Отговори
# 30
Илейн, благодаря ти  Hug Hug Hug Ама аз съм и с кратка ЛФ от 10 до 12 дни, така че утре е ясно всичко:)

# 31
  • Варна
Честит празник на всички именици!
Много хубава нова тема.

Моите надежди съвсем угаснаха. И днес БТ е 36.6. Гърдите също вече не ме болят, само кръста. За двес и утре още имам Дуфастон. Може ли да ми дойде докато го пия? Ужасно ми е мъчно. Цяла сутрин ми се реве. Не очаквах, че ще го приема толкова тежко. Единственото хубаво в цялата тая работа е, че ще мога да силекувам гъбите, които ми се появиха от антибиотика за цистита.

# 32
Органза,ти нали си ги плащаш, гледат, не гледат, ще ти ги пуснат. Успех ти пожелавам и да я отхвърлиш тая пуста тромбофилия, дето те тормози!

Мар,  Hug Hug Hug Аз съм ви казала,че май месец ще ни е на късмет,така че не тъгувай!!!Да, може да ти дойде,докато пиеш дуфастона.
Дари,видях аз ЛФ,ама това не означава,че като ти е къса и имплантацията трябва да е по-ранна,така че ако утре се вдигне бт имаш шанс.

# 33
  • Варна
Илейн, дано си права и май да бъде нашия месец  Hug Макар че с тоя Ретрограден Меркурий дето вилнее в момента...

# 34
Toя Ретрограден Меркурий да вземе да... нали. Месец май е наш!

# 35
Здравейте от мен Simple Smile преди 8г. писах в тази тема..ех спомени Simple Smile) и ми беше на късмет. Миналата година решихме че искаме второ дете...но за жалост в 14гс. нещата приключиха Sad сега отново имаме зелена светлина и реших да се включа отново дано е на късмет!

Стискам палци на всички! Hug

Честит празник! Честит имен ден на именниците! bouquet

# 36
  • Бургас
Честит празник и нова темичка!
Пожелавам много положителен и тестове Hug

# 37
  • София
Куки, прекрасна тема, благодаря Simple Smile
Честит празник!
И да ви поръся с розово, че вече имам дата и скоро само наакани памперси ще има Simple Smile
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Пожелавам ви много положителни тестове Simple Smile

# 38
Взимам си обилно от розовия прашец  Heart Eyes Heart Eyes
След два дни трябва или да ми дойде,или да правя тест.Отсега съм се притеснила,гледам да не си търся признаци за едното или другото  Embarassed
Успех на всички!  bouquet

# 39
Здравейте момичета. Hug bouquet
Куки, страхотна тема.  Hug
Силно вярвам, че това е нашият месец. EFP
Мармозетка, здравей. Не се съмнявам, че и този път ще имаш късмет.  Hug
Чесит Празник  на всички.  Hug

# 40
Привет!
Честита нова темичка, благодарим ти Куки  Heart Eyes
Честит празник на именниците.

# 41
Да се запиша и аз,макар че не съм много редовна в темата.
Пак съм около овулация,пак с болки в яйчници,корем,кръст,гърди и изобщо всички екстри.
На 23 ми започна цикъла и ми беше едва  3 дни.Плодовитите дни трябва да се падат от 2-3 до към 7-8 май.
И на 3 и на 4-ти не сме се пазили.
И така,сега пак ще се чака.Този кратък  оскъден цикъл ме притеснява малко.Също и че имам такава болезнена овулация.

# 42
Miss Bingley, аз съм по същия начин 3 дена максимум...но всички доктори до сега са ми казвали, че не е някакъв проблем. От както правим опити почнах и аз да имам болезнена овулация...преди това дори преди М не съм имала болки...не си сама Simple Smile

# 43
Куки, темата е разкошна.. най-хубавата тема, която съм виждала честно! Лилавото е любимият ми цвят и макар вече да не се лилавея често, го обожавам.. bouquet Heart Eyes txtloves

Честит празник на всички празнуващи!

Днес сутринта пуснах хормони.. ЛХ, ФСХ, Тестостерон, Пролактин, Еstradiol, не знам защо казах и ТСХ (знам, че е добре да се изследва на чист ден, ама съм тъпа..) Всичко е в норми като ТСХ-то е височко, в границите близо 3. Четох, обаче че трябва да се изследва на чист ден именно заради това.. Така или иначе на чист ден ще го пусна с инсулина и тат, мат и тн.. Много съм щастлива, защото миналия път макар докторката да каза, че не вижда нищо притесняващо в показателите все пак ЛХ и Естрадиола бяха извън норма..  Stop Peace

Дано и със следващите всичко да е наред и да се срещам с док, за да начертаем планЪТ!  Whistling

# 44
Весе,да ти кажа честно усокои ме.
Това е само откакто не се пазим.И не е внушение,боли си ме.Чувствам се и една преуморена,като пребита.
Доста ми е странно.Колккото до Мц то откакто се помня си ми е макс 4 5 дни,ама такъв не е бил,първи и втори ден много болезнен-не мога да мръдна,трети ден-нищо.
Добре,че не се падам на работа тези дни,иначе как щях да ходя-не знам.
Вие след секс лежите ли?Или ставате?Правите ли изобщо нещо по-различно?Тъп въпрос,ама ей на-отнтолкова пазене досега хич никак не ги разбирам нещата.

Общи условия

Активация на акаунт