АГ клиника Селена Пловдив-15

• 118 095
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
Аз родих при доктор Матев и съм много доволна. Внимателен е, всичко обяснява и не съм имала прегледи по 5 минути. Идваше да ме види след раждането и според мен въобще не са му фактор 50 лева. За мен той е много добър лекар и специалист.

# 496
Аз пък раждах при Минев и не е дошъл да ме види нито веднъж през петте дни, но въпреки това си е моя доктор и му имам пълно доверие.

# 497
Д-р Минев не прави 4D. Сова, това е абсолютно несериозно. Кой е другият лекар, който ти е пуснал тези бръмбари в главата. Пулсации на матката.  ooooh! Аз като пълна невежа видях сърдечния ритъм на екрана и няма как да го сбъркам......какво остава лекар да го направи.  Whistling Колкото и да е неграмотен. А д-р Матев, не е.

ДР Матев ми го каза !!!! И след няколко дена искаше пак да отида на преглед, сигурно за да вземе пак едни бързи 50 лв!!!

# 498
  • Пловдив
Вторият лекар ме интересуваше кой е. Матев е реагирал съвсем адекватно. А другият как е разбрал, че от две седмици имаш мъртъв ембрион. За бременност в коя седмица става въпрос. Уточнявайте ги тези неща.

# 499
Здравейте момичета,
Нямам време да чета и направо действам с въпрос!
Раждах в клиниката преди 2,6 години и мога да кажа, че съм доволна от условията и вниманието на лекарите и сестрите! Имам единствено забележки към санитарките и момичетата от детската стая, но това не е болка за умиране! Wink
Та на въпроса:
 Една позната роди преди седмица и ми каза, че е разочарована от болницата!
Хигиената била на нулево ниво, имало е дни, в които не са им изхвърляли дори коша за боклук, а да не говорим някой да влезе да чисти! Нощници и превръзки или не са им давали или по 2 превръзки максимум. Минералната вода вече била в коридорите на диспенсъри (не , че ми пука за сока от ябълка или за водата, аз ще се занеса, ако реша да имам второ, просто констатирам)!
Отново от детската стая се държали надменно и неадекватно! Случвало се е сестрите да не идват навреме да им спрат системите или да им дават болкоуспокояващи и какви ли не други оплаквания ми разказа!
Да си призная направо останах потресена, при условие, че и цените за раждане са повишени, то не мога да повярвам, че може нивото да е паднало толкова много!
Вярно ли е всичко това????????
Ще се радвам за коментари.
Лек ден Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 15:25 от teri_sun

# 500
Аз раждах юли, нито едно от тези неща не ми се случи. Единствено една от санитарките не пускаше свиждания вътре, а гонеше в стаята за свиждане. Да, водата е в коридора.

# 501
Здравейте момичета,
Нямам време да чета и направо действам с въпрос!
Раждах в клиниката преди 2,6 години и мога да кажа, че съм доволна от условията и вниманието на лекарите и сестрите! Имам единствено забележки към санитарките и момичетата от детската стая, но това не е болка за умиране! Wink
Та на въпроса:
 Една позната роди преди седмица и ми каза, че е разочарована от болницата!
Хигиената била на нулево ниво, имало е дни, в които не са им изхвърляли дори коша за боклук, а да не говорим някой да влезе да чисти! Нощници и превръзки или не са им давали или по 2 превръзки максимум. Минералната вода вече била в коридорите на диспенсъри (не , че ми пука за сока от ябълка или за водата, аз ще се занеса, ако реша да имам второ, просто констатирам)!
Отново от детската стая се държали надменно и неадекватно! Случвало се е сестрите да не идват навреме да им спрат системите или да им дават болкоуспокояващи и какви ли не други оплаквания ми разказа!
Да си призная направо останах потресена, при условие, че и цените за раждане са повишени, то не мога да повярвам, че може нивото да е паднало толкова много!
Ще се радвам за коментари.
Лек ден Simple Smile

Здравей. Наложи ми се да лежа в клиниката преди няколко дни (не за раждане) и също останах разочарована. Първо бях на друг етаж, защото в гинекологията нямаше места. Оказа се, че леглата на този етаж са много твърди и буквално ме боляха кокалите. Попитах санитарката, но ми отговориха, че това е ин витро отделение, тук жените идват за по няколко часа и други се били оплаквали. Второ за 3 дни само веднъж ни почистиха стаята - последния ден. Наистина водата беше в коридора, а сестрите като им звъняхме да дойдат да спрат системите идваха след 20-30 минути. Когато си тръгвах ми казаха да дойда след 5 дни на контролен - задължително. Е дойдох -  и познайте - нямаше никакъв контролен, просто не ме бяха изписали предния път и трябваше да се подпиша с пръста уж, че съм лежала в болницата цяла седмица. Емиии...... разочарована съм  Sad

# 502
  • Пловдив
Аз раждах октомври и също не съм съгласна с нищо от изброеното Naughty
Чистиха по няколко пъти на ден, нощница даваха, когато си поисках, бяха ме заринали буквално с превръзки в поне 4 размера, падаха ми от шкафчето Peace
Не знам преди къде е била водата, сега наистина е в коридора, но не виждам драма в това, разхождах се след раздвижването и си пълнех бутилката 1.5л от там.
Сестрите си идваха на време и дори търпеливо ме изчакваха да сменя малкия и ми помагаха, или идваха след 10 минути, ако в момента се мъчех с кърменето Crazy
Единствено една от акушерките в детска стая ме дразнеше малко с държанието си, но никога не се е държала грубо, просто характери всякакви Peace

# 503
  Водата наистина е в коридора,но не мисля, че това е от значение. Иначе за хигиената не съм съгласна, че е нулева. Чистеха стаята по няколко пъти на ден. Превръзки имах 4 различни вида, а на ден поне по 2 нощници са ми давали. На мен ми се случи единия път да не харесам това, което си бях поръчала за ядене и една от санитарките ми донесе порция с др. ядене, въпреки, че не е длъжна. Даже ме питаха дали разрешавам да изхвърлят една ябълка, която беше взела да загнива.

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 15:52 от beba89

# 504
Вторият лекар ме интересуваше кой е. Матев е реагирал съвсем адекватно. А другият как е разбрал, че от две седмици имаш мъртъв ембрион. За бременност в коя седмица става въпрос. Уточнявайте ги тези неща.

Кое е адекватното в случая? Да ми каже,че ембриона има пулс, а след това че няма и се е объркал с пулсации в матката??

# 505
  • Пловдив
Сова, ако става въпрос за съвсем начална бременност около 6-7 седмица, много е вероятно ембрионът да е имал съвсем слаби пулсации и също така е нормално да се провери след няколко дни отново. За мисед в 6-7 седмица, вече се прилага медикаментозен аборт, за да не ти абразират матката. За какви две седмици говориш.......То по това време може изобщо да не си знаела, че си бременна.

# 506
  • Пловдив
В малки седмици организма в повечето случаи го изхвърля и се самопочиства. Ако е в по-напреднала бременност за две седмици такава инфекция ще стане, че и не медицинско лице ще разбере, че нещо не е наред.

# 507
Аз раждах септември в болницата. Водата е в коридора, но преди да се раздвижа вода ми носиха или акушерките или санитарките когато съм ги помолила. Превръзки имах поне 4 размера и по колкото поискам. Стаята се чистеше по няколко пъти на ден. Нощници и халати даваха когато си поискам. Като цяло съм много доволна от престоя си.

# 508
Раждах там юли месец - останах изключително доволна!
Превръзки ми даваха и без да си искам,даже и болкоуспокояващи ми биеха или ми предлагаха на свещички без да съм си искала!Стаята се почиствше всеки ден,боклук се изхвърляше по два пъти на ден,храната беше добра!Нямам забележки!

# 509
Аз раждах през април и също съм доволна. Минаваха да чистят и изхвърлят боклука по два пъти на ден, даваха ми и превръзки, и нощници, и халати и всичко каквото ми е необходимо. Дори на втория ден едната санитарка като ме видя, че се разхождам в коридора ми показ къде е шкафа с превръзките и други неща, да си взимам, ако ми трябва нещо на момента. Да, водата е в коридора, но не мисля, че е проблем да ти донесат ако не можеш да станеш. Звънях на детска стая по няколко пъти на ден/нощ за дрехи и мокри кърпи, момичетата идваха почти веднага  Peace

Общи условия

Активация на акаунт