Принцът и Пепеляшка: Обичат ли се различните?

• 25 607
  • 159
  •   1
Отговори
# 30
Така е. Нито е лесно, нито е за всеки. Peace

# 31
Защото сякаш никой не прави разлика между "имащ пари и лъскави неща" и "принц".

# 32
Подобни си подхождат с подобни. И имам предвид качества като интелект и разбиране за живота  Peace

# 33
Темата беше дали е възможно да се обичат различните.
Всичко е възможно, но все пак трябва да си го "заслужил" по някакъв начин.
Принцовете хич не са тъпи (истинските са високообразовани и много интелигентни), няма как да се заплеснат по семпла девойка без сериозен ресурс за развитие.

# 34
Имаше една фолк певица Деси,от зората на чалгата,тя е съпруга на Христо Ковачки. Помня ,че в едно предаване,неин колега разказваше ,че преди години, още като прохождащи и бедни певци, ходили на врачка  и тя и предсказала,че ще се омъжи за заможен човек,а на нея хич не и се вярвало,защото тогава дори и да заредят колата си нямали пари. ooooh! Joy Жената към днешна дата,доколкото съм чела,се занимава със сериозен бизнес и мисля ,че е много умен ход ,че е сменила попрището. Peace

# 35
  • София
Имаме и много по-пресния пример с Емануела, която се опита да хване принца, но си остана сама с детенцето.

# 36
  • София
Е какво очаквате от жена чиито мозък е по-малък от този на канарче. Веднъж имах "честта" да я срещна на живо в предишната ми работа, изпили ми нервите с глупостите си и то само за 5 мин.

# 37
Подобни си подхождат с подобни. И имам предвид качества като интелект и разбиране за живота  Peace

Най-вече интелект и разбиране за живота. Когато разликата в интелекта е Балкан, каквито и глезотии да ти предложат, както и да лъснеш външния си вид, не можеш ли да общуваш с човека до теб на един "език", пропастта в един момент блесва в цялата си прелест.

# 38
  • София
За съжаление, богати и интелигентни /двете заедно/ хора от България познавам само над 60 годишни.

# 39
Е, аз познавам и под 50..)
И са с разкошни семейства. Heart Eyes

# 40
Я, тук има специалистка по принцове. В България принцове нямаме от къде 500-600 години насам ...
Богат не е идентично с принц. Както и принц с богат.
Както и принцеса с красавица.
Я как британския принц си пасна с Камила, но не и с принцесата ...

# 41
Ставаше дума за богати и интелигентни, а не за такива с титла..)
П.С - титлата не е гаранция за неземно богатство..Wink

# 42
  • София
Е, аз познавам и под 50..)
И са с разкошни семейства. Heart Eyes

Това е чудесно. Нека има такива хора.

# 43
Затова ми стана интересно защо им викат принцове .

Даяна е имала произход все пак. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B0%D1%8F%D0%BD%D0%B0_%D0 … D1%81%D1%8A%D1%80

# 44
Е, Даяна не е пример за Пепеляшка..)
Мисля, че майката на Йорданският крал е- тя беше стюардеса.

Общи условия

Активация на акаунт