Страсти – градините в София, кампания 2016/2017

• 53 396
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
yor_2015 и аз бях твърдо решена да заложа на сигурното, докато не забелязах, че кандидатите по социални критерии са по-малко от местата. Ако правилно предполагам, че останалите места ще се прехвърлят към опашката по общи критерии, шансът ни се увеличава и изведнъж в последния момент май станах по-склонна да рискувам newsm78 Още повече, че при нас близостта на градината е единият фактор, другият е, че има репутация на едно от добрите заведения в района +страхотна база и басейн.
Pati111, рискувай. С теб съм. При нас, ако се прехвърлят незаетите места от соц.опашка, шансът ни е някъде 60:40. Още умувам. Стискам палци за утре. Късмет.

# 241
Как ви се струва да се местя ли от тази опашка в друга градина с 8.2 сме или има шанс да влязат всичко с 8.2 без лотария ?

от септември 2-ра ясла, родени 2014 г.

Списък чакащи по социални критерии за 12 места
Кандидат   Точки   Бонус т. / желание
1. Антоана Тониева Атанасова   10.2   3т. / (1-во желание)
2. Елена Николова Станчева   10.0   0т. / (ниско желание)
3. Катерина Пламенова Панайотова   10.0   2т. / (2-ро желание)
4. Момчил Светославов Обретенов   9.1   2т. / (2-ро желание)
5. Борис Петков Картунов   9.0   2т. / (2-ро желание)
6. Никола Петков Картунов   9.0   2т. / (2-ро желание)
7. Илия Силви Тодоров   8.1   1т. / (3-то желание)
8. Ангел Николов Хаджихристев   8.0   1т. / (3-то желание)
9. Методи Преславов Милчев   8.0   1т. / (3-то желание)
10. Ангел Симеонов Беловеждов   7.2   0т. / (ниско желание)
11. Михаил Симеонов Беловеждов   7.2   0т. / (ниско желание)
Списък чакащи по общи критерии за 19 места
1. Юлиан Георгиев Дунгаров   8.4   3т. / (1-во желание)
2. Ирина Димитрова Михайлова   8.3   3т. / (1-во желание)
3. Катерина Димитрова Маринова   8.3   3т. / (1-во желание)
4. Лора Стефанова Минчева   8.3   3т. / (1-во желание)
5. Милко Михайлов Петров   8.3   3т. / (1-во желание)
6. Станимир Свиленов Бориславов   8.3   3т. / (1-во желание)
7. Анна Николаева Балджиева   8.2   3т. / (1-во желание)
8. Антоана Тониева Атанасова   8.2   3т. / (1-во желание)
9. Борис Христов Маринчев   8.2   3т. / (1-во желание)
10. Виктория Георгиева Кръстева   8.2   3т. / (1-во желание)
11. Ива Тодорова Праматарова   8.2   3т. / (1-во желание)
12. Илия Георгиев Попов   8.2   3т. / (1-во желание)
13. Калоян Георгиев Видров   8.2   3т. / (1-во желание)
14. Калоян Драганов Драганов   8.2   3т. / (1-во желание)
15. Магдалена Павлова Аначкова   8.2   3т. / (1-во желание)
16. Мартин Диан Минчев   8.2   3т. / (1-во желание)
17. Мартин Иванов Митрев   8.2   3т. / (1-во желание)
18. Мика Спасова Алексова   8.2   3т. / (1-во желание)
19. Мина Петрова Георгиева   8.2   3т. / (1-во желание)
20. Рая Красимирова Говедарска   8.2   3т. / (1-во желание)
21. Ричард Кристиян Гедов   8.2   3т. / (1-во желание)
22. Сияна Мирославова Манчева   8.2   3т. / (1-во желание)
23. Теодор Лъчезаров Рибаров   8.2   3т. / (1-во желание)
24. Тея Атанасова Балевска   8.2   3т. / (1-во желание)
25. Яна Стефанова Янчева   8.2   3т. / (1-во желание)

# 242
Дъщеря ми е в Приказен свят но във филиала.  Доволни сме много. Сега момченцето ми кандидатсдва за ясла и дано го приемат, че догодина да мога да го запиша при кака му в Приказен свят.
Дано да ги приемат на ясла, че иначе работата е много зор. Сега погледнах, че 8.2 са на томбола.Точно толкова колкото имаме и сега.

И моя малък син го глася за "Приказен свят" от догодина и е горе-долу на една възраст с твоето дете Simple Smile Днес ще се борим за влизане в ясла. Успех на всички!

