Модни консултации-24

• 137 364
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
На мене втория линк ми отваря началната страница на сайта, без да показва конкретен модел. Първите ми харесват, бих ги носила.

# 196
Здравейте, някой има ли наблюдения сандалите на GiAnni отговарят ли на цената като качество и комфорт?
Много пъти съм влизала в техен магазин, но така и не съм си купувала. Последните години не правя компромиси с обувките - държа още като ги обуя, да са ми удобни. Засега фаворити като най-удобни и дълго носени обувки са ми Тамарис и Риикер.

# 197
На 11 юни съм на сватба, моля ви дайте идеи за магазини за рокли в София. Последната "сватбарска" ми е от Боте, но нищо не ми хареса сега. В ежедневието съм с дънки и кецове и изобщо съм много далеч от официалните магазини. До 200лв мога да отделя. Може и на лично, ако се смята за спам  Blush

# 198
Добър вечер, момичета!
Днес цял следобед седя и се чудя за едни сандали: https://www.unineed.com/v-1969-laurine-nero.html#b
Мисля, че са достатъчно класически, за да издържат повече от един сезон, а токът от 9,5 см с 2 см платформичка много ме блазни.
Въпреки това искам мнение на някоя друга мацка с усет за тези неща. Simple Smile

# 199
Нищо особено за тази цена...

# 200
Да. Не бих ги носила.

# 201
  • Vienna
Здравейте, дами. Харесах няколко рокли на Karen Millen, но няма как да пробвам на място. Можете ли да ме ориентирате за размерите? Отговарят ли си? Нося 38 по европейската/немската номерация, обмислям 10-ти размер да взема. Как са и като качество? Хубави ли са платовете?  bouquet

# 202
Да. Не бих ги носила.

+1  Peace За мен сандали с повече от две каишки не важат Crazy

# 203
На мен ми харесват сандалите. Нося други неща, но не ми пречи да ми харесват.

Вече за роклите с етикет karen millen имам специално мнение...  Rolling Eyes

Виждам, че вече има 3 кикимори в темата.  Joy

# 204
На мен ми харесват сандалите. Нося други неща, но не ми пречи да ми харесват.

Вече за роклите с етикет karen millen имам специално мнение...  Rolling Eyes

Виждам, че вече има 3 кикимори в темата.  Joy
Това, че са Versace не значи че автоматично ще ми харесат Wink
Не се ли опасяваш, че не стават за езда или игра на поло?

П/с а ти си?

# 205
 Hug

Audrina Adare,хубави са сандалите!И 7,5см. разлика за младо момиче няма да е проблем! PeaceМисля,че ще са удобни,елегантни са и лично аз с удоволствие бих носила подобни.Определено не са за много топло време.Харесват ми.

# 206
Сандалите са хубави и лесни за комбинация,хич не им се чуди.

# 207
Audrina Adare
Сандалките са страхотни , бих ги носила с кеф , поръчах си с този вид ток и платформа (за първи път купувам от сайт без да меря) с ток 11.5 и се оказаха невероятно удобни. Широкото парче кожа към глезена според мен ще ги прави стабилни

# 208
  • Пловдив
Реших и аз да си кажа мнението за сандалите, въпреки че не съм от най-пишештите тук, но пък за сметка на това чета постоянно и много се забавлявам  Grinning.
Та на сандалите, те са класически модел, няма да имаш никакви проблеми и ще можеш да ги съчетаваш с всичко. Това, което лично мен би ме притеснявало е уцелването на номера и дали ще ми паснат на крака (защото аз имам тясен крак и голяма част от обувките ми хлопат)

# 209
  • Street of Dreams
И аз имам същия проблем, хлопат ми повечето сандали по магазините и всички, поръчани онлайн  Flutter

Сандалите, обути на крак, мисля че ще са красиви.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт