Once Upon A Time/Имало едно време - Тема 5

• 66 789
  • 572
  •   2
Отговори
# 465
  • Bulgaria
Здравейте, дами. Изтървах сериала, но сега ще го наваксвам Simple Smile та бихте ли ми казали кой сезон върви в момента и кой е последния епизод?

Сезон 6 ,епизод 10.11 епизод ще бъде излъчен на 5 март.

# 466
благодаря  bouquet , явно съм един сезон назад

# 467
Нов сезон май няма да има .Дженифър Морисън -Ема е съобщила ,че договорът и приключва през април.Дано финала да е щастлив
Това не означава, че сериалът със сигурност ще приключи. В статиите за договора й също пише, че все още не се знае дали ще има друг сезон. Може ако има тя да подпише нов договор. Нищо още не се знае със сигурност.

# 468
Румпел участва в T2 Grinning

# 469
да, с нашето момиче Анжела Недялкова. Много хубави думи каза на интервюто със Стаси Кара за нея, че и дори на български няколко Simple Smile

# 470
# 471
Isak + Even по-добре. Бъзикам се. Незнайно защо, не усещам любов и в двете двойки.

# 472
  • София
Да бе, аз гласувах за Магнус и Алек.

# 473
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Семейство Чармингови на Оскарите.  Heart Eyes

# 474
Тя е много зле Confused

# 475
# 476
  • България
Няма ли кой да и каже, че дългата коса я прави почти красива.
А така... Confused

# 477
  • Bulgaria
Да не забравите да гледате новият епизод в понеделник сутрин.Бях забравила ,че Реджина и Ема останаха в миналото.

# 478
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Да не забравите да гледате новият епизод в понеделник сутрин.Бях забравила ,че Реджина и Ема останаха в миналото.
Е, как ще забравим? Аз едва чакам Laughing, за да видя какво ще стане с Реджина и Робин. Crazy

# 479
Вече ми омръзнаха с паралелните реалности, в кой ли не сериал го приложиха. Иначе Хук hahaha

Общи условия

Активация на акаунт