Звездни компромати- 284 част

• 128 156
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Аз в крайна сметка не разбрах децата на Ала...нейни ли са. Яйцеклетките няма как да са били на Ала, сурогатна майка ги износила...Кое им е от Ала? Наследството
Съпругът и за сефте го виждам - той и е като дете
Изкукуригала история
Сагата на мадам де Опосум има продължение
http://www.bgdnes.bg/Article/5478822

# 181

Наистина ли се харесват с това нещо на лицето,наречено вежди???

# 182
А с Филип каква им е историята? Той ако не се лъжа май после се ожени и деца има, но дали не бъркам..  newsm78

# 183
  • Tам през Атлантическия океан
Досаден е последната квалификация, която би ми хрумнала за Максим... Но да, браковете и са нестандартни.

Mного харесвам Максим  Peace
страхотен водещ и професионалист , а какви скечове прави , бе талантлив си е  Grinning

Следя  руската телевизия  Hug много ми харесват предаванията/форматите  Peace

Аз в крайна сметка не разбрах децата на Ала...нейни ли са. Яйцеклетките няма как да са били на Ала, сурогатна майка ги износила...Кое им е от Ала? Наследството
Съпругът и за сефте го виждам - той и е като дете
Изкукуригала история

Чак пък изкукуригала Wink

Наша Лили след една определена възрасt и при нея всички мъже да по-млади от нея Simple Smile
само където няма деца в картинката Wink

# 184
А с Филип каква им е историята? Той ако не се лъжа май после се ожени и деца има, но дали не бъркам..  newsm78
Филип има близнаци от сурогатна майка. Като Рики Мартин Mr. Green

# 185
Джеймс Макавой
Скрит текст:
Единственият нисък мъж, който харесвам. Страхотен поглед има.

# 186
  • DE
Цитат
Следя  руската телевизия  Hug много ми харесват предаванията/форматите  Peace
Да, и на мен  bowuu

# 187
Да и момиченцето се казва Алла-Виктория  Grinning

# 188
А с Филип каква им е историята? Той ако не се лъжа май после се ожени и деца има, но дали не бъркам..  newsm78
Филип има близнаци от сурогатна майка. Като Рики Мартин Mr. Green
Не са близнаци,но са с по-малко от 9 месеца разлика ,което изключва възможността да са износени от една и съща жена.
Децата на Алла са от замразен неин материал и този на Максим-има жена ,която само ги е износила.

Дъщерята на Филип е Алла -Виктория-на Пугачова и на майка му,лека и пръст.

# 189
  • Sofia

Не са близнаци,но са с по-малко от 9 месеца разлика ,което изключва възможността да са износени от една и съща жена.
Децата на Алла са от замразен неин материал и този на Максим-има жена ,която само ги е износила.

Дъщерята на Филип е Алла -Виктория-на Пугачова и на майка му,лека и пръст.

От една майка са и тя живее с тях и Филип.
http://www.vsekiden.com/171213

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 21:38 от Doli

# 190
Точно това ,че не са от една майка-Филип не го е твърдял,то при тях малко нещата са казани-недоказани.Да, живее при тях негова близка,която е майка на децата му ,но дали е рождена?Просто той ги държи далеч от публичността и държи да имат"нормално" семейство-с майка,баща,дядо...

# 191
А историята с Филип е следната - той е млад световно неизвестен фен на Алла, влюбен безумно както твърди и до ден днешен, и другото е история...  Laughing Поп крал и т.н.

# 192
А историята с Филип е следната - той е млад световно неизвестен фен на Алла, влюбен безумно както твърди и до ден днешен, и другото е история...  Laughing Поп крал и т.н.

Когато тръгват с Алла ,  Филип си е достатъчно известен  Wink

# 193
Ам, не съм съгласна  Sunglasses

# 194

Когато тръгват с Алла ,  Филип си е достатъчно известен  Wink

Бил е в метъл група,тя го променя и почва да пее естрада....нещо такова четох някъде

Общи условия

Активация на акаунт