Звездни компромати- 284 част

• 127 419
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Мдааааа, уникален е този Мадс Микелсен. Тотално различна физиономия, запомняща се. На някой може би ще се види грозен, на друг-красив. Аз съм от вторите. Във всеки случай няма начин да му забравиш лицето. Сексапил въпреки, че е с едни вампирски зъбки и на 51. Странно по нашите земи мъжете над 50 добродушно приемат да са чичаци.

# 646
  • Велико Търново
И аз я гледам НиЛо. Вярно, че се опитва да звучи кат' херцогиня, но всяко изречение й започва със "знаеш ли", бе прозира си тежката мозъчна недостатъчност, но е прилично маскирана.  Flutter
Joy ох, много ме разсмя тази сутрин bouquet

# 647
Да покажа малко снимки от участието на Имани в София лайв клуб тази събота. Беше много проятно, с 8 човека бенд и пя наживо  Heart Eyes

Скрит текст:

# 648
# 649
# 650
Цъкнах на профила на Тоци и свят ми се зави от "представянето" й във ФБ.
Много учена бе  Crazy
Обаче това видео просто ме довърши
https://www.facebook.com/antonia.petrova.7/videos/vb.10000171590 … 316172088/?type=2

# 651
 Joy Joy Joy Тоцка с чепиците  hahaha

# 652
  • Пловдив
Мангалка от всякъде Whistling

# 653
Не мога да разбера що за комплекси трябва да имаш, за да си ги избиваш по този начин.
След всичките "представлявания" къде и какво е учила, много квалифициран и печелил години наред конкурси за красота ценен кадър, накрая:
"от Пазарджик"
Много яко  Mr. Green
Иначе ми е даже симпатична...

# 654
Кифла с изтичащ срок на годност...

# 655
Чепичките, клинчето със зашеметяващите шарки, мазното бретонче, пухкавото ластиче за коса и Диора разбира се  Joy

# 656
  • София
Не мога да разбера що за комплекси трябва да имаш, за да си ги избиваш по този начин.
След всичките "представлявания" къде и какво е учила, много квалифициран и печелил години наред конкурси за красота ценен кадър, накрая:
"от Пазарджик"
Много яко  Mr. Green
Иначе ми е даже симпатична...
А, ама тя отПазарджик ли е!? Аз си мислех, че е от Перник  Thinking

# 657
Така пише в профила. Може да е родена там.

# 658
Антония има някаква постоянна нужда от внимание,което не знам на какво се дължи. Tired

# 659
По мои наблюдения желанието да се доказваш и харесваш непрекъснато на широк кръг от хора, след една определена възраст, говори за сериозни дефицити.

Общи условия

Активация на акаунт