АГ клиника Селена Пловдив-15

• 118 080
  • 761
  •   3
Отговори
# 165
  • Пловдив
Elfita, сбъркан е часа на раждане на гривната. Притеснявам се да не са го объркали с бебе което е родено в сбъркания час.

Не,щом номерата ви са еднакви,не се притеснявай.Но сега си в едно особено състояние и знам,че не може да спреш да мислиш затова.  Hug

# 166
Elfita, сбъркан е часа на раждане на гривната. Притеснявам се да не са го объркали с бебе което е родено в сбъркания час.

Здравей!Ами аз да те попитам,ти не раждаше ли секцио със спинална,в смисъл като извадиха бебето не ти ли го показаха веднага,та да си сигурна ,че си е твоето (ако въобще имаш още някакви съмнения де)

# 167
Саб, аз мисля, че всичко е наред щом номерата от гривните съвпадат.Все пак и по кръвните групи ще се ориентираш.Не се притеснявай излишно.

# 168
Саб,аз бях със спинална и ми показаха бебетата и после веднага си ги познах. Не вярвам да са объркали бебето , според мен важен е номера не часа, на нас на епикризата два пъти сменяха името, че бяха объркали, случват се такива неща.

# 169
Да показаха ми бебето но беше цялото беличко и не бях много адекватна от упойката та не мога да разчитам на моите спомени от тогава.

# 170
  • Пловдив
Да показаха ми бебето но беше цялото беличко и не бях много адекватна от упойката та не мога да разчитам на моите спомени от тогава.

Аз също нямам спомен от малката като ми я показаха. То беше за няколко секунди, а тя една лилава и сбръчкана, освен това адреналинът си оказва своето, но все пак мисля че няма за какво да се притесняваш. На моето момиченце му бяха объркали килограмите. Ако не е правена кръвна група, пуснете една за ваше спокойствие.

# 171
Ще погледна дали в епикризата има кръвна група но не мисля така. Иначе тя кръвната група не дава гаранция чие е бебето. А много ли ще плаче като я боднат?

# 172
  • Пловдив
Ще погледна дали в епикризата има кръвна група но не мисля така. Иначе тя кръвната група не дава гаранция чие е бебето. А много ли ще плаче като я боднат?

На дъщеря ми я изследваха,  защото с баща и сме с различни резус фактори, но май наистина не изследват на всички бебета. Имаше ли много раждания в този ден? Аз когато раждах имаше общо към 15 бебета за деня и още толкова се бяха родили предния ден, та детската стая беше пълна. Направи ми впечатление, че всеки път когато ми носеха малката, сверяваха номерчето от моята с нейната гривна, това е според мен и най-важният отличителен белег. Щом номерата са ви отговаряли, това е най-важното. Та искам да кажа, че са много внимателни и не мисля, че ще допуснат да се случи нещо подобно.

# 173
Не знам колко бяха родените бебета. А колко са операционните зали?

# 174
  • Пловдив
Не знам колко бяха родените бебета. А колко са операционните зали?

На третия етаж са три, на втория има една или две, не съм много сигурна!

# 175
Дъщеря ми като беше бебе я бодваха доста пъти на пръстчето и даже не разбираше повечето пъти ,те с едно много тъничко и мъничко переце бодват и даже изтискват от пръстчето едвам едвам няколко капчици.Сега като е по-голяма разбира и плаче защото гледа иначе докато са малки няма страшно:)
Ох,ама ти ме притесни като написа,че не си била адекватна от упойката,аз ще раждам така след 3 седмици и мн ме е страх,как така не си адекватна в смисъл замяно ти е или незнаеш на кой свят си направо?

# 176
Bqlakotka, ти кога точно ще раждаш?
Защото и аз тогава ще раждам,даже тази седмица ще се срещна с анестезиолога, обадих им се да питам за д-р Георгиев кога дава консултации,но казаха че не дава, идвал в болницата,но нямал график.После питах за д-р Кренчев,казаха - понеделник, сряда и петък.Та съм решила в сряда да отивам,ще го помоля ако е възможно той да ми е на операцията.Дано се съгласи!
Да попитам раждащите мами - при приемането какви документи носихте, освен амбулаторната си карта? И в деня на изписването ли ,таткото може да получи бележка с датата на изписване ,за отпуска по бащинство,или по - рано?
Другият ми въпрос е,при приемането ви,акушерката преглежда ли ви?Защото изпитвам ужас ,ако някой трябва да прави вагинален преглед,при положение че съм за операция!

# 177
SAB-f преди да те приемат правил някакви изследвания?
 Доволна ли си от лекаря,понеже и аз ще раждам при него,но може би нормално ?

# 178
Bqlakotka, ти кога точно ще раждаш?
Защото и аз тогава ще раждам,даже тази седмица ще се срещна с анестезиолога, обадих им се да питам за д-р Георгиев кога дава консултации,но казаха че не дава, идвал в болницата,но нямал график.После питах за д-р Кренчев,казаха - понеделник, сряда и петък.Та съм решила в сряда да отивам,ще го помоля ако е възможно той да ми е на операцията.Дано се съгласи!
Да попитам раждащите мами - при приемането какви документи носихте, освен амбулаторната си карта? И в деня на изписването ли ,таткото може да получи бележка с датата на изписване ,за отпуска по бащинство,или по - рано?
Другият ми въпрос е,при приемането ви,акушерката преглежда ли ви?Защото изпитвам ужас ,ако някой трябва да прави вагинален преглед,при положение че съм за операция!
     Към средата на юли ще раждам аз ,но не се разбрахме за конкретна дата и другата седмица ще ида да се разберем,понеже имам мн контракции и пия магнерот и лежа да се стискам,че имам чувството че ще започне спонтанно.Предния път като бях бременна контракциите ми бяха така последната седмица пък сега още от рано...А отностно анестезиологът-незнам ,аз не съм ходила още в Селена,разбрах се с лекрая в частния му кабинет ,но сигурно няколко дни преди раждането ще ида да си направя пак тест за алергии,понеже при предното раждане имах някакви проблеми.Сега си правих при д-р Новакова,но бях в седми месец и тя ми каза че ще важат около 40 дни и след това пак трябва .А иначе не мисля да се разбирам с анестезилог,който и да се падне-все ще ме е страх и се надявам ,че все са професионалисти ,така че дано да не е толкова гадна тази упойка.Иначе предния път като раждах в Окръжна си бях за планово секцио и вагинален преглед не ми правиха,деня преди операцията ми записаха тонове,слушаха бебето с една слушалка през корема(за първи път видях такава) и гадното беше че пак се качваш на магаре ,но ти бъркат в дупето за анален секрет и беше с нещо дълго.Ама това все пак е абсолютно нищо в сравнение с усещането от катетъра :Д Мисля ,че и сега който си е за планово секцио го преглеждат само на УЗД и слушат тонове,сигурно ако има проблем някакъв преглеждат вагинално

# 179
  • Пловдив
Да попитам раждащите мами - при приемането какви документи носихте, освен амбулаторната си карта?всички изследвания през бременността.акушерката преглежда и каквото не е актуално,ще ти ги направят на момента И в деня на изписването ли ,таткото може да получи бележка с датата на изписване ,за отпуска по бащинство,или по - рано? в деня на изписването,а понякога и по-късно.Зависи мацката,която ги пише дали ще е на работа като те изписват.Втория път беше в обедна почивка и мъжът ми си взе бележката на следващия ден
Другият ми въпрос е,при приемането ви,акушерката преглежда ли ви? вагинален преглед не.ехограф прави,кардиограма и оглежда за косми Защото изпитвам ужас ,ако някой трябва да прави вагинален преглед,при положение че съм за операция!

SAB-f ,не влизай във филма,че са ти сменили бебето,моля те!Толкова се борихте,за да станете родители,а сега така да си помрачите първите дни.Няма причина да ти сменят бебето.Ето,и други мами написаха,че са имали по нещо объркано,но не и номерчетата на майката и бебето.Те са важни според мен

Общи условия

Активация на акаунт