Модни консултации-24

• 137 370
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Ей сега видях една жена със скъсани дънки на коленете и изглеждаше добре, но беше с маратонки, спортно яке и буташе количка с дете Simple Smile

# 181
  • в Кошера
Аз редовно съм така с дребните.  Mr. Green Grinning
Въпросните дънки + кожено яке + кецове/маратонки/тимбърки.
В офис среда, обаче, не бих сменила само обувките от горепосоченото.  Laughing

# 182
Здравейте, някой има ли наблюдения сандалите на GiAnni отговарят ли на цената като качество и комфорт?

# 183
Миналата година си взех техни сандали на ниски подметки, които не бих обула втори път. Ужасно неудобни и при най- малкото запотяване на краката, краката почват да се хлъзгат.

# 184
  • Пловдив
Здравейте, някой има ли наблюдения сандалите на GiAnni отговарят ли на цената като качество и комфорт?

Аз съвсем скоро мерих, нещо и на мене не ми паснаха. Добре, че ги пробвах, много ги бях харесала в сайта им.

# 185
Благодаря ви!

# 186
Аз имам техни обувки. Много красиви и елегантни, но ужасно некомфортни. Едва изкарвам 30мин с тях, за това съм ги обувала точно 2пъти.

# 187
  • София
О, тема за обувките. Напоследък нося само равни и си купувам още равни. Официални затворени на ток вече нямам. Нямам и дрес код. Може би лятото ще сложа сандали с ток или платформи два-три пъти.

# 188
Пенсионирала съм всичките си обувки на висок ток и наблягам на ниски и удобни обувки. То и няма къде да ги нося тия високи токове. На работа не ми е позволено да нося високи токове, а в свободното си време гледам да ми е удобно.

# 189
Да питам пак за черната детска рокля-с бял или сребрист чорапогащник, сребристо болеро ичерни пантофки- става ли?
Тъй като имам сребристо болеро, а бял чорапогащник, защото ще са с такива, и да не преобличам  newsm78
Пробвайте и вижте как стоят различните варианти.Дъщеря ми на скоро завърши първи клас и беше с рокля с преобладаващо бяло с малко черно и черно болеро,бял чорапогащник и сребристи балеринки.Стоеше страхотно.

# 190
Здравейте момичета,

Купих си тази рокля(мнооого ми хареса), но сега не знам с какво да я нося.Мислите ли, че е прекалено официална?
Моля за идеи - с какво мога да я нося в ежедневието(ако изобщо е подходящо).
Ще бъда много благодарна за всеки съвет.Благодаря ви.

Само да допълня, че не съм първа младост - почти на 40  Embarassed

Ето я и нея
http://www.chichiclothing.com/products/Chi-Chi-Jaime-Dress.html

# 191
  • Австрия
О, много е хубава! Но за ежедневие.. ако всяка вечер се храниш в определен тип луксозни ресторанти - става  Grinning Иначе си е рокля, която да се облече с повод: годеж, сватба, вечерно излизане - опера, концерт, официална вечеря.. разни такива мероприятия  Peace

Цитат
Само да допълня, че не съм първа младост - почти на 40

е, точно млада, според мен  Flutter

# 192
Роклята е много свежа, харесва ми и цвета, на мнение съм също, че е за официални поводи. Или за някой по-така луксозен ресторант също става. Simple Smile

# 193
Това е коктейлна рокля.

# 194
Момичета, да се посъветвам-кои кецове да избера
 тези  http://fabianni.bg/damski-niski-beli-ketsove-ot-estestvena-kozha-s-lak-7-0216-product340.html
 или тези

https://obufki.com/Бианки-дамски-кецове-5588

Търся бели кецове....

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 16:15 от titi2008

Общи условия

Активация на акаунт