Модни консултации-24

• 136 809
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
просто защото ми се струва, че имаш близки до моите представи за модата и ми беше любопитно, а какви рокли харесваш?

# 676
Нося рокли, но с годините станаха по дълги и не толкова тесни. Simple Smile

# 677
  • София
Моля за мнение какви обувки/боти ще подхождат на този панталон, който е 5 пръста над глезена и не стои по крака. Като цяло не нося обувки тип пантофка, само 1,63 съм, но с токчетата нямам проблеми, но да са по-плътни. Може леко да го скъся или няма нужда?
Направих си костюм с това сако също в тъмносиньо
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0383945006.html - линк към същия панталон в бяло.

# 678
Cuckoo , представям си го с ботуш от тънка кожа, който да влиза под крачола. с  10 см ток Simple Smile

# 679
  • София
Cuckoo , представям си го с ботуш от тънка кожа, който да влиза под крачола. с  10 см ток Simple Smile
Мда, и аз така си го представям, обаче материята е памук/лен, т.е. не знам дали ще го нося зимата. Иначе имам такива ботуши, но да им дойде времето.

# 680
С почи всичко можеш да го носиш панталона. Можеш с пантофки, може с мокасини, класически обувки на средно висок ток, или пък висок. С ботуш...малко не ми се връзва.

# 681
По скоро и аз мисля, че обувки по му мязат Simple Smile
Нещо такова за ежедневието

# 682
Може би Куко, трябва да поясни къде ще го носи този панталон. За мен това е офис панталон и така автоматично го виждам с оксфордки, или обувки със средно високо токче.

# 683
  • София
То и 20 лв ми се вижда абсолютно нереалистична цена. Много ми е любопитно какво е качеството - на снимката изглежда добре, но...
качеството е като цената. В момента чакам куриера да им върна продуктите. Как не ги е срам да изпращат тези парцали, не знам.

# 684
Имам няколко чифта такива панталони. Нося ги или с балерини (остри), или с класически обувки на тънък среден (към висок) ток. С боти и ботуши ми се виждат абсурд, както и с дебел ток.

# 685
  • Австрия
Здравейте дами, набелязала съм тези обувки
 http://www.giannibg.com/bg/product/9650/29.4404  , може ли да получа съвет от вас с какво облекло да ги нося?

Имам подобни и ги нося най-често с дънки Bootcut тъмносин деним и с един есенен тъмнокафяв панталон, с висока талия и крачоли с напмняне на гореспоменатите bootcut.

Моля за мнение какви обувки/боти ще подхождат на този панталон, който е 5 пръста над глезена и не стои по крака.

Също имам няколко такива панталони, минават за офис облекло, да. Но slacks нося в ежедневието с обувки тип Оксфорд и разновидности предимно.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 19:17 от DimS.

# 686
  • София
Благодаря за съветите, имам обувки с токчета, с тях ясно че си отиват, всъщност моята дилема е следната:
1. от една страна от многогодишно носене на високи обувки краката ме наболяват и в някои дни гледам да ми отпочинат с по-ниски обувки - ток до 5 см
2. обаче от друга страна - за самата не съм висока, не съм дългокрака, според мен пропорциите ми са нормални или съвсем леееко краката са по-къси отколкото ми се иска Simple Smile. Същевременно такива панталони тип "за наводнение"  Laughing допълнително скъсяват крака и не съм сигурна дали на мен ще стоят добре например с мокасини, но ще пробвам. То ясно, че на модел с ръст 1,80 ще стои всякак, вкл. и с пантофки.

# 687
Здравейте дами, набелязала съм тези обувки
 http://www.giannibg.com/bg/product/9650/29.4404  , може ли да получа съвет от вас с какво облекло да ги нося?
Аз много ги харесвам с плътен чорапогащник (черен или цветен) и с не много тясна пола или рокля до около коляното. Simple Smile

Скрит текст:

# 688
  • София
Аз много ги харесвам с плътен чорапогащник (черен или цветен) и с не много тясна пола или рокля до около коляното. Simple Smile
Да, тези обувки според мен вървят с плътен чорапогащник, за разлика от стандартните с токче.
Всъщност ми се струва, че точно тези обувки вървят почти на всичко, освен на вечерна рокля. И няма да ти окапят краката при повечко ходене.
Само съчетанието със сивата рокля на горната снимка не ме кефи много, но вече си е въпрос на вкус към цветовете.
Но май за моя панталон не са добра идея.

# 689
Почти съм сигурна, че това палто съм го виждала тук в темата, вероятно миналата зима:
http://bote.bg/damski-palta/palto-damsko-woman-coat
Някой купи ли си го? Как е качеството на плата?
Понеже цената е почти символична, вероятно ще си го взема за проба, но пък се чудя как и с какво съчетавате такива палта/якета без ревери/яки? Не нося поло блузи, предимно стандартни ризи и блузи с обли/остри деколтета. Винаги нося шалове. Съчетават ли се добре с такъв тип горна дреха?

Общи условия

Активация на акаунт