасното? newsm78

# 290
Кали, на брат ти му е майтап работата.
Вече почнах четвърта година с чорапа. Исках да направя опит да гомахна лятото, че да нося нещо по късо, ама надали.

# 291
  • Пловдив
Ееее, ама то не е хапче за забременяване. Може да има и друг проблем, не само пролактина. Нали виждаш, че при мен беше точно така. Регулирахме космически високия пролактин и пак не стана естествено. Обаче спреш ли Достинекса, гаранция, че няма как да стане.
Обаче пиейки Достинекс, трябва и да го следиш този пролактин чат-пат. Как така не знаеш колко е? Той и да пада много не е хубаво...
А защо ЯМР-то е ужас? Какво му е ужасното? newsm78
Следя го...просто 2мес. не съм пускала изследване.Не ми е до това...
ЯМР-то беше ужасно...имам лека клаустрофобия и просто едва не припаднах.Не знам как издържах!Шума,който издава апаратът е меко казано тресящ.Дадоха ми едни памучета за в ушите...трябваше слушалки като на строителен работник!

# 292
  • Варна
Kali чорапа е повече от задължителен.
Какъв размер трябва и каква плътност на нишката. На майка купувам от една аптека , някакви полски на половин цена. Мога да проверя.
Ето това му е дал доктора:
Скрит текст:
Вчера ММ отиде да го купи и хората в тази фирма обяснили, че трябва да се измерят определени мерки на крака сутрин, след събуждане веднага и чорапа се поръчва специално за него. ММ отишъл до друга фирма да пита дали пък няма по-евтини заместители и хората там обяснили, че не препоръчват да се взима заместител, защото тези се правят по поръчка точно за този проблем. И цената е такава - 110 лв.
Казах му, че е важно много. Щял да си стяга крака с бинт...  ooooh!

# 293
  • Варна
ЯМР-то беше ужасно...имам лека клаустрофобия и просто едва не припаднах.Не знам как издържах!Шума,който издава апаратът е меко казано тресящ.Дадоха ми едни памучета за в ушите...трябваше слушалки като на строителен работник!
Ясно. Мисля, че бих се справила с това. Все пак е за малко, пък и аз нямам проблем с клаустрофобия. А колко струва по здравна каса ЯМР-то?

# 294
  • Пловдив
Ясно. Мисля, че бих се справила с това. Все пак е за малко, пък и аз нямам проблем с клаустрофобия. А колко струва по здравна каса ЯМР-то?
Безплатно е.Плаща се само,ако ти се наложи,т.е. ако доктора прецени,че трябва контрастно в-во...мисля 120лв.При мен не се наложи.Изследването трае 30-40мин....хич не беше малко за мен.

# 295
Изписали са му ксарелто. Пробутали са му го. Да ви кажа, че и със зравна каса пак е доста скъпо. Освен това е още на етап експериментално. Добрият стар синтром ще струва 3 лева на месец.  Лошото- правят се изследвания, в началото много пъти докато нацелят дозата. Добрата- всички хематолози боравят с него от десетилетия. При предозиране знаят как да действат.

# 296
Кали...баща ми е с такъв чорап 15 години...нищо не е мерил.
Щото първият ходих аз да го купя.
Ето една опция:
http://amedicabg.com/bg/kompresivni-chorapi/50-kompresivni-chorapi-maxis.html

А аз ще проверя в аптеката.

# 297
Хоуп, мери се. Особено като крака е подут.

# 298
Сигме сигурно сме мерили щото и в линка който пуснах с мерене се определя размера.
Сори, забравила съм.

# 299
  • Варна
Изписали са му ксарелто. Пробутали са му го. Да ви кажа, че и със зравна каса пак е доста скъпо.
Не знам какво е лекарството по Здравна, но му казали, че струва 118 лв., а той по здравна ще доплаща 30...
Кракът му не е подут сега, но пак искат да мери сутрин...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт