Звездни компромати- 284 част

• 127 441
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • До морето
Чета във Фб - вече набира популярност хореографията й. Казват, че Bulgarian knee dance ще е хитът на лято 2016.

# 496
  • DE
Доста българи ще гласуват за Поли. Снощи половината тема във форума коментираше, че гласува. Аз не бих  го направила от чист патриотизъм, ако песента не ми харесва. Но в случая за мен е една от най-добрите тази година, така че също гласувам(за пръв път ми се случва  Blush ) Но и цената на есемеса е предразполагаща 0,20 цента в сравнение с 1,20лв в БГ

# 497
  • bad@ss
Но и цената на есемеса е предразполагаща 0,20 цента в сравнение с 1,20лв в БГ

Ауу, трябва да проверя щерката с колко смс-а е наградила въпросния Иван снощи  Crazy

# 498
Но и цената на есемеса е предразполагаща 0,20 цента в сравнение с 1,20лв в БГ

Ауу, трябва да проверя щерката с колко смс-а е наградила въпросния Иван снощи  Crazy
Иван от Беларус ли?  Joy май той е мечтата на тинейджърките

# 499
# 500
# 501
  • bad@ss
Ще да е заради вълка  hahaha

# 502
Много се радвам за Поли. Heart Eyes За втори път сме на финал на Евровизия след "Вода"! Коментарите за теглото и са много грозни!

Скрит текст:
Вчера искрено се радвах, докато гледах изпълнението. Песента ни е заразителна, енергична и с хубав текст, пък бил той и малко повърхностен и сладникав. В пъти повече ми харесва от разни песни "произведени" специално, за да се харесат на журито на конкурса и остават забравени от масовата публика. Нашата песен вече е хит - в youtube е на трето място брой гледания - над 2 милиона. Поли ни представя достойно и съм горда с участието ни в конкурса тази година (харесвах и "На Инат", но знаех, че нямаме шанс заради текста на български). Стискам палци и имам мъничка надежда, че може и да спечелим.  Praynig

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 12:01 от Анонимен

# 503
 Какъв е тоя самодив  Shocked

# 504
На мен Поли последната 1 г. ми се вижда отслабнала.

# 505
  • bad@ss
На мен самодивът на нечия друга мокра мечта ми мяза, ама айде  Laughing

# 506
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами то само вълкът е достоен за смс в този натюрморт hahaha

# 507
  • bad@ss
Да, да, аз съвсем буквално се изразих  Laughing
Друго я е впечатлило  Sunglasses

Иван гол ли излезе на сцената?

# 508
Поли се справи чудесно с изпълнението, а не знам за вас,но аз за първи път харесвам наша песен на Евровизия. Истински се надявам да се класираме поне на второ или трето място, най ми се иска да сме първи Flutter

# 509
Иван гол ли излезе на сцената?
Не Laughing мултимедийно се представи гол, а на сцената май беше с костюм даже.

Общи условия

Активация на акаунт