Искам да кажа ... (77)

• 64 781
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря ви, момичета! Остарях ама не се давам още на младите!  Mr. Green

# 706
  • Ямбол
Бела, честит рожден ден. Здраве и щастливи моменти.

# 707
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Бърди, и аз реших, че сигурно имате човек там.  Grinning Ние пък имаме близък до Болоня и сме с перманентна покана от 20+ години, но ето, че още се ослушваме. Точно защото знам, че можем да отидем по всяко време все отлагам и се назлъндисвам.

Аз съм така с Париж. Най-близката ми приятелка работи там вече 16 години, не се наканих, но тази есен мандатът й изтича и трябва да взема решение. Преди време големите ми деца ходиха при нея и като се върнаха и си говорихме, синът ми каза: "много е туристическо, няма да ти хареса. " Тъкмо поизбледня това ми настроение, наскоро някой сподели пак впечатления, които не ме карат да хукна натам. Та не знам, още се чудя. Във Флоренция много ми се ходи - заради Уфици и старите площади, но и там туристическата тълпа е огромна. И в Прага ми се ходи, но нямам компания за там - всички вече са ходили.

# 708
  • София
Остаряла Белла, дръжки! Аз след 3 месеца чукам 40-така и не ми е много комфортно, колкото и да се правя на непукистка.  Mr. Green Нещо не мога да се възторгна от тая гадна четворка отпред.

Светалчо, на майка ми най-близката приятелка всъщност е в едно градче близо до Болоня, но ако трябва да съм по-конкретна - по-близо е до Равена. Искам да отидем с колата и да си направим екскурзии до Болоня, Равена, Римини, Сан Марино и Флоренция. Най-желани са ми Флоренция и Сан Марино.
В Прага съм сигурна, живот и здраве, че отново ще отидем. Мъжът ми още сега би тръгнал. (Няма да уточнявам с колко стека бири се върнахме от там.)

# 709
  • София
Аз след 3 месеца чукам 40-така и не ми е много комфортно, колкото и да се правя на непукистка.  Mr. Green Нещо не мога да се възторгна от тая гадна четворка отпред.

Мхм, мхм  yes
И колкото и да ми обясняват колко прекрасно било, ще ме хванат за шлифера, бая по-прекрасно си е с 3 отпред  Laughing

# 710
  • До морето
Милано е много интересен град - за мен той е много по- различен от останалата Италия, в която съм била. Един такъв сив, мъглив и индустриален! Въпреки това Дуомото и галерията Виторио Емануеле са спиращи дъха и дори само заради тях си заслужава да се иде. Ние бяхме и на мач на Милан, естествено.
Но пък на час път от Милано е Верона, а там вече е като картичка или по- точно като от реклама на Брускети Марети, изключително красиво - с тесните улички, балкончетата с цветя, малките площадчета с фонтанче по средата. Абе приказка!

Аз още се чудя - семейно гръцко море или Рим за 3-4 дни само двамата в края на Септември.

Егати студа, егати чудото. На малката с такъв кеф й накупих роклички и полички за лятото, ми те ще й умалеят, докато се стопли пустото време.

# 711
Цвети,покажи малко гащи де, няма само аз  Laughing Hug
ще бягам да поспортувам за час- два, че роклите тепърва ме очакват, лято идва се пак.
Тоня, имам приятелка на 40, която ме слага в джоба си по тяло, е, може би не чак толкова, но приблизително. Mr. Green
 Нищо не са 40, само трябва мааалко да ги обгрижвате.  Wink
Лек ден и pura vida, както казвали в Коста Рика.  Hug

# 712
  • София
За Тонка не знам, ама аз не за тяло се тръшкам Simple Smile

# 713
Белла, честит рожден ден, здраве, щастие, любов и много усмивки от малкия.

Цвети, червена чак не съм, но определено има отенък, особено ясен на слънце. Ами к'от' тако'а  Crazy Обмислям посока на изсветляване. Ама ще помисля повече преди да действам  Mr. Green
Много ми е трудно ставането напоследък, а от вчера трафика е кошмар - като тръгнах от работа вчера беше ужас, всяка втора малка уличка - затворена. Днес сутринта - пак така, лятото е голям кеф. Паркинга празен, трафика лек...  Whistling

# 714
  • Варна
ЧРД белла дона,  весел празник!  bouquet
Ша много е приятно роклето, обичам рокли,
и поли носят ми настроение.

Мен пък хич не  ми пукна от 40-те, виж голяма драма
ми беше навършването на 30 години, все едно
живота ми свършваше.
Пристигнаха ми едни мостри на парфюми и сега
съм като омагьосана, кой да пъръчам... ще ги понося
няколко дена докато ми се изясни ... А бройка на купени
в пристъп на лудост и неизползвани расте ... Спи ми се
и не ми се работи... ей, на признах си.

# 715
  • София
За Тонка не знам, ама аз не за тяло се тръшкам Simple Smile
Peace
Здравето е важно, а то вече не е като на 20. Все някоя и друга болежка се обажда. Пък и в огледалото като се погледна, не са много окей нещата. Нищо че дойде млад колега в офиса, който ме изчетка, че няма начин да съм на 39 г. Аз бръчки все още нямам, но не съм оная сладуранка дето бях. Тепърва по-голем дзвер ще ставам.

Най-голямото тръшкане за възраст го ударих, когато станах на 20. И рев, рев.  ooooh! Щото видите ли, ставам на преклонните 20 години, а все още не бях срещнала Голямата любов. Тъжна, окаяна и нещастна. Виках си - глей ква си резачка ма, Тонкеее, а де го Принцът на белия кон.  Joy

# 716
  • В Космоса
Бела, да си жива и здрава! bouquet

Още рожденички имаме тия дни  newsm78-Жаклин, Акаша...признавайте си! Hug

Утре, утре!  Party

Аз не знам защо, но съм нарочила 37-та година за плашеща. И всички след нея, естествено. След две години ще вляза в депреса.

Лиляна, хубава дестинация сте си избрали. Определено ми се ходи в Дубай.

# 717
  • някъде ... тук ...
Белла, честит рожден ден! Здрава и щастлива! bouquet
Бърди, и на теб  bouquet

Попрочетох малко, видях и снимките на Лиляна. Красиво е и интересно Hug

Мен сякаш не ми пука за 4-ката отпред, ама още няколко месеца и ще видим тогава как ще съм Crazy  Миналата седмица се бях стреснала, че голямото навърши 16. Кога минаха тез години ooooh!

# 718
Аз още се чудя - семейно гръцко море или Рим за 3-4 дни само двамата в края на Септември.

Разбира се, че Рим, що за въпрос! Но зависи от субективните усещания, на мен Гърция така и не ми хареса, има красиви гледки наистина и храната е вкусна, но се чувстам гадно там и повече няма да ходя.

# 719
Честит рожден ден, Бела  bouquet

Акаша, и за мен 37-та година беше някак по-така. Рязко осъзнах, че всичко вече е друго  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт