Искам да кажа ... (77)

• 64 800
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Приеми тогава,  че нормалното  не е каквото го определяш ти, като става дума за чужди избори.  PeaceОтделно и че ако беше така, както ти го разбираш с дългото майчинство, българите ще сме водеща нация по нормалност,  а то хич не е така.
Ми хубу, както кажеш.

# 676
Сандо, ти какво очакваш от жена си? Докато щерка ти стане на 18 да седи боса и по пенюар пред печката? Да ти имам категоричните изказвания и на теб?  ooooh!

# 677
 Дългото майчинство - не винаги е качествено - в смисъл не всяка майка щото е в къщи е идеалната домакиня и перфектно си гледа детето .
  Такива истории мога да опиша , че няма да повярвате че са истински .

# 678
Дългото майчинство - не винаги е качествено - в смисъл не всяка майка щото е в къщи е идеалната домакиня и перфектно си гледа детето .
  Такива истории мога да опиша , че няма да повярвате че са истински .

А кой е казал, че едно дете трябва да се гледа перфектно, каквото и да означава това, също и че като си жена трябва перфектно много дълго да гледаш деца?

# 679
Сандо, ти какво очакваш от жена си? Докато щерка ти стане на 18 да седи боса и по пенюар пред печката? Да ти имам категоричните изказвания и на теб?  ooooh!
Що бе, Белла, какво толкова категорично казах. Жената почна работа на шестия месец, защото мен ме изритаха и останах без работа. По принуда. Ако бях мъж на място можеше и до осемнадесетата година да ги издържам. Бях объркан, стресиран и клекнах. Ако не беше тя да ни извади от тинята, не знам какво щях да правя. Шест месеца аз гледах малката и никога не ми е идвало на ум, че не издържам, или не мога да се справя. Вършех и цялата къщна работа. Един памперс на дребно беше 12 ст, чел съм ги по 1  и по 2 ст, за да купя за нощта, питаш ли ме, голяма беднотия, малиии, като се сетя се втрисам.

# 680
Сандо, твоето си е балкански мъжки комплекси, но ние за друго говорехме. Извинявай, че та скастрих рязко.  Peace Mr. Green

# 681
# 682
Почти всички се връщат рано на работа след първата година по финансови причини. Това е ясно. Нищо срамно не виждам.

# 683
Почти всички се връщат рано на работа след първата година по финансови причини. Това е ясно. Нищо срамно не виждам.
Бела правиш , това което мислиш , че е правилно и не е нужно да се впечатляваш кой какво мисли.

# 684
Даже мисля да се замразя скоро, че форумът много ме комплексира, по - точно такива хибриди, като теб.

# 685

Белла, не знам точно какво искаш да чуеш, но подскажи малко?

smile3520 smile3508Любимата ми тема Simple Smile

Моето мнение целият форум го знае и съм го натъртвала и потретвала неколкократно. Но да си кажа пак Simple Smile

За мен лично имането на деца се планира в момент когато може да му се осигури максимално доброто му отглеждане.

За мен е много важен жизнения стандарт на детето - спестявания, фонд за дете, дом, стая, храна, мед. грижа, консумативи, книги, качествено време и отглеждане в домашна среда поне до 4 годишна възраст, възможност за почасова социализация в детски клубове по интереси след 3 годишна възраст и време и с двата функционално взаимозаменяеми родители.

Не бих дала мое дете в институционната грижа наречена ясла освен ако живота ми не зависи от това или съм самотна майка и нямам никакви доходи и трябва да се върна на работа. Другото за мен не е опция.

# 686
  • Ямбол
Здравейте !

Страхотна снимка имате в заглавието! Откъде е?
Нямам никаква идея. Просто я взех с търсене на изображения, а даже не си спомням какво съм написала, че да я открия.
А, тя Жармен я е открила точно откъде се е появила на търсенето ми в Гугъл.

Шанталке, дрехи много не съм купувала, а и техните типични, не са по моя вкус, а другите пък мога и тук да си ги намеря на 10 пъти по-ниска цена.
Купих си техни парфюми, обичам ориенталските миризми с лек подправков аромат.

Даун, без децата бяхме.

Жаки, и вие да си изкарате страхотно. А ето затова аз не обичам да правя предварителни планове, особено, когато съм някъде на почивка или екскурзия, че все нещо се обърква и вместо да се шляеш безгрижно, се получава едно напрегнато препускане.

По въпроса с яслите - аз бях студентка и големия го гледаше мъжът ми и двете баби. И за да не им тежи опитаха да го запишат на ясла(и тримата работеха). Първия ден много плакал, мисля майка ми го е водила, на другия ден го завел мъжът ми и като се хванал за врата му и с най-жалния насълзен поглед просто мъжът ми отсякъл - дотук сме с яслата. После малката изобщо не правихме опити да я записваме, макар че аз почнах работа, когато тя беше на година и малко, не сме имали финансови проблеми, просто аз исках да се върна, а и не се знаеше дали след година щях да имам този шанс, професията ми е такава, че дългото откъсване ме връща много назад и ставам неконкуретно способна. Гледахме си я само двамата, като той си напасваше работата според моята. И памперси сменяше, и дупета миеше, и кухня взимаше, и приспиваше, но за ясла и дума не искаше да става.
Аз също не съм от тези, които се натискат да си карат майчинството и да са постоянно с децата си. Напротив, обичам да имам време без тях.

# 687

Белла, не знам точно какво искаш да чуеш, но подскажи малко?

smile3520 smile3508Любимата ми тема Simple Smile

Моето мнение целият форум го знае и съм го натъртвала и потретвала неколкократно. Но да си кажа пак Simple Smile

За мен лично имането на деца се планира в момент когато може да му се осигури максимално доброто му отглеждане.

За мен е много важен жизнения стандарт на детето - спестявания, фонд за дете, дом, стая, храна, мед. грижа, консумативи, книги, качествено време и отглеждане в домашна среда поне до 4 годишна възраст, възможност за почасова социализация в детски клубове по интереси след 3 годишна възраст и време и с двата функционално взаимозаменяеми родители.

Не бих дала мое дете в институционната грижа наречена ясла освен ако живота ми не зависи от това или съм самотна майка и нямам никакви доходи и трябва да се върна на работа. Другото за мен не е опция.

Контесо,
Познавам много хора тук в Германия, които мислят като теб.
И го намирам за много правилно, но ...има едно но!
Някои от тях никога не достигат до мечтаните условия за създаване на потомство и остават без деца.
Познавам немалко такива хора и не виждам да са щастливи, независимо, че в кариерата са напред.

Лиляна,
много позитивно настроение създава снимката. Направо се размечтах да отида там на почивка.

# 688
Това, на което Контесата е отговорила беше в отговор на Сандо и разказа защо жена му се е върнала на работа ама преди мен са публикували.
Контеса, идеята ми беше да питам и да споделите впечатления. Не съм решила нищо. Около мен само две приятелки са а деца около възрастта на моето и за това реших да питам тук в темата.

# 689
  • Варна
Лиляна, какви са тези ориенталски парфюми? Сигурно са силни!

Общи условия

Активация на акаунт