Звездни компромати- 284 част

• 127 447
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Има ли отзиви от концерта на Енрике снощи? По- добре ли се представи от предния път?
Имало е предложение за брак Simple Smile
http://offnews.bg/news/Kultura_33/Mlad-mazh-predlozhi-brak-na-pr … e-Igl_629364.html

# 616
  • Sofia
Сестра ми беше и сподели,че е минал много добре,доволна е.

# 617
Една приятелка е ходила на концерта на Енрике. Постнала е снимки във ФБ и в коментарите споделя, че няма нищо общо с миналия път. Сега се е постарал, бил е адекватен Wink и всичко е минало много добре.

# 618
Бела Хадид
Скрит текст:

# 619
Еми както и да го погледнеш 28 почти два пъти се нанася в 51.  Mr. Green
Шегувам се, разбира се, но все пак 23 години разлика между двете има.
И после нека говорят ,че годините нямали значение. Да бе, и то в Холивуд! Whistling

# 620
Дори и да се абстрахирам от разликата във възрастта, Блейк е много по-красива от младата Сандра в най-добрите ѝ години. Но няма нейната кариера... поне засега.

# 621
Арнолд Шварценегер  и син:

Скрит текст:

# 622
Алекс Сърчаджиева в "Комбина" - красива, спокойна, възхитителна! bouquet Просто ми пълни душата като е естествена и не е водеща на нещо си, където преиграва яко.

# 623
  • София
Алекс Сърчаджиева в "Комбина" - красива, спокойна, възхитителна! bouquet Просто ми пълни душата като е естествена и не е водеща на нещо си, където преиграва яко.
Да и аз я гледах, много беше сладка, хареса ми  Peace

# 624
Днес в Търси се Нели демонстрира доста голямо и плътно деколте. Дали не е сложила силикон? Видях я в началото на годината и определено беше с по-малки гърди. Меги пък си е слагала филъри. Горната устна малко странно изглеждаше.

# 625
  • Sofia
Нели не роди ли второто си дете наскоро?

# 626
Днес в Търси се Нели демонстрира доста голямо и плътно деколте.
Синът ми(на 23) попита: тази какво си е сложила отпред? А, ма това е цепката между огромните и гърди!! Боже! ... (а не е като да не е свикнал с жени големи размери, предвид тези на майка му)
Кой ги облича и гримира тези двете, не знам, ама да го уволнят веднага!
И на мен ми се стори огромна в бюста. Rolling Eyes

# 627
Те май по принцип са и огромни. Crazy
Скрит текст:

# 628
Ами значи сутиенът е бил такъв, а деколтето беше скандално за телевизия, пък за предиобедно предаване, направо вулгарно.
Всъщност, ето го предаването http://www.btv.bg/video/shows/tarsi-se/videos/tarsi-se-andre-tokev-1-chast.html
И гърдите и на Нели са дваж по-големи от преди!

# 629
  • Sofia
Ами значи сутиенът е бил такъв, а деколтето беше скандално за телевизия, пък за предиобедно предаване, направо вулгарно.
Всъщност, ето го предаването http://www.btv.bg/video/shows/tarsi-se/videos/tarsi-se-andre-tokev-1-chast.html
И гърдите и на Нели са дваж по-големи от преди!
Гърдите-горе-долу, ама с тия гащи до врата й  ooooh!.А тя не е особено стройна,нито висока  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт