Искам да кажа ... (77)

• 64 819
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Честит Рожден Ден, Бърди!   party023
Sesylle, последната снимка ми харесва точно заради това, че е несъвършена, не прекалено нагласена.

Чyдя се дали и аз да не се боядисам. Рyса съм, но се харесвам с тъмночервена коса. Освен това от от тъмночервения цвят ми изглежда по-гъста косата. Но пък лятото бързо ми пада боята, защото си мия косата всеки ден, а не искам да се боядисвам всеки месец.

# 556
  • София
Благодаря, момичета! Добри са ми домашните и другите дни, не мога да се оплача.
Дребната маймуна сутринта изяде втора палачинка с шоколад преди балета и като я питах как ще иде с тоя  корем в редицата и как ше си признае колко се е налапала, веднага сглоби история за треньорката как е изяла само 2-3 лъжици мляко  ooooh! На 5 това. Как ще ни върти и мотае като стане колкото брат си, не ми се мисли  Whistling

# 557
На 5 това. Как ще ни върти и мотае като стане колкото брат си, не ми се мисли  Whistling

Аз съвети за чужди деца не давам,  но по изключение ще ти кажа да имаш едно на ум в подхода, защото аз с една такава дребна много се забавлявах и сега ми се реве направо. Имам чувство че няма да издържа и ще я пратя при социалните или в църквата преди да дойде време да си хване сама пътя в живота.

# 558
  • София
Чек, абсолютно си имам едно наум и умирам от страх, защото брат й започна да лъготи мнооооого по-късно.
Аз на мъжа ми отсега съм му казала, че като я гледам нея и си мисля, че неговия пубертет ще ни се вижда като почивка на морето след време като дойде нейния ред.

# 559
http://prikachi.com/images/981/8802981S.jpg

Гледам, че за коси си говорите. Това ми е цвета в момента.
Искам да питам, как гледате на ранното пускане на ясла?

# 560
Бърди, здраве ти желая!
Не съм ок с ранното пускане на ясла. Голямото лято го пуснах на 2 години и 2 месеца, малкото - изобщо няма да посещава такова заведение .

# 561
  • Sofia
белла, колко ранно?
Моят не е ходил на ясла. Тръгна на градина на 2 г. и 7 мес.  Peace
Според мен е добре поне да говори,че да ти "разказва" оттук-оттам какво  му се случва през деня. И си наясно, че ще боледува  Confused.

# 562
белла, колко ранно?
Моят не е ходил на ясла. Тръгна на градина на 2 г. и 7 мес.  Peace
Според мен е добре поне да говори,че да ти "разказва" оттук-оттам какво  му се случва през деня. И си наясно, че ще боледува  Confused.
Гена, за годинка и половина става въпрос. Наясно съм, ама всички около мен казват, че ако боледува там няма да боледува толкова в ДГ.

# 563
Хм,  тук на три години тръгват на училище. На Kinder garden, но те му казват  school, сигурно защото имат униформи и автобус. Виждала съм деца в училищна униформа в детска количка.   Mr. Green Всъщност нищо им няма на децата,  даже живот си живеят.

# 564
Аз изобщо не бих си пyскала детето на ясла, ако имах възможност да го гледам. Но трябва да работя, това е положението. Ще тръгне на 2 години и 5 месеца и се надявам до тогава да проговори, за да ми разказва какво се слyчва.

# 565
На три години на училище или в предучилищна?

# 566
Ами нещо като предучилищна,  но не е задължителна.
Тук майчинските са 14 седмици и масово бебетата ги дават на Day Care, което си е ясла и са частни,  но държавата плаща, т.е. за родителите е безплатно.

# 567
Ами нещо като предучилищна,  но не е задължителна.
Тук майчинските са 14 седмици и масово бебетата ги дават на Day Care, което си е ясла и са частни,  но държавата плаща, т.е. за родителите е безплатно.
Разбрах те  Peace
14 седмици ми звучат малко ама сигурно има защо.
Да ви кажа на мен идеята ми е да се социализира малко.

# 568
Пълни глупости са това с боледуването. Зависи от детето - някои боледуват до 1ви клас постоянно.
Ясла на дете в БГ не бих причинила, ако мога да си гледам детето.
Моите и двамата не са ходили.

# 569
А, Бърди била рожденичка! Честито, Бърди!  bouquet Една зодия сме значи. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт