Звездни компромати- 284 част

• 128 083
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Иринината сага продължава!!!  ooooh!

Скрит текст:

Скрит текст:

Sick

# 256
  • на село
Горкото дете! Такъв пиар на негов гръб....  Confused

# 257
ААА, не! Hush, съвсем оплете нещата, 9 месеца (непълни) разлика имат децата на Филип, а пък замразените ембриони са направо зловещи...  Stop

# 258
  • Оптимист по принуда
Вижте я с джуките на последната снимка  Tired

# 259
"Очарована и окуражена съм след срещата ми в МОН, инициирана от зам.министър Диан Стаматов! От него получих няколко безценни съвета за учебния живот на децата ми оттук насетне. Благодаря за ентусиазма и оперативността на целия му екип, с които се надявам тепърва да действаме съвместно!

Сега предстои да се срещна с десетки неправителствени организации, комитети и публични личности, които биха се включили не в кампания, а в дългосрочна програма за превенция на тормоза в училищата. "

ooooh! ooooh! ooooh! Eто къде била цялата работа, извън фалшивата загриженост, всичко е един доста добре скалъпен ПР, да се включи в нещо тая женичка..

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 13:58 от Захир

# 260
Устните, като на Найлонката.

# 261
  • София
Ирина май никъде не спомена, че договорът на детето й с училището е бил прекратен, но не от нейна страна.  Wink Колко лъжи изрече тая жена и колко съчувствие получи... А вместо да си губи времето с десетки организации и каквото още там е писала, по-добре да обърне внимание на детето си. Определено ще има по-голяма полза.

# 262
  • Оптимист по принуда
Много жалко е, че детенцето сигурно наистина е имало някакъв проблем в училище. Но истинският му проблем е майка му. То са селфита, то са чупки. Confused

# 263
  • вятър в маслините, вятър над хребета
ooooh! ooooh! ooooh! Eто къде била цялата работа, извън фалшивата загриженост, всичко е един доста добре скалъпен ПР, да се включи в нещо тая женичка..
Само не ми казвай, че те изненадва това Tired

ДИР обаче подбрали най-хубавите снимки на Таша, ако знаех само тях, щях даже да я харесам Laughing

# 264
Бар Рафаели
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:

# 265
Ирина май никъде не спомена, че договорът на детето й с училището е бил прекратен, но не от нейна страна.  Wink Колко лъжи изрече тая жена и колко съчувствие получи...
А това училище защо не излезе да се защити?

# 266
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ау, Риана много красива Heart Eyes

# 267
  • Варна
Може би сте запознати..
защо смятате , че е  пиар историята около детето на Ирина?
Ако се случи на моето дете и имам трибуна да изразя позиция и аз бих го използвала.Не е ли част от отговорността "да си известен" да се бориш за кауза в която вярваш?

# 268
  • София
А това училище защо не излезе да се защити?
Явно не искат да влизат в измислени конфликти, още повече че госпожата досега нито веднъж не спомена името на училището. На първото й жалване в бтв докато лееше сълзи на видеото отзад беше училището на дъщеря ми. Толкова да са тъпи тия журналисти, че думи нямам.

# 269
Аз останах с впечатлението от всичко прочетено по темата, че Опосумова три години си е вяла байряка и не е обърнала внимание на детето си, а именно да му помага с уроците вкъщи. Още в първи клас са ѝ казали, че изостава спрямо връстниците си, тя до средата на трети клас не прави нищо по въпроса.

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 18:25 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт