Страсти – градините в София, кампания 2016/2017

• 53 396
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Служебната бележка която издава работодателя също ли трябва да е с изходящ номер преди датата на класирането?
Не, след нея.
Благодаря!

# 196
  • София
Момичетa, сигурно нямa дa спя до съботa Simple Smile Тa искaх дa ви питaм през минaлите години дечицaтa с aтопичен дермaтит и др сa имaли предимствa, но сегa никъде нямa информaция зa товa...отпaднaло ли е?

Децата с АД не са с предимство и никога не са били. Всяко второ дете се ражда вече с АД и това не се зачита за предимство. Кандидатства се през системата по общият ред.

P.S. Вече съм леко изнервена от това чакане.

# 197
  • София

Не си само ти! Hug
Като гледам как се увеличават опашките и то все с деца с много точки. Преди време една потребителка ме обвини, че понеже съм била сигурна, че ще влезем и затова съм защитавала критериите. Ще ми се да и кажа сега, че хич не сме сигурно вътре и ще сме на лотария, ама пак не съм си променила мнението.

# 198
Най-после дойде заветния 12 май. Сега започваме с молбите да сме вътре  Praynig .

# 199
  • София

Не си само ти! Hug
Като гледам как се увеличават опашките и то все с деца с много точки. Преди време една потребителка ме обвини, че понеже съм била сигурна, че ще влезем и затова съм защитавала критериите. Ще ми се да и кажа сега, че хич не сме сигурно вътре и ще сме на лотария, ама пак не съм си променила мнението.

Оххх грам не искам да гледам какво става, че сигурно ще полудея. При нас се увеличиха миналата седмица децата с 8.2, което малко ме срази, но сме на лотария, което не ме успокоява защото и първата година бяхме на лотария и не влезнахме.

# 200
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®, може сега да имате късмет.

# 201
  • София
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®, може сега да имате късмет.

4 влизат по социален и остават 6 свободни. В общата става 21 места, от тях 10 директно влизат и 11 остават за които се борят 13 деца. И ако не сме каръци може и да влезе.

# 202
  • София
Това си е голям шанс...
При нас намаляха на 7 свободни места за 26 деца. Явно хората разместват и такива с повече точки се нареждат пред нас.
А ние имаме шанс само там, на другите места сме към и над 100-тно място.

# 203
  • София
ние засега влизаме и по първо и по второ желание.
ама си се появяват постоянно нови деца, дано не запецне нещо системата да пренаредя ако трябва преди 18 часа  Rolling Eyes

# 204
  • София
голямо чакане, големи нерви ... и то да е само днес ... до събота не ми се мисли Rolling Eyes

# 205
  • София
При нас и на двете опашки ще има жребий.

# 206
  • София
А тук грачната ще е на 8.1 нали? Или нещо аз пак не мога да разбера + че от социалната ще влезнат още 18 места към общата.
Скрит текст:
И общо към 48 деца ще приемат?

Тъй като едни 2 деца от нашата (104-та) тук са по 1-во желание и си мисля, че тук директно влизат и ще освободят 2 места при нас Simple Smile

# 207
  • София
Според мен, ако прехвърлят и 18-те отгоре, граничната група ще е по-малък брой точки...с 8.1 директно ще си влязат.

# 208
Някой може ли да ми каже дали има значение договорът с работодателя дали е постоянен или все още в изпитателен срок при кандидатстването?

# 209
  • София
Мен ми е чудно защо някой би се редил на обща опашка с видимо никакъв шанс за томбола дори. В яслата, в която исках да кандидатстваме има 7 места, 3 по соц. критерий, където на томбола ще участват 5 деца по първо желание и 4 по общ - където на томбола са 7 деца с 8.2 и после има опашка от почти 20 деца с 8.1, на които това е първо желание. Аз ли нещо не схващам или тези с 8.1 нямат никакъв шанс и отделно нямат шанс да влязат и по второ желание, защото все пак опашките са от деца с 8+ точки, а те биха имали 7.1 като второ желание. Има ли смисъл тези с 8.1 да стоят там (ние също бихме били с 8.1 и да не изпускам нещо?..)

Общи условия

Активация на акаунт