АГ клиника Селена Пловдив-15

• 118 133
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
Аз препоръчвам д-р Минев, негова пациентка съм и живот и здраве ще раждам при него.
Благодаря за бързия отговор, но предполагам ти си му пациентка от самото начало,а доколкото разбрах от него по-зает няма...

# 196
Д-р Бачуров, Д-р Карагьозов, Д-р Матев, Д-р Ангелов

# 197
Аз препоръчвам др Карагьозов ще раждам при него секцио този месец,той ми следи и бремеността,но е израждал моя приятелка без да и е водил бр.

# 198
Здравейте и от нен, мами! За пръв път пиша във форума, но от години го чета ...та ще ви помоля за малко помощ. Терминът ми е определен за 17.08.,насочила съм се към АГ Селен за раждане със секцио, но все още не съм си избрала лекар... Не съм от Пловдив и ЖК ми я води лекар в Хасково,откъдето съм. Не остана много време, а аз не знам с кого да се свържа за раждането и последните прегледи преди това, моля препоръчайте ми някой, който е добър и съвестен лекар и да уважи желанието ми за секцио. Мерси  bouquet

Д-р Ангел Ставрев е ДОКТОРА, преминала съм през няколко, но той е наистина истински професионалист, само от първата ни среща разбрах, че е ТОЙ!!!

# 199
  • Пловдив
При Ставрев почти никоя бременна не ражда нормално. През нощта, и в почивни дни, също не го чакайте. За свързване лично с него по телефна, също. Знам, че мога да предизвикам буря от емоции, но това е....За определени пациентки, по неизвестни критерии, може и да е различно, но маниерът му е такъв. Минев също не е за препоръчване, макар че той е другата крайност. И 24 часа да е в болницата, което вероятно му се случва, той е претоварен. И като добавиш фокта, че винаги си вдига телефона, става още по-страшно.

Матев, Бачуров, Петрова.....евентуално са добър избор.

# 200
Момичета, обадих се на регистратура в Селен и ми дадоха мобилен на Карагьозов,понеже нямал кабинет при тях. Звъннах му и ми даде отказ,но след 5 митути ми се обади и се разбрахме да се обадя на стационарен в кабинета му в понеделник за запазване на час... Дано ми е на късмет с него и да си допаднем, че време не остана много, 33 седмица+ 4 дни съм. Евентуално като резервен вариант си мисля за д-р Петрова, но се надявам да не се налага да се лутам по доктори и кабинети оот тук нататък. Споделяйте мнения за Карагьозов , ще ми бъде интересно да разбера личните ви впечатления. Благодаря ви!  bouquet

# 201
Аз лично мога да кажа,че това е единствения лекар,който е спечелил доверието ми.Обиколила съм много уж светилища,преминала съм през манипулации и операция,за съжаление не при него(все още не го познавах)но от три год ходя само при него,страхотен специалист и преди всичко човек!Пожелавам ти късмет и дано това да-е и твоя Доктор.

# 202
Аз лично мога да кажа,че това е единствения лекар,който е спечелил доверието ми.Обиколила съм много уж светилища,преминала съм през манипулации и операция,за съжаление не при него(все още не го познавах)но от три год ходя само при него,страхотен специалист и преди всичко човек!Пожелавам ти късмет и дано това да-е и твоя Доктор.
Радвам се, дано, защото съм в много голяма паника и стрес! Въпреки възрастта ми(34г.) ,това ми е първа бременност и ще ми е първо раждане, страха от неизвестното е голям  #Crazy

# 203
Аз пък съм доволна от Д-р Топалова.  Много мила ,  обяснява  и ми действа много успокоително. Когато ми изтекоха водите в 3.45  ми вдигна веднага телефона и ми каза какво да правя.

# 204
При Ставрев почти никоя бременна не ражда нормално. През нощта, и в почивни дни, също не го чакайте. За свързване лично с него по телефна, също. Знам, че мога да предизвикам буря от емоции, но това е....За определени пациентки, по неизвестни критерии, може и да е различно, но маниерът му е такъв. Минев също не е за препоръчване, макар че той е другата крайност. И 24 часа да е в болницата, което вероятно му се случва, той е претоварен. И като добавиш фокта, че винаги си вдига телефона, става още по-страшно.

Матев, Бачуров, Петрова.....евентуално са добър избор.

Аз родих сина си при д-р А. Ставрев в 01:41 през нощта. Идваше да ме види и в почивните дни за по няколко минути, без да е на работа! Очарована съм от отношението му! Той е моят ангел!!!

# 205
Мами, а кога дават бебето при майката след секцио? Първия път видях дъщеря си на 3-тия ден, но бях с пълна упойка и раждах в Окръжна.

# 206
  • Пловдив
На следващият ден, в деня на секциото не можеш да ставаш Peace

# 207
  • Пловдив
На мен ми я дадоха в деня на секциото - оперираха ме в 8:00, в стаята отидох в 16:00, извиках ги, за да ми махнат катетъра и след това ми докараха малката.
Бях с епидурална+спинална  Peace

# 208
А на таткото показват ли го бебето след секциото или чак когато дойде на свиждане го вижда, самото свиждане как и кога става

# 209
Момичета, обадих се на регистратура в Селен и ми дадоха мобилен на Карагьозов,понеже нямал кабинет при тях. Звъннах му и ми даде отказ,но след 5 митути ми се обади и се разбрахме да се обадя на стационарен в кабинета му в понеделник за запазване на час... Дано ми е на късмет с него и да си допаднем, че време не остана много, 33 седмица+ 4 дни съм. Евентуално като резервен вариант си мисля за д-р Петрова, но се надявам да не се налага да се лутам по доктори и кабинети оот тук нататък. Споделяйте мнения за Карагьозов , ще ми бъде интересно да разбера личните ви впечатления. Благодаря ви!  bouquet

Скоро родих при д-р Карагьозов и съм изключително доволна, негова пациентка съм от 5 години и съм сигурна, че друг доктор не искам да видя. Много внимателен и добър професионалист!!!

Общи условия

Активация на акаунт