АГ клиника Селена Пловдив-15

• 118 095
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Аз след като ходих на ден на отворените врати в Селена все повече клоня да родя там. Моя приятелка раждала съвсем скоро ми препоръча д-р Петрова. Понеже ще раждам края на Януари началото на Февруари се чудя дали не е късно вече да избирам лекар!? Колко време преди термина и колко пъти трябва да се видя с избрания лекар? Има ли майчета, които не са се водили на ЖК там, а към края просто са посетили 11-2 или 3 пъти определен лекар и са родили в Селена?
Не мога да говоря от личен опит, т.к. в Селена си следях бременността и съответно родих там, при д-р Петрова, но мисля, че д-р Минев и д-р Ангел Ставрев не биха се ангажирали, т.к. са доста натоварени, вкл. и с инвитро процедури, но ако не държите на конкретен лекар, може просто да се обадите на регистратурата и да помолите да Ви насочат. В клиниката се напълни с лекари, но голяма част от тях са външни ,т.е. водят само раждания там, така че те най-вероятно отпадат като опция, защото предполагам израждат само техни си пациентки. От самата клиника, освен гореспоменатите лекари, остават д-р Матев, д-р Кръшков, д-р Топалова, д-р Даниел Ставрев, д-р Петрова, д-р Ненев. За тези се сещам. Д-р Петрова и д-р Даниел Ставрев работят с касата, останалите са само с частен прием. Добре е да се видите поне 2-3 пъти преди самото раждане, така че не губете време! 

# 481
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Моля, за съвет и информация! Ще раждам в Селена и се двоумя между д-р Матев и д-р Петрова. Клоня повече към Матев,тъй като има по-голям опит, а аз имам гестационен диабет и не знам какви усложнения могат да настъпят. Моля, мамите раждали при него да дадат малко информация- обръща ли внимание на пациентките си, въпреки че е много зает? Минава ли на визитация след раждането? Обяснява ли? Мога ли да разчитам, че ако го потърся на мобилния ще ми отговори и би ли се отзовал при нужда, ако се наложи през нощта? А плаща ли се нещо допълнително, за да води той раждането, независимо нормално или секцио? Извинете за многото въпроси, но почти нямам време вече и всякаква информация ще ми е от полза.  Ще се радвам и на мнения за д-р Петрова.  bouquet

Аз съм пациентка на д-р Петрова, кажете какво по-точно Ви интересува / може и на лични /? Аз лично съм доволна и от проследяването, и от секциото! За д-р Матев нямам преки наблюдения, но когато съм лежала в отделението, ми е правил доста добро впечатление, т.к. провеждаше едни от най-задълбочените визитации, независимо, че не съм била негова пациентка. Доста внимателен и любезен, а и компетентен. Това са отзиви и на мои близки, които са били негови пациентки.

# 482
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Моля, за съвет и информация! Ще раждам в Селена и се двоумя между д-р Матев и д-р Петрова. Клоня повече към Матев,тъй като има по-голям опит, а аз имам гестационен диабет и не знам какви усложнения могат да настъпят. Моля, мамите раждали при него да дадат малко информация- обръща ли внимание на пациентките си, въпреки че е много зает? Минава ли на визитация след раждането? Обяснява ли? Мога ли да разчитам, че ако го потърся на мобилния ще ми отговори и би ли се отзовал при нужда, ако се наложи през нощта? А плаща ли се нещо допълнително, за да води той раждането, независимо нормално или секцио? Извинете за многото въпроси, но почти нямам време вече и всякаква информация ще ми е от полза.  Ще се радвам и на мнения за д-р Петрова.  bouquet
И Матев, и Петрова са отлични специалисти, внимателни и отзивчиви. Аз лично бих се доверила на Матев. Направи ми страхотно впечатление, спокоен, мил, загрижен да пациентите, дори да не е израждащият те лекар, обяснява подробно и отговаря на всички въпроси, които те тревожат. Такива са впечатленията ми за болшинството АГ в Селена. И двамата израждат и естествено, и секцио. Няма допълнително заплащане за избор на лекар и екип. Записваш час за преглед и се уговаряш за раждането с лекаря. Успех! Simple Smile

# 483
Герда, аз правих амнио май месец, даже точно в началото на темата сме коментирали.Ако нещо конкретно те интересува питай, може и на лични Simple Smile.
Аз раждах септември месец, бебето го показаха на мъжа ми 10 минути след като се роди.Нашите бяха рано сутринта на другия ден и им го показаха веднага щом поискаха.

