АГ клиника Селена Пловдив-15

• 118 044
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Момичета незнам дали е обсъждано в предните теми,но да ви питам има ли някоя от вас,която е отложила ваксините от родилното?Попитах на регистратура и ми казаха ,че там давали нещо да се попълни при приемането,но мога да си нося и декларацията заверена от нотариус,което ми се струва по-сигурно и май май така ще направя.Някой да сподели опит?

# 136
  • Пловдив
Момичета незнам дали е обсъждано в предните теми,но да ви питам има ли някоя от вас,която е отложила ваксините от родилното?Попитах на регистратура и ми казаха ,че там давали нещо да се попълни при приемането,но мога да си нося и декларацията заверена от нотариус,което ми се струва по-сигурно и май май така ще направя.Някой да сподели опит?

Носи си нотариално заверена декларация.Още при приемането уведоми акушерката и персонала в родилна зала или операционната.Не пишеш как ще раждаш.След като си отидеш в стаята,сестра ще дойде да вземе нот заверената декларация.Остави си я отгоре на шкафчето,за да е удобно да я вземат или ти да я подадеш

# 137
Здравейте,момичета! Да попитам някоя от най - новите мами,имате ли инфо. за анестезиолозите в болницата.Още от преди знам че д-р Георгиев е в болничен,но незнам до кога. Знам за д-р Кючуков (който със сигурност не желая да ми се падне на операцията)и за д-р Кренчев.Предстои ми консултация и ми се искаше да избера да отида при Кренчев или при друг доктор когато са дежурни и ако ми допадне лекарят да попитам дали той може да е на секциото?

# 138
Миналата седмица бях на консултация при д-р Георгиев, не съм се интересувала кой точно ще бъде на смяна за моето секцио. д-р Георгиев много ми допадна, дано да бъде той.

# 139
На мен ми се "падна" една жена анестезиолог. За жалост не разбрах името й, но съм изключително доволна. Изобщо не разбрах как и кога ме бодна   Simple Smile

# 140
  • Пловдив
На мен ми се "падна" една жена анестезиолог. За жалост не разбрах името й, но съм изключително доволна. Изобщо не разбрах как и кога ме бодна   Simple Smile

Мисля, че името и е д-р Георгиева - на една позната миналия месец и се е паднала като е ходила на консултацията с анестезиолог преди секциото.

# 141
На 19.05.16г. ми беше секциото, падна ми се д-р Кючуков. Д-р Георгиев го нямаше и бяха само д-р Георгиева и д-р Кючуков. 20 минути се мъчи да ми сложи упойката, имам 6 дупки от иглите. Беше много изнервен и само повтаряше "така е като се бърза". По време на операцията минаваше да види дали всичко е наред, в реанимация също вече беше много любезен, а и когато ме свалиха в стаята. Може би е добър в работата си, но при положение, че има в един и същи час няколко операции и двама анестезиолога - става напечено. Като лош спомен от раждането ми ще помня само мъчителното слагане на упойка.

# 142
Nelcheto, и от други майки съм чувала за д-р Кючуков че ги е бодял по много пъти,за това и писах в по - горните постове ,дали мога да ида на консултация при друг д-р и да го попитам дали може да ми е на операцията.
Благодаря за отговорите,момичета!
Имам и още един въпрос - след консултация с анестезиолога, той ви изпраща за изследване за упойките в Кожния  диспансер ли?И ако да,там какъв е редът - дъска записване ли отивате или направо?

# 143
  • Пловдив
Nelcheto, и от други майки съм чувала за д-р Кючуков че ги е бодял по много пъти,за това и писах в по - горните постове ,дали мога да ида на консултация при друг д-р и да го попитам дали може да ми е на операцията.
Благодаря за отговорите,момичета!
Имам и още един въпрос - след консултация с анестезиолога, той ви изпраща за изследване за упойките в Кожния  диспансер ли?И ако да,там какъв е редът - дъска записване ли отивате или направо?
Здравей, Vipkris! Относно изборът на анестезиолог - да, възможен е такъв, просто си решаваш, кой искаш да е, обаждаш се на регистратурата, питаш в кой ден дава консултации в кабинета и отиваш. На срещата с него, казваш, че искаш той да ти бъде на секциото. Относно тестовете за упойки, мен лично д-р Георгиев не ме изпрати. Попитах го дали все пак да не отида да си направя и той каза, че нямало нужда. Ако все пак ти настояваш или имаш някакви индикации, или пък просто за твое спокойствие, няма проблем да отидеш до Кожния да си направиш теста. Само трябва да питаш анестезиолога точно за кои вещества да те тестуват, като тестът е добре да включва и обезболяващи. Иначе аз, когато съм ходила за тестуване в Кожния, по повод операция за вадене на сливици, отидох без записване на час. Успех!

# 144
Благодаря ти Цвети!💐🌹🌼
Много ми иска да е д-р Георгиев,но  ако отсъства и на д-р Кренчев съм съгласна. Въобще съм съгласна на всичко само бебето да се роди живо и здраво и да сме добре и двамата!Ще пиша какво е положението след прегледа!Лека нощ!😴

# 145
  • Пловдив
Благодаря ти Цвети!
Много ми иска да е д-р Георгиев,но  ако отсъства и на д-р Кренчев съм съгласна. Въобще съм съгласна на всичко само бебето да се роди живо и здраво и да сме добре и двамата!Ще пиша какво е положението след прегледа!Лека нощ!

Всичко ще е наред, сигурна съм! В добри ръце си!Пиши след срещата с анестезиолога и прегледа!

# 146
tri6, родих при д-р Бачуров преди 6 години  /той беше дежурен, не съм избирала екип/. Оттогава съм негова пациентка и голям негов фен! Препоръчала съм го на много мои приятелки, чиято бременност проследи и води раждането им - изключителен професионалист! Задълбочен, спокоен, прецизен. Обяснява , изслушва, с една дума - при него се чувстваш в сигурни ръце. Безотказен е-винаги вдига телефона, работи с педварително записване и никога не чакаш, не те вика за излишни прегледи, за да ти взима парите, а цените при него са съвсем умерени. Препоръчвам го горещо!

# 147
Tri6 преди две години и половина родих при др Бачуров в окръжна. Той проследи цялата ми бременност. Изключително доволна съм. Живот и здраве мислим за второ и пак бих отишла при него. Цената на прегледа беше 30 лв., което мисля е добре. Записваш си час и никога не се налага да чакаш.

# 148
Аз също съм чувала само положителни отзиви за д-р Бачуров. Момичето в моята стая беше негова пациентка и беше много доволна, а той остави в мен впечатление на грижовен към пациентите си и отдаден на работата си лекар.

# 149
Включвам се специално по темата за д-р Кючуков. Бях изчела всички коментари за него и много се притеснявах да не ме боде няколко пъти но реших да му се доверя. Д-р Георгиев все още имаше малко смени и моят лекар настояваше вече да направя консултация с анастезиолог и се отказах от него. Бодна ме само веднъж и упойката подейства за щастие не се наложи да ме боде няколко пъти и всичко мина идеално.

Общи условия

Активация на акаунт