Циклейки броени минути преди поредния празничен уикенд в офиса, не ми дойде друго наум, освен да пусна една тема. Не намерих подобна тема във форума, но се моля да ме извините, ако все пак има такава и не съм я видяла. С мои приятелки водим спор относно следното:
Възможно ли е да има успешна връка между мъж и жена от различни социални среди - например много по-богат мъж и обикновено момиче, или обратното. Или хората предпочитат да избират равни по материални възможности и перспективи хора. Има ли възможност жена, която не е gold digger, а е с професия, образование и акъл в главата, да има успешна връзка, а защо не и брак, с мъж, който е богат наследник или просто много заможен?
Аз съм на мнение, че е много трудно да поддържаш отношения с човек, който не е от твоята каста.
Вие познавате ли Принцове, които имат до себе си обикновени момичета, или Принцеси с обикновени момчета до тях?

За да не стават недоразумения: и аз, и приятелките ми си изкарваме сами парите и сме независими в това отношение. Просто разсъждавахме над темата- идва ни нещо наум и го разнищваме

Наистина ще се радвам да прочета различни мнения по въпроса:)
Весели празници на всички от мен