# 484
Благодаря, Краси, да, с теб коментирахме за доктор Минев.

# 485
  • Пловдив
Здравейте, тъй като ми предстои планувано секцио искам да Ви попитам към колко часа могат бабите да видят бебенцето? Аз ще съм първа за деня.
[/quote

Всяко бебенце го изкарват веднага след раждането на вратата при регистратура и питат за близките, за да го видят, ако няма никой си го прибират  Simple Smile  Следобед след като сте се раздвижила и сте станала, ще  го донесат в стаята, за да започнете с кърменето. Тогава може да дойдат на свиждане, но ми казаха за 10-тина минути и максимум по двама души, за да не притесняваме другата родилка в стаята. Иначе, както са писали има стая а свиждане, там може цял ден до 19ч. да идват да ви виждат, но когато аз раждах(03.10.) акушерките ми препоръчаха да не водя бебо там, защото имаше много вируси през периода. Друг вариант да го видят е през прозореца на детска стая, входа е от другата страна на сградата. Не съм сигурна дали може през целия ден, има звънец, акушерките са много мили Peace

# 486
Здравейте, момичета! Моля, за съвет и информация! Ще раждам в Селена и се двоумя между д-р Матев и д-р Петрова. Клоня повече към Матев,тъй като има по-голям опит, а аз имам гестационен диабет и не знам какви усложнения могат да настъпят. Моля, мамите раждали при него да дадат малко информация- обръща ли внимание на пациентките си, въпреки че е много зает? Минава ли на визитация след раждането? Обяснява ли? Мога ли да разчитам, че ако го потърся на мобилния ще ми отговори и би ли се отзовал при нужда, ако се наложи през нощта? А плаща ли се нещо допълнително, за да води той раждането, независимо нормално или секцио? Извинете за многото въпроси, но почти нямам време вече и всякаква информация ще ми е от полза.  Ще се радвам и на мнения за д-р Петрова.  bouquet
Здравейте,аз раждах юли месец при доктор Петрова, планувано секцио.
Много съм доволна,освен това,винаги ми е вдигал а телефон и минана да ме види 3 пъти.
Момичето което бее с мен в стаята беше пациентка на д-р Матев,проблемна бременност,уж и тя планувано секцио.Но докторът излязъл в отпуска,а тя тръгнала за ражда....съответно,друг доктор извършил секциото и Матев,нито мина да я види ,нито и се обади да я чуе.😕 Иначе,преди това бях чувала само хубави работи за него

# 487
М, това сега малко ме разколеба, тъкмо се бях решила. От друга страна аз не бих очаквала някой лекар да се върне от почивката си, за да ми води неочаквано започналото раждане, ако не е бил в града е нормално и да не е можел да мине, за да я види, но пък можеше поне да й се обади да провери как се чувства.  Thinking

# 488
  • Пловдив
По мои наблюдения всички лекари, израждащи в Селена, минават всеки ден да видят пациентките си, политика на болницата. Раждах при Кръшков и се е случвало да слиза при мен 3 пъти в един и същи ден. А относно српоменатия по-горе случай при Матев - не се знае поради какви причини е отсъствал, и лекарите са хора. Той беше АГ, което ме изписа. Обясни ми подробно и търпеливо кое, как и защо усещам, какви мерки да взимам, как да се грижа за себе си след като се прибера вкъщи, абе всичко. Но най-важното според мен е да се довериш на лекаря, да ти допадне, да откриеш "твоят". Ако се колебаеш, иди на преглед и при двамата, и така ще решиш кой е "твоят" лекар.

# 489
  • Пловдив
По мои наблюдения всички лекари, израждащи в Селена, минават всеки ден да видят пациентките си, политика на болницата. Раждах при Кръшков и се е случвало да слиза при мен 3 пъти в един и същи ден. А относно српоменатия по-горе случай при Матев - не се знае поради какви причини е отсъствал, и лекарите са хора. Той беше АГ, което ме изписа. Обясни ми подробно и търпеливо кое, как и защо усещам, какви мерки да взимам, как да се грижа за себе си след като се прибера вкъщи, абе всичко. Но най-важното според мен е да се довериш на лекаря, да ти допадне, да откриеш "твоят". Ако се колебаеш, иди на преглед и при двамата, и така ще решиш кой е "твоят" лекар.

Подкрепям мнението, относно избора. Аз също така бих постъпила - среща и с двамата, и който лекар ми допадне, избирам го и за раждането. Относно визитациите след раждане, мисля, че е въпрос на това, какви смени или дежурства имат да дават след раждането лекарите. Мен ме оперира д-р Петрова и в същия ден беше "захапала" 24-часово дежурство. Естествено, т.к. беше до другата сутрин в отделението, мина 2-3 пъти след операцията да ме види, освен на стандартната визитация вечерта. Сутринта отново мина преди да си тръгне и повече не е идвала, защото логично, след това дълго дежурство, почиваше 3 дни. Падаше се на смяна, но не в отделението, а на кабинет, в деня на изписването ми и въпреки това мина през стаята ми да ме види и лично да ми даде някои насоки за възстановителния период, както и да провери как зараства раната. Аз лично не съм се почуствала пренебрегната или ощетена от това, че не е идвала всеки ден да ме види, приемам го за съвсем нормално стечение на обстоятелствата. Знам обаче, лично от две мои приятелки, че д-р Ангел Карагьозов и д-р Васил Даскалов, живи умрели, минават всеки ден, до края на престоя в болницата, да видят пациентките си и лично съм била свидетел на това.

# 490
  • Пловдив
Точно така. Петрова дава много дежурства и няма как да е всеки божи ден в клиниката. А и не е нужно. Дежурните са винаги на разположение, информирани са кой е израждащият те лекар и познават стила и предписанията му към възстановителната терапия. В моят случай Кръшков е предимно на кабинет всеки ден до обяд. Когато има пациентка долу в родилно, слиза между прегледите в кабинета. Дори много държеше да му се обадя да ме види преди да ме изпишат, както и след няколко дни, като ходих за махане на конци отново искаше да му звънна, за да проследи състоянието ми.

# 491
Здравейте!
Искам да попитам пациентките на Д-р Минев, той ли извършва подробната 4д фетална морфология в 18-22 г.с. или насочва бременните към друг специалист?

Da.Li4no toi ia izvar6va! Peace

# 492
Др Магдален Матев за мен е един сладкодумник,за който фактор са 50те лева преглед!!
5 минути преглед,да,обяснява като го питаш,но да обърка пулсации на матката със сърдечен пулс на ембрион,еми извинете, ама не може само за пари да се мисли!!! Пусна ме да си ходя с ембрион,който е мъртъв от 2 седмици в мен... Добре, че се осъмних и потърсих второ мнение,че иначе не знам какво щеше да ми се случи! Така че момичета,отваряйте си очите и винаги търсете второ мнение!  Peace

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 23:50 от Сова Закрилница

# 493
  • Пловдив
Д-р Минев не прави 4D. Сова, това е абсолютно несериозно. Кой е другият лекар, който ти е пуснал тези бръмбари в главата. Пулсации на матката.  ooooh! Аз като пълна невежа видях сърдечния ритъм на екрана и няма как да го сбъркам......какво остава лекар да го направи.  Whistling Колкото и да е неграмотен. А д-р Матев, не е.

# 494
Знам обаче, лично от две мои приятелки, че д-р Ангел Карагьозов и д-р Васил Даскалов, живи умрели, минават всеки ден, до края на престоя в болницата, да видят пациентките си и лично съм била свидетел на това.
Подкрепям за др Карагьозов,идваше сутрин и вечер да ме вижда,бях единствената му пациентка тогава,междувременно си ходеше и в частния кабинета да преглежда.
Не веднъж съм казвала какъв страхотен професионалист и Човек е той!

Общи условия

Активация на акаунт