АГ клиника Селена Пловдив-15

• 115 990
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
По мое мнение, лекцията на Мяшкова трябва да се посети задължително! Тази жена преобърна представите ми и ме накара да искам да кърмя с една лекция. Преди това бях категорична , че няма да кърмя. Hug

# 691
Здравейте, някой ходи ли на жк в Селена по ЗК споделете как е
Д-р Петрова следеше бременността ми и съм много доволна.
Идвам в темата да кажа, че скоро д-р Мая Минева (съпруга на д-р Минев) ще отвори очен кабинет в "Селена". Мисля, че се коментира в някоя от темите необходимостта от консултация с офталмолог преди раждането. Ще е много удобно за момичетата, които имат нужда от такава. А и д-р Минева е страхотен специалист, много мила и спокойна:) Май и със Здравна каса ще работи.
Може би трябва да се отбележи като полезна информация на началната страница на темата?
В СБАЛАГ "Селена" откриха специализиран очен кабинет, в който работи д-р Мая Минева. Той е оборудван с най-съвременна апаратура, което дава възможност всички жени, новородени и рискови бебета да бъдат консултирани.
Кабинетът разполага с OCT (Оптична кохерентна томография) и FA
(Флуоресцеинова ангиография),3D OCT- 2000 Topcon. В него функционира и единственият в Южна България ретинален лазер, последен модел на ELLEX-Integroscan-Pattern Scan Laser, който извършва 25 изстрела за 0.5 секунди и е безболезнен за пациента. За грижите към най-малките пациенти е осигурен детски авторефрактометър Plusoptix A12C - неинвазивен и не изисква вниманието на детето.

Д-р Мая Минева приема от 9.00 до 17.00 всеки делничен ден. Час за преглед можете да запишете на регистратурата на тел.: 032-64 80 20 и 0885-193198.

Вече е открит кабинетът. Това е инфо от сайта на Селена.

# 692
Здравейте мами Simple Smile имам питане в 23 г.с съм и се насочила да раждам в селена и съм се спряла на д-р Карагьозов. Ако ми кажете мнение за него ще съм ви много благодарна и ако знаете как вървят цените Simple Smile

# 693
Здравейте. Знам , че в темата се обсъжда повече за бременност и раждане, но ме интересува някои запознат ли е с горене на раничка на шийката на матката в клиниката. Става въпрос за така наречения лазер. Интересува ме , кои лекари работят с него и каква е цената на процедурата.Ще съм благодарна ако някой има информация да сподели.

# 694
Може ли секретът за микробиология да се вземе от лекар в Селена, а аз да си го занеса във външна лаборатория?

# 695
Здравейте. Знам , че в темата се обсъжда повече за бременност и раждане, но ме интересува някои запознат ли е с горене на раничка на шийката на матката в клиниката. Става въпрос за така наречения лазер. Интересува ме , кои лекари работят с него и каква е цената на процедурата.Ще съм благодарна ако някой има информация да сподели.

Преди 2 години и Минев и Топалова го правеха - цената 180 лева

# 696
Здравейте,
Знае ли някой дали в Селена правят секцио по метода на Щарк?

# 697
  • Пловдив
Здравейте,
Знае ли някой дали в Селена правят секцио по метода на Щарк?
Доколкото съм наясно с този метод, отдавна (поне 2015 беше факт) така правят секциото в Селена, че и в Торакс. Няма разрез на мускули и нерви, отварят се "на тъпо" и всичко продължава към 15-20мин. Едва ли някой там още "кълца" всички пластове.

# 698
Здравейте мами Simple Smile имам питане в 23 г.с съм и се насочила да раждам в селена и съм се спряла на д-р Карагьозов. Ако ми кажете мнение за него ще съм ви много благодарна и ако знаете как вървят цените Simple Smile

Аз родих преди месец при д-р Карагьозов и препоръчвам с две ръце! Няма такъв отдаден човек и професионалист! Всеки ден от престоят ми след като родих идваше сутрин и вечер да ме прегледа, дори в неделя не пропусна. Не всички лекари го правят... да не кажа почти никой. Родих естествено и цената беше 1100 лв., за секцио е 1500 лв. Тези цени включват абсолютно всичко. Simple Smile
Ако искаш ми пиши на ЛС, за други въпроси  Hug

# 699
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Здравейте!Мами къде ви стои личният багаж(телефон,портфейл и др.) докато раждате.

# 700
  • Пловдив
Здравейте!Мами къде ви стои личният багаж(телефон,портфейл и др.) докато раждате.

Аз родих секцио, като правя уточнение, че поради липса на места в реанимацията си ме свалиха направо в стаята, та всички лични вещи си ми бяха там, на шкафчето.

# 701
Моите стояха в реанимация. Преди секциото ме настаниха там. Избрах си легло и целият багаж си оставих там.

# 702
Аз бях спешно секцио и след това ме настаниха направо в стая, багажа мъжа ми ми го донесе след като ме настаниха в стаята.

# 703
  • Пловдив
Сутринта рано ме настаниха в стая.Там си оставих всичко.После горе операцията,реанимацията и следобеда пак в стаята,където всичко си ме чакаше.
Първия път нямаше места на първия етаж и ме настаниха на втория,където принципно няма родилки.Докато ме оперират са изписали жени и ме свалиха долу,където ми бяха преместили и целия багаж
Сложи си гащите най-отгоре в сака.Те са първото нещо,което ще ти потрябват и да не рови рехалибитаторката из багажа ти

# 704
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Благодаря ви момичета.Броени дни остават и ми е доста притеснено.

Общи условия

Активация на акаунт