Once Upon A Time/Имало едно време - Тема 5

• 66 730
  • 572
  •   1
Отговори
# 525
не съм гледал последните 2-3-4 епизода, но ако сте фенове на Немо може да го гледате в Prison Break S05 Grinning

# 526
  • София
 Интересно стана. И аз мисля като Dianna_1.

# 527
  • Вестерос
Ако има 7-ми сезон Ема нямало да участва вероятно http://ew.com/tv/2017/05/08/once-upon-time-jennifer-morrison-exit-season-7/

# 528
  • Пловдив
Бях чела, че има вероятност и Чаровните да ги няма. И историята да се концентрира върху друга сюжетна линия.

# 529
То няма смисъл, по-добре да го спират. Макар, че ако има нов сезон се надявам да доразвият историята с Реджина, да й дадат заслужен Хепи енд.

# 530
  • Вестерос
Това е написала във фб страницата си

As I reached the end of my 6 year contract on ONCE UPON A TIME, I was faced with a significant decision. ABC, Eddy Kitsis, and Adam Horowitz very generously invited me to continue as a series regular. After very careful consideration, I have decided that creatively and personally, it is time for me to move on.

Emma Swan is one my favorite characters that I have ever played. My 6 years on ONCE UPON A TIME has changed my life in the most beautiful ways. I am absolutely blown away by the passion and commitment of the Oncer fans. I am so honored to have been a central part of such a special show.

I will be forever grateful to Adam, Eddy, and ABC for giving me the gift of playing Emma Swan.

As I move on to other creative endeavors, I will continue to attend the fan conventions whenever my professional schedule allows. I always look forward meeting the fans.

If ABC Network does in fact order a season 7, I have agreed to appear in one episode, and I will most certainly continue to watch ONCE UPON A TIME. The creativity of the show runners has always inspired me, and I cannot wait to see the ways that they continue to develop and reinvent the show.

# 531
Скрит текст:
Хубав финал на сезона, макар че малко претрупаха накрая, особено като Хенри целуна Ема и тя се събуди набързо.  Rolling Eyes  Изглежда пак има загуба на спомени, Хенри май е забравил миналото си, повтаря се историята с Ема. Да видим какво ще измислят за следващия сезон. Четох, че само Хук, Реджина и Румпел оставали за следващия сезон? Специално се учудвам за Хук, това означава, че се е разделил с Ема?  Thinking

# 532
хареса ми финала. Първо си мислех да приключа сериала , щом Ема и фамилията и няма да ги има, но заради Лана Парила май ще гледам. Само че накуп сериите, така по една на седмица е мъка за мен.

# 533
  • България
Изпуснах 18ти епизод и сега тегля последните четири, да ги изгледам.
Ако знаех колко много ще затъпее, хич нямаше да го започвам. Thinking

# 534
Аз съм на 16-ти и ме е скучен.
Нататък какво става не знам.
А ще има ли друг сезон? Какво се говори? Дано го приключат вече.

# 535
Аз съм на 16-ти и ме е скучен.
Нататък какво става не знам.
А ще има ли друг сезон? Какво се говори? Дано го приключат вече.
Ще има, но не с всички герои, тоест ще има нова история.

# 536
Скрит текст:
Хубав финал на сезона, макар че малко претрупаха накрая, особено като Хенри целуна Ема и тя се събуди набързо.  Rolling Eyes  Изглежда пак има загуба на спомени, Хенри май е забравил миналото си, повтаря се историята с Ема. Да видим какво ще измислят за следващия сезон. Четох, че само Хук, Реджина и Румпел оставали за следващия сезон? Специално се учудвам за Хук, това означава, че се е разделил с Ема?  Thinking

Изгледах най-сетне всички епизоди.
Еми, какво да кажа. Хубав финал. Време беше. И заживели всички щастливо  Laughing
Само не разбирам защо казваш, че Хук и Ема са се разделили. Никъде в последния епизод нямаше такова нещо.
Обаче едно нещо не разбрах и ако може някой да ми обясни. Даже няколко неща.
Какво беше това момиченце в началото с книгата?
А момиченцето на финала с подобна книга и казва на порасналия Хенри, че му е щерка? Много си приличака. Едно и също момиче ли е?
Или просто този финал го правят за евентуално продължение.
Иначе потвърден ли е някакво продължение или друг сериал?
И как се възстанови книгата след като Ема я изгори.
Обаче ми стана много гот, когато Злата кралица се възкреси  Mr. Green
Радвам се, че Румпел най-накрая стана добър - горе-долу.

# 537
Скрит текст:

Изгледах най-сетне всички епизоди.
Еми, какво да кажа. Хубав финал. Време беше. И заживели всички щастливо  Laughing
Само не разбирам защо казваш, че Хук и Ема са се разделили. Никъде в последния епизод нямаше такова нещо.
Обаче едно нещо не разбрах и ако може някой да ми обясни. Даже няколко неща.
Какво беше това момиченце в началото с книгата?
А момиченцето на финала с подобна книга и казва на порасналия Хенри, че му е щерка? Много си приличака. Едно и също момиче ли е?
Или просто този финал го правят за евентуално продължение.
Иначе потвърден ли е някакво продължение или друг сериал?
И как се възстанови книгата след като Ема я изгори.
Обаче ми стана много гот, когато Злата кралица се възкреси  Mr. Green
Радвам се, че Румпел най-накрая стана добър - горе-долу.
Потвърдено е, че ще има нов сезон. Понеже Хук ще участва и затова предположих, че с Ема са се разделили.Момиченцето, което показват в началото и в края на епизода е едно и също, както и мъжът - и в двата момента е Хенри. Сега категоричо може да се каже, че пътуването в други светове и загубата на спомени е запазена марка за сериала.  Laughing Сигурно Хенри ще  е забравил миналото си и сега дъщерята ще му припомня.Книгата се появи след като Гидиън се превърна в бебе, явно някакъв вид разваляне на проклятие и ново начало. И аз се радвам, че има щастлив край.  Simple Smile

# 538
Ясно. Разбирам защо смяташ така.
Ами би било глупаво. Толкова се бориха за любовта си. Че и в оня свят отидоха. И сега да се разделят. Жалко.
Честно казано не знам дали ще гледам продължението.

# 539
  • България
Новият Хенри става за гледане.  Grinning
Но без Ема и аз не знам дали ще гледам.
Като се сетя как тръгна първи сезон и докъде стигна.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт