Частни училища - информативна тема 12

• 99 760
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Таман да си помисля, че от училището верно са дали отговор,  а то какво се оказа, някой "свински" т.нар. журналист четял тази тема.

Пълнасмехория - а пък, в нашето училище учат децата на Х, у и Зет, а те са толкова известни (разбирай и умни щом са известни), а те няма начин да се объркат. РИкламаааааа!  Joy

Уф, Андариел, вземи прочети пак. Училището нищо не е казвало, най-малко се е хвалило с деца на известни.

Тук уж мислещи хора пишат, като гледам накъде завива дискусията, страх ме хваща.

# 61
  • София
Какво има да те хваща страх, ясно е, че училището не го е казало! Такава рИклама му направиха, че не е за приказване. наистина е странно как никоя от медиите, в които се изяви въпросната госпожа, не е направила опит или не излезе с изявление, че е дадена възможност за отговор на въпросното училище, а то е отказало. Това ме ннавежда на мисълта, че е доста добре организиран "проект" на въпросната госпожа. Чакаме фондацията. Гнусна история.

# 62
  • София
Ето го продължението на проекта https://www.facebook.com/sling.slingi?pnref=story

# 63
  • София
Пърфект! Такова безочие! Само се чудя дали ще се "възроди" и тук като потребител, ако чете написаното в темата (а е много вероятно да чете, старите пътеки не се забравят).

# 64
Какво има да те хваща страх, ясно е, че училището не го е казало! Такава рИклама му направиха, че не е за приказване. наистина е странно как никоя от медиите, в които се изяви въпросната госпожа, не е направила опит или не излезе с изявление, че е дадена възможност за отговор на въпросното училище, а то е отказало. Това ме ннавежда на мисълта, че е доста добре организиран "проект" на въпросната госпожа. Чакаме фондацията. Гнусна история.

Извинявай, приех ти коментара буквално.

За гнусното, гнусно е.

# 65
Е да, друго си е комуникация на ниво МОН и на ниво зам.министър. От тук нататък всички врати за децата на госпожата ще са все отворени. Щото не се страхувала да казва истината. Очаквано развитие. Пък и очарована била, много бързо й мина, след като получи "безценни съвети за училищния живот на децата ми". Направо ми се гади. Имаше преди време една персона майка на дете от класа на сина ми, тя комуникираше не с класната, а най-малко с директорката или направо с РИО когато детето трябваше просто да отсъства от училище по болест. Зер не й на нивото проста даскалица, че да я предупреждава нея. И тази на такова нещо ми прилича. Още помня как като я обраха пред училището, що телевизионни предавания бяха, що съвети как да се пазим от крадци, що жалби по лошите условия, в които работели полицаите, много социално ангажирана госпожа се  оказва И.Т.  Все едно днес като ме прередят на опашката и аз да вляза в Сутрешния блок и да размахам пръст на обществото.

# 66
Здравейте,
докато отговоря за базата на Увекинд, вече нова тема сте пуснали, хахаха

Като ви писах за базата - на гимназията базата е великолепна, на основното училище е съвсем нормална, големи светли стаи, топло през зимата, с нормален училищен двор. Дори разрешиха на един скорошен празник децата да рисуват по стените -)

училището има блог - който се интересува, може да хвърли един поглед http://blogs.uwekind.com/blog/2016/05/09/to-be-a-teacher-or-not- … lnite-si-proekti/

# 67

Ами не ни обиждай тогава.  Peace Горните два примера не са от ПБ и също не имало позиция от конкретните частни училища.  Mr. Green

Оф, ти си се вманиачила на тема ПБ, СС и Питагор и каквото и да стане все това си циклиш. Каквото и да напише човек все теб, твоето дете или твоето училище напада Simple Smile Много обидчива си нещо а няма смисъл, така само разводняваш темата с личните ти дерзания и мъки.

Не ги знам цитираните случки от теб в кое училище са, но не е хубаво да няма яснота.
Лошо е, когато се удари по имиджа на всички ЧУ от най гледаната телевизия и то от известна водеща. Винаги ще има лоши случки, все пак са деца. Може да се сбият, може да се карат, може да се тормозят. Трябва училището като институция да реагира адекватно и да вземе мерки. Не знам в случая с тази Тенчева какво е станало, но не виждам адекватна реакция от училището. И това го пиша не защото се случва в точно това училище, а защото не е редно да е така. Останалите директори на ЧУ гледат какво става и след време ще реагират по същият неадекватен начин.
Та въпросната Тенчева си разиграва коня за сметка на всички ЧУ. Скоро и в Брюксел може да ни осъди, а от училището мълчат като риби. Когато опре ножа да кокала вече ще е късно за отговор.

Ти си цикли кое е най доброто от 3-те споменати по горе училища и ни уведомявай периодично какви проверки си направила за нивото на децата и за случките в тези 3 училища

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 10:08 от stoychod

# 68
Изключително прозрачен си в опитите си да излезеш от отговорност за собственоръчно написаните думи.  Peace Изобщо не цикля, нито съм вманиачена. Просто ти давам предходни, аналогични на твоя, примери с реални случки от двете най-титулувани в тази тема училища. Това, в контекста на думите ми да не обобщаваш и нападаш, защото пясъците са подвижни и можеш много лесно да паднеш в капана на собствените си нападки.

И от позицията на колко осведомен твърдиш, че училището не е реагирало адекватно в тази ситуация? Защо не си представиш, че е сметнало, че не е най-адекватно да се дават изявления при условие, че дори не са нападнати пряко. Отделно от това защо не си представиш, че са сметнали, че не е нужно да се оповестяват публично реакциите и взетите мерки в точно конкретния случай със Спас?!?!?!
Това, че някой си във форум Х смята нещо си за най-правилно, не означава, че всъщност то е най-правилното като реакция.  Peace

Като толкова искаш да не се опетнява честта на ЧУ... аз пък да питам защо не поискаш другите ЧУ и асоциацията да излязат с изявление по случая?!?!?! Хайде не на мене тези!

# 69
Че той поиска Joy Немалко пъти и тук във форума с императивен тон е нареждал какво да се пише и какво - не, сега нарежда на училищата и на асоциацията им какво да правят...ми не е можал да стане директор човекът и много му липсва, че не може да командва никого Grinning. Сигурно е опитвал с жена си, ама е ял точилката и сега пробва тук Joy

# 70
  • София
Според мен е правилно това, че ПБ не правят никакво изявление по случая. Сигурна съм, че чудесно могат да се защитят, но нищо не налага да го правят.

# 71
  • София
Таксите, които са посочени на 1-ва страница, за какъв период се отнасят? Само за учебната година  (септември - май/юни) или обхващат и част от летните месеци?

Снощи имахме родителска среща по повод "Томас Едисън" ("101 Защо") и като ми остане време ще опиша по-подробно новата информация.

# 72
Според мен е правилно това, че ПБ не правят никакво изявление по случая. Сигурна съм, че чудесно могат да се защитят, но нищо не налага да го правят.

Разбира се, че е така.

Л не С , кажете още нещо за Увекинд. Как ви се струва обучението, средата, какво мислите за учителите и т.н. От кой клас се въвежда и английският като втори език?

# 73
  • София
Таксите, които са посочени на 1-ва страница, за какъв период се отнасят? Само за учебната година  (септември - май/юни) или обхващат и част от летните месеци?

За учебната година - 15 септември - до края на май. В Питагор има лятно училище, което се плаща допълнително на седмична база.
Ще ми е интересно да чуя повече информация за вашето училище, защото напоследък темата изобщо не е информативна.

# 74
  • София
Таксите са за учебната година в съответното училище. За различните училища и класове тя започва и завършва по различно време Peace
Допълнителните летни и ваканционни занимания не са включени в таксите, а се заплащат допълнително.
Разбира се, ако има училище, където те са включени в цената ще го отбележа, за да се знае Peace

Ще чакам с нетърпение информация за "Томас Едисон"

Мецане, не нужно заядлив пост Tired

Общи условия

Активация на акаунт