# 243
Как ви се струва да се местя ли от тази опашка в друга градина с 8.2 сме или има шанс да влязат всичко с 8.2 без лотария ?

от септември 2-ра ясла, родени 2014 г.

Списък чакащи по социални критерии за 12 места
1. Антоана Тониева Атанасова   10.2   3т. / (1-во желание)
2. Елена Николова Станчева   10.0   0т. / (ниско желание)
3. Катерина Пламенова Панайотова   10.0   2т. / (2-ро желание)
4. Момчил Светославов Обретенов   9.1   2т. / (2-ро желание)
5. Борис Петков Картунов   9.0   2т. / (2-ро желание)
6. Никола Петков Картунов   9.0   2т. / (2-ро желание)
7. Илия Силви Тодоров   8.1   1т. / (3-то желание)
8. Ангел Николов Хаджихристев   8.0   1т. / (3-то желание)
9. Методи Преславов Милчев   8.0   1т. / (3-то желание)
10. Ангел Симеонов Беловеждов   7.2   0т. / (ниско желание)
11. Михаил Симеонов Беловеждов   7.2   0т. / (ниско желание)
Списък чакащи по общи критерии за 19 места
1. Юлиан Георгиев Дунгаров   8.4   3т. / (1-во желание)
2. Ирина Димитрова Михайлова   8.3   3т. / (1-во желание)
3. Катерина Димитрова Маринова   8.3   3т. / (1-во желание)
4. Лора Стефанова Минчева   8.3   3т. / (1-во желание)
5. Милко Михайлов Петров   8.3   3т. / (1-во желание)
6. Станимир Свиленов Бориславов   8.3   3т. / (1-во желание)
7. Анна Николаева Балджиева   8.2   3т. / (1-во желание)
8. Антоана Тониева Атанасова   8.2   3т. / (1-во желание)
9. Борис Христов Маринчев   8.2   3т. / (1-во желание)
10. Виктория Георгиева Кръстева   8.2   3т. / (1-во желание)
11. Ива Тодорова Праматарова   8.2   3т. / (1-во желание)
12. Илия Георгиев Попов   8.2   3т. / (1-во желание)
13. Калоян Георгиев Видров   8.2   3т. / (1-во желание)
14. Калоян Драганов Драганов   8.2   3т. / (1-во желание)
15. Магдалена Павлова Аначкова   8.2   3т. / (1-во желание)
16. Мартин Диан Минчев   8.2   3т. / (1-во желание)
17. Мартин Иванов Митрев   8.2   3т. / (1-во желание)
18. Мика Спасова Алексова   8.2   3т. / (1-во желание)
19. Мина Петрова Георгиева   8.2   3т. / (1-во желание)
20. Рая Красимирова Говедарска   8.2   3т. / (1-во желание)
21. Ричард Кристиян Гедов   8.2   3т. / (1-во желание)
22. Сияна Мирославова Манчева   8.2   3т. / (1-во желание)
23. Теодор Лъчезаров Рибаров   8.2   3т. / (1-во желание)
24. Тея Атанасова Балевска   8.2   3т. / (1-во желание)
25. Яна Стефанова Янчева   8.2   3т. / (1-во желание)

Ако изведнъж не се увеличат желаещите, което не ми се вярва - имате шанс.  Според мен може да прегледате на децата по социален  критерии кои са им по-предни желания и дали там имат шанс за прием, така една идея повече ще имате яснота дали няма да се променят нещата в последния момент

# 244
Здравейте Simple Smile Имам въпрос, на който се опитвам да намеря отговора от много време и никой не може да ми съдейства. Какво се случва със свободните места от социалната опашка , ако кандидатите по първо желание са само двама,. Останалите места прехвърлят ли се към общата опашка на първото класиране? шансовете увеличават ли се, ако от 10 места , по първо желание са само две деца.... ? Благодаря Ви Simple Smile

# 245
  • София
Здравейте Simple Smile Имам въпрос, на който се опитвам да намеря отговора от много време и никой не може да ми съдейства. Какво се случва със свободните места от социалната опашка , ако кандидатите по първо желание са само двама,. Останалите места прехвърлят ли се към общата опашка на първото класиране? шансовете увеличават ли се, ако от 10 места , по първо желание са само две деца.... ? Благодаря Ви Simple Smile

Ако останалите деца ги приемат по първо желание към общата се прехвърлят останалите 8 места от 10те по соц.критерии. Подобни ситуации ги има коментирани по-рано в темата и предната също. Явно не сте се поровили достатъчно. Успех с класирането.

# 246
  • София
Айде и при нас има раздвижване. Пристигнаха едни близнаци, които до днес бяха в друго одз и влизаха по 1во желание. Сега до 11то място вкл. са с 10.2, приемат 10 деца, 2 от опашката са с 10+ и нашата градина им е второ желание. Дано успеем! Успех на всички!

# 247
  • София
Както бяха казали по-рано има някои,които не знаят къде искат да бъдат.. Аз оставям нещата така и каквото стане. Със сигурност ще сме на лотария и дано тоя път не се разминем. Стискам палци на всички!

# 248
Хахаха при нас от вчера едното място мърда постоянно,  някой явно не може да реши и постоянно маха и добавя детето

# 249
  • София
Мен ме устройва и другото одз, Детелина. На този етап, с 10.2, ще влезем там. Но ако не стане бъг в системата, ще решавам в последния момент.

# 250
Здравейте, бих искала да задам принципен въпрос - имам приятелка, чието дете е на 3годинки и посещава ясли в Младост. На приятелката ми, обаче ще й бъде по-удобно да е в Оборище и иска да участва в кандидатстването сега и е посочила на първо място ЦДГ в Оборище, но не получава бонус точка за това, че вече е посещавала детско заведение. И вместо да се бори с 9,2 - тя е с 8,2?

Моля за вашето мнение по въпроса, тъй като останах доста озадачена, че не болучава допълнителна точка.

Благодаря ви?

# 251
  • София
Здравейте, ние кандидатстваме за ясла с 8,2 т., с които отиваме на лотария - 22 деца за 18 места. Местата по социални критерии обаче са 14, а кандидатите са 12, от които пък само 6 са с 1-во желание. Въпросът ми е: оставащите места от квотата по социални критерии прехвърлят ли се към тези по общи критерии, та ако отпаднем на томболата, да влезем?
Скрит текст:

Умувам какво да правя, защото тази градина ни е буквално под прозорците, но може и да отпаднем при лотарията, а в друга, която ни е далече, влизаме със сигурност. И не знам дали да рискувам от зор да сме на една крачка.  

Благодаря и успех на всички!

Да - незаетите места от квотата по социален критерий се добавят към общата опашка още на първо класиране (втора стъпка). Само трябва да провериш 6-те кандидата с по-ниско желание в социалната опашка дали ще бъдат приети на местата, в които им е по-високото желание - ако няма да бъдат приети там, те ще заемат местата в социалните опашки, на които са по-ниските им желания и така от вашата социална опашка ще дойдат по-малко места към общата опашка.

Много благодаря!  bouquet Ориентирах се. Оказа се, че само 4-ма по социални критерии от 14 места са с 1-во желание, останалите ги приемат на по-високите им желания. Така имаме шанс да се разминем с жребия, ако ситуацията не се промени сериозно в оставащите часове.

yor_2015
, късмет и при вас!  Hug

# 252
  • София
Здравейте, бих искала да задам принципен въпрос - имам приятелка, чието дете е на 3годинки и посещава ясли в Младост. На приятелката ми, обаче ще й бъде по-удобно да е в Оборище и иска да участва в кандидатстването сега и е посочила на първо място ЦДГ в Оборище, но не получава бонус точка за това, че вече е посещавала детско заведение. И вместо да се бори с 9,2 - тя е с 8,2?

Моля за вашето мнение по въпроса, тъй като останах доста озадачена, че не болучава допълнителна точка.

Благодаря ви?
точка получава, ако е било  в сдя, от одз не.

# 253

Благодаря ви?

Получава точка ако детето посещава сдя. Ако е в Одз-не се дава такава.

# 254
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Мен ме устройва и другото одз, Детелина. На този етап, с 10.2, ще влезем там. Но ако не стане бъг в системата, ще решавам в последния момент.

Моите и двете (средна и най-малка) са там - в 7 ОДЗ Детелина. Невероятна е градината; учителките са прекрасни; с директорката не съм се виждала - освен, когато присъства на тържества. Много ме е яд, че ми се налага да местя най-малката, но не мога да пътувам до там, а после да оставям средната на училище (в близките тя пък няма шанс да влезе) и после да търча на работа ... Та, ми се налага да запиша средната в училище до работата и кандидатствам с най-малката да я преместя пак там в градината ... Пиша това, за да Ви кажа да не съжалявате, ако детето има шанс да е прието в 7 ОДЗ  Wink

Общи условия

Активация на акаунт