Страсти – градините в София, кампания 2016/2017

• 53 396
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз пък чакам с нетърпение да заключат вече системата,че позициите се сменят непрестанно  #Crazy

# 256
И аз,  и аз

# 257
  • София
Аз ще хвърля един поглед преди да я затворя и дотам,че скоро ще получа сърцетуп от притеснение.....  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 258
  • София
Аз даже не се притеснявам вече...нещо май съм приела, че няма да имаме късмет и обмислям какво да работя от вкъщи 3-тата година майчинство  Joy
Ще направя плана и те пък ще вземат да го изтеглят.

# 259
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз съм трета година вкъщи  Tired

# 260
На мен пък сега ми изникна въпрос. Имаме примерно 10 места по социални заемат се от 9 човека и после има още 3ма с равни точки и желания, като не се тегли жребий какво следва да се случи с това едно място и с тримата участници.... И аз вече станах разногледа и все повече не ми се рискува , колкото повече го гледам толкова се обърквам, пък ММ нещо иска да сме смели...

# 261
Аз даже не се притеснявам вече...нещо май съм приела, че няма да имаме късмет и обмислям какво да работя от вкъщи 3-тата година майчинство  Joy
Ще направя плана и те пък ще вземат да го изтеглят.
Не се отчайвайте, момичета. Голямото ми дете го приеха на трето класиране и то със 7,2 точки. Винаги може да имате шанс.

# 262
  • София
На мен пък сега ми изникна въпрос. Имаме примерно 10 места по социални заемат се от 9 човека и после има още 3ма с равни точки и желания, като не се тегли жребий какво следва да се случи с това едно място и с тримата участници....
Това не е вярно. Тези 3 деца също попадат в гранична група и за тях се теглят случайни числа.

# 263
  • София
Абе в този форум, защо не може да качва снимка от телефона, или пък аз не мога. Исках да покажа при нас как стоят нещата, но няма да мога, както и да е.
Аз толкоз сметки и в училище не съм правила.
Друго да питам -резултати кога ще са видими в системата? Утре след полунощ или чак сутринта на 14 ти?

# 264
А нали миналата година е имало хора,  които са казвали резултатите веднага след затваряне на системата.  Тази година ще има ли такива желаещи  Simple Smile

# 265
  • София
Доколкото знам пращат и-мейл на 14ти сутринта и резултатите са видим в системата. А няма майки от форума,които да са казали,че ще са на класирането. Поне от предната тема насам няма такова включване. Ще изкараме 2 безсънни нощи и каквото сабя покаже. Аз повече рокади няма да правя и какъвто ни бил късмета1

# 266
Ясно грешката е моя. Както казах обърках се от толкова гледане и смятане. Благодаря за инфото и корекцията.
Има едно одз обявило нулев прием за набора и въпреки това там са се наредили някакви хора и то на първо желание . Shocked

# 267
Хахахха и при нас има една с нулев прием,  сега погледнах и аз,  и в нея има наредени желаещи.  Е как такаа???

# 268
И аз видях едно такова с нулев прием и чакащи на първо желание. Нямам идея какъв е смисълът.
Добре, че поне сутринта на 14 ще стане ясно

# 269
  • София
На много хора не саимясни разни неща и може да са се объркали.
И аз чета, мигам, прочитам пак ...и накрая не схващам какво имат предвид в правилата.

Общи условия

Активация на акаунт