Модни консултации-24

• 137 376
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
И на мен не са ми по вкуса скъсаните дънки, но съм виждала жени на които им отиват, а съчетанието с висок ток ми е доста прифърцунено. Харесвам небрежният и непринуден шик, а в показаните по- назад снимки това го няма. Изглеждат така, сякаш са си облекли най- новите си дрехи!

# 166
  • В полите на Пирин планина
И аз не харесвам прокъсани дънки. С изчистен модел си ходя на работа - съчетани с някаква блузка и спортно сако, жилетка. Нямаме дрес код.

# 167
Аз много харесвам такива дънки,  но сполучливо шитите. В комбинация с бял тишърт и спортно-елегантни обувки. Доколкото следя модните тендиции- сега пак идват по- широките в крачола дънки на мода и 7/8. Забелязвам и тендеция към дънки с декороции,  разни ресни:) Не ги харесвам особено...  За дънковите макси рокли- не мога да кажа същото:) Денимът- обожавам,  за мен е класика:)

# 168
  • Пловдив
аз пак с въпрос - с какво носите скъсани дънки, искам да постигна по - елегантна визия?

Аз - с вталено сако, някакво бижу /напр. по-масивни обици или дълго колие/ и елегантни обувки. Отдолу съвсем изчистена блуза или риза. И с по-елегантна чанта. Обожавам скъсани дънки.

# 169
  • Варна
От скъсани  до скъсани джинси има голяма
разлика. Онагледявам с Ким К. и Джесика Алба.

Модела на Ким с тези големи прозорци
и липса на плат не ми харесва...

Допадат ми както с висок ток, така и с ниска обувка.

# 170
Сега като се замисля, до сега не съм попадала на жена, със скъсани дънки качена на висок ток. Тази комбинация я виждам само по снимки на разни блогърки.

# 171
Сега като се замисля, до сега не съм попадала на жена, със скъсани дънки качена на висок ток. Тази комбинация я виждам само по снимки на разни блогърки.
И аз все по рядко виждам жени които да са на ток и със скъсани дънки.Преди две години почти всяка втора беше с ток и със скъсани дънки.

# 172
И сега има много. Вечер в клубовете в София са примерно 40% така, тук там някоя гротеска с дълга плажна или бална рокля и останалите 40% са с рокли.

# 173
И сега има много. Вечер в клубовете в София са примерно 40% така, тук там някоя гротеска с дълга плажна или бална рокля и останалите 40% са с рокли.
Явно затова не ги виждам.Не ходя по клубове Simple Smile

# 174
На последната снимка с белите дънки - аз само толкова скъсано си позволявам, повече ми идва вече прекалено, особено на Ким дънките. Shocked

А чантата на момичето с белите дънки каква е,дали някой има идея? Mr. Green

# 175
Да питам пак за черната детска рокля-с бял или сребрист чорапогащник, сребристо болеро ичерни пантофки- става ли?
Тъй като имам сребристо болеро, а бял чорапогащник, защото ще са с такива, и да не преобличам  newsm78

# 176
Чантата е Селин.

# 177
По въпроса за скъсаните дънки - хареват ми много и в ток и с кецове, но не и тези които са много накъсани и без плат отдолу, или възприемам само тийнейджъри така Grinning

# 178
  • Пловдив
А,тези с големите прозорци като на Кардашиян и мене не ме кефят.

# 179
Относно скъсаните дънки, според мен, за да си позволи да се облече с тях една жена трябва да има стройно тяло. А иначе, на хубава жена всичко й отива;)

Общи условия

Активация на акаунт