Модни консултации-24

• 137 281
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • в Кошера

Стоят прекрасно с делово облекло.  Peace
Но винаги съм свързвала подобен модел с дами 50+.  Peace

# 361
Имам само едни обувки на Тенденц - страшно неудобни, а иначе изглеждат хубави като модел и токът им не е много висок. Повече не бих си купила от тази марка  Peace

# 362
Имам само едни обувки на Тенденц - страшно неудобни, а иначе изглеждат хубави като модел и токът им не е много висок. Повече не бих си купила от тази марка  Peace

Точно!
Обувките са елегантни ,но в никакъв случай не са удобни!С тази изкуствена кожа само ще си изтормозите краката. Peace

# 363

Стоят прекрасно с делово облекло.  Peace
Но винаги съм свързвала подобен модел с дами 50+.  Peace

За жалост потвърди изцяло колебанията ми  Confused
Искам нещо подобно, но за 35+  Mr. Green
Да си ходи с дънки, с панталон 9/10, с пола. Да не  е сандал, да не  е изцяло затворена обувка, с такъв ток.....
Прави сте и за Тенденц, харесвам модели в сайта, на живо все нищо не ми допада.
Показах ги по- скоро като модел  Peace

# 364
  • Австрия
Привет, Brimborium  Simple Smile

..с една дума: черни сандали с платформа, светлолилава пола туту и тъмносин, дантелен топ. Според мен, не се 'връзват' помежду си. Най-лесно би било да отпадне горната част от тази комбинация. Замени я с изцяло изчистен и едноцветен топ. С друг на цвят обувки също би било по-добре  Peace

# 365
Ясно, мерси  Wink Спрях се на друг вариант.

# 366
Здравейте! Чантата и обувките от една материя ли трябва да бъдат? Според вас смешно ли ще е подобни сандали с тънки каишки -лачени, а чантата кожена?

# 367
  • FRANCE
Напротив. Не трябва да са от една материя. Лично не бих сложила и черна чанта с тях. Зависи от тоалета, но бих сложила цветна чанта.

П.С. Влюбих се в сандалите. От къде са?

# 368
П.С. Влюбих се в сандалите. От къде са?

Не знам коя марка са.. извадих ги от някаква статия, в която не пише. Просто са доста подобни на тези, които искам.
Иначе не става въпрос за повод, а за ежедневие (аз така си ходя Laughing ), но не съм имала лачени отдавна и сега се чудя ако ги взема и лачена чанта ли трябва са си купувам .  Моите чанти са изчистени, без фантифлюшки и детайли и се чудех.

# 369
  • FRANCE
Няма нужда от лачена чанта Simple Smile

# 370
Какви модели дънки са подходящи на по...пищна фигура. Не дебела, а закръглена. Дребничка, с тънка талия и голям бюст. Но с не особено добре изразени колене и прасци....
Въобще как изглежда една спортно-елегантна визия на такъв тип. Рокля също незнам каква...

# 371
Аз пък с въпрос за визия за плажно парти newsm78 Детски рожден ден, през деня.Децата ще са в басейна, майките-на бийч бара. Мислех някаква рокля, но не ми се иска да е съвсем плажна , все пак сме на празник -да е нещо хем не претенциозно, хем подходящо за специален случай.

# 372
http://prikachi.com/images.php?images/355/8821355g.jpg
Какво ще кажете за тази рокля? Става ли за сватба? Мисля да я съчетая с черни нежни сандали, на не много висок ток. Трудно ми е намирането на такива не бабешки, но не издържам на високи токове дълго, а не ми се седи на сватба  Simple Smile

# 373
Ако си твърдо решила това да е роклята, по-добре заложи на нещо такова според мен...

https://tendenzstore.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D … B8-0126803___8131

Черни сандали, че и на нисък ток....не съм сигурна колко добре биха седяли...

# 374
Аз пък с въпрос за визия за плажно парти newsm78 Детски рожден ден, през деня.Децата ще са в басейна, майките-на бийч бара. Мислех някаква рокля, но не ми се иска да е съвсем плажна , все пак сме на празник -да е нещо хем не претенциозно, хем подходящо за специален случай.
Бих заложила на дълга, ярки цветове, тънки презрамки/една презрамка/без презрамки, гол гръб. Даже се сещам коя точно от моите бих облякла за такъв случай  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт