Модни консултации-24

• 137 265
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря! bouquet
Fishbone имат много подобни спортни рокли от трико.

# 391

Чудя се за такъв тип рокля какви обувки да взема? По принцип не мога да нося тънки и високи токове, но дали ще подхожда друго?

# 392
  • Street of Dreams
Обувките - в същия стил (50-те) на средно висок, средно дебел ток.
Скрит текст:

# 393
Благодаря, тъкмо ще са ми удобни.

# 394
  • В полите на Пирин планина
Според мен и подобни сандали, биха подхождали на този тип рокля:

Скрит текст:

# 395
Според мен и подобни сандали, биха подхождали на този тип рокля:

Скрит текст:

Искам ги тези, от сайт ли е снимката?

# 396
  • В полите на Пирин планина
И на мен ми харесват - взех снимката от google images ...

# 397
Наблюдавам, че се носят обувки с преливащи цветове:

http://vip-fashionshop.com/product/5535/damski-obuvki-cristian-l … hti-tsvetove.html

Има и по- нисък вариант отпред червено преливащо се към черно, но не намирам снимка.

# 398
Харесват ми

# 399
И на мен ми харесват - взех снимката от google images ...

Сега забелязах, че имат пета, на мен никак не ми стоят добре такива. Купих си в началото на сезона, много си ги харесвам, но някак като вървиш и петата не стои плътно по крака, стърчи назад, не знам как да обясня. А като ги пробвах си беше ОК, май не бих експериментирала вече с такъв модел. Ако може само каишчица  Wink

# 400

Поръчах си няколко потника и една рокля с такова деколте и изобщо не съобразих, че презрамките на сутиена ще се виждат. Никак не ми харесва идеята да се разхождам без сутиен, въпреки че по улиците виждам доста дами и явно вече не е табу, но бюстът ми не е хубав, за да го разкарвам гордо из града Grinning . Освен бриджитка не знам какво да сложа. Лошото е, че са много прилепнали потниците и се очертава грозно сутиена. Замислих се и за тези силиконови чашки, идеи дали ще си личат много? Никога не съм носила подобно нещо, страх ме е , че ще падне.  Laughing Laughing

# 401

Поръчах си няколко потника и една рокля с такова деколте и изобщо не съобразих, че презрамките на сутиена ще се виждат. Никак не ми харесва идеята да се разхождам без сутиен, въпреки че по улиците виждам доста дами и явно вече не е табу, но бюстът ми не е хубав, за да го разкарвам гордо из града Grinning . Освен бриджитка не знам какво да сложа. Лошото е, че са много прилепнали потниците и се очертава грозно сутиена. Замислих се и за тези силиконови чашки, идеи дали ще си личат много? Никога не съм носила подобно нещо, страх ме е , че ще падне.  Laughing Laughing
Ползвала съм такъв силиконов сутиен, първите няколко слагания е супер-много удобно и изобщо не се забелязва, повдига бюста и в същото време няма никакви очертания и презрамки.Но....след няколко поставяния и особено в много горещо време като започнеш да се потиш и се разлепва.Много неприятно! И още едно уточнение-не става за дами с голям бюст, от тежестта поддава и се разлепя Wink  Mr. Green

# 402
Такива деколтета могат да се носят с подобна джаджа, или дори с просто ластиче:
http://www.tabarecouture.com/uploads/6/8/4/3/6843077/675977.jpg

Ако сутиенът е с махащи презрамки, могат да се отпуснат на дължина и да се кръстосат на гърба.

# 403
  • Пловдив
Аз имам рокля със същото деколте и я нося със сутиен без презрамки.

# 404
Благодаря Ви, момичета! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт