AVON обсъждане на продукти - тема 21

• 106 958
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Хубав ли е Far Away Infinity? Става ли за лято?

# 91
Супершок лилавата спирала тъмно лилава ли е или ярко лилаво, че ме питат. Или на колор тренд , ако е ярко лилаво. И гела за лице Планет спа с бял чай изсушава ли много кожата. Моята кожа е смесена, но по-скоро суха.

# 92
Супершок лилавата спирала тъмно лилава ли е или ярко лилаво, че ме питат. Или на колор тренд , ако е ярко лилаво. И гела за лице Планет спа с бял чай изсушава ли много кожата. Моята кожа е смесена, но по-скоро суха.

Има де измиващи на чланер спа - с чай и другия е оранжев с жен шен - вземи си втория ако излезе на хубава цена. То е измиващ крем, аз съм с много суха кожа и ми е много по щадящо от това с чая. След чая много ми опъва кожатаи крема след това трябва да е много подхранващ.

Ето този

# 93
silver_f, Петенце Цветенце, много благодаря!  Hug

# 94
Реге благодаря! И аз имам някакъв спомен, че измиващия гел с бял чай изсушава кожата, ще следя за другия. И аз мисля да пробвам гланцовете с опалесцентни пигменти, има интересни цветове. ще чакаме К8. Спрей с жасмин и ванилия на планет спа някой ползвал ли е. Има ли приято ухание на жасмин или е по скоро сладникъв като ванилия.

# 95
Silver_f , Планет спа са премерено сладникави, не мисля, че ванилията се усеща натрапчиво в спрея. Гелът с бял чай не ми се стори да изсушава, но кожата ми е мазна, а сложих и хидратираща маска след него.
А за каталог 8...толкова съм изкушена от парфюмите и декоративната козметика в него - опалесцентните гланцове, червила, сенки,  Fаr Away (много любим аромат), Outspoken Party by Fergie и черешката на тортата - Premiere luxe... и Дантелената рокля е хубав парфюм, много нежен аромат.

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 12:32 от Vanchita_345

# 96
Дантелената рокля какво представлява не съм мирисала мостра, на кой аромат наподобява? А премиер лукс и на мен мн ми харесва Simple Smile

# 97
Днес пробвах лосиона за тяло за под душа. Хареса ми. Ще си взема още една бройка от следващия каталог. Тъкмо е доста намален.
Бях си набелязала и измиващия гел с бял чай. Сега започвам да се колебая щом изсушава кожата  Thinking

# 98
Днес пробвах лосиона за тяло за под душа. Хареса ми. Ще си взема още една бройка от следващия каталог. Тъкмо е доста намален.
Бях си набелязала и измиващия гел с бял чай. Сега започвам да се колебая щом изсушава кожата  Thinking

На мен пък не ми изсушава,изключително доволна съм. Simple Smile .Хвърлила съм око на дантелената рокля,дааа видим...

# 99
Silver_f , Планет спа са премерено сладникави, не мисля, че ванилията се усеща натрапчиво в спрея. Гелът с бял чай не ми се стори да изсушава, но кожата ми е мазна, а сложих и хидратираща маска след него.
А за каталог 8...толкова съм изкушена от парфюмите и декоративната козметика в него - опалесцентните гланцове, червила, сенки,  For Away (много любим аромат), Outspoken Party by Fergie и черешката на тортата - Premiere luxe... и Дантелената рокля е хубав парфюм, много нежен аромат.

Кой Far Away, те са толкова много вече  Confused  Колебая се между Инфинити и Always  newsm78

# 100

Кой Far Away, те са толкова много вече  Confused  Колебая се между Инфинити и Always  newsm78

Аз от може би 10 години си поръчвам само "оригиналния" (как звучи само, все едно е топ марка Laughing), т.е. първият, който пуснаха от Ейвън. Останалите не съм ги пробвала, защото не са ме впечатлявали в каталога. За този гарантирам, че е траен.

Sladkishi, на мен гелът с бял чай не ми изсушава кожата. Всичко зависи от типа кожа.

Silver_f, дантелената рокля само от каталога я помирисах, не съм взимала мостра - лек, летен аромат, не е сладникав (поне за мен). Обмислям да я поръчам с лосиона за тяло.

# 101
Vanchita_345, Mimeto74, благодаря. Ще го пробвам. Ако ми изсушава няма да го ползвам всеки ден.

Май само на мен не ми допадна тази дантелена рокля Simple Smile

# 102
  • София, Западен парк
Любима ми е червената, но и дантелената ми хареса много.  Simple Smile

# 103
Дантелената рокля е силно мой аромат- имам мостри на 4 от роклите. Дантелената е най за моя вкус, а някои от другите рокли  ги имам в пълен вариант. Ще се въздържа от почти всякакви покупки в следващия каталог, защото имам от всичко и по много, само опалесцентните глосове - поне два цвята, ще взема и някоя др. дреболия.
За мен сегашният 6 каталог е по- интересен и силен откъм оферти.

Фар Ауей Инфинити е хубав и траен, по-лесно смилаем и ненатрапчив.

# 104
Става ли за лято Инфинити, Камея? От тази серия са доста тежки обикновено  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт