Мъжете и домакинстването

• 115 105
  • 2 432
  •   1
Отговори
# 165
  • Linz
Това съм го чела и аз- http://www.gnezdoto.net/izkustvoto-na-lubovta/2305-kak-jenite-ub … estvenostta  Но важи и обратния вариант- къде остава "дивата котка"? Домакинската работа убива сексапила на жената! Истината е, че домашните задължения са досадни, енергоемки и времеемки занимания и за двата пола. Но трябва да бъдат свършени и клинченето е просто проява на мързел. И да натоварваш половинката си изцяло с тях говори за неуважение, незачитане и безотговорност. На такъв човек не може да се разчита и да се има доверие, поне според мен. А на мястото на авторката бих била тотално разочарована и бих преосмислила връзката. Но предвид възрастта й и липсата на опит тя няма да го направи. При човешките взаимоотношения всеки се учи от собствените си грешки.

# 166
Добре де, и все пак не ми каза кой да върши всичко, щом няма домашна/домашен помощница/помощник?
Ако може конкретен отговор.

# 167

И хич не искам да ми удря по масата. Много добре си знам кога неговото не е не, както и той знае кога моето не е не, без да си показваме рогата.

Верно ли не искаш да ти удря по масата?
Моят докато не строши поне две-три чинии не се чувствам достатъчно специална и желана.
Имам чувството, че по друг начин не може да покаже, че ме обича.

# 168
Представяш ли си да ти купи превръзки?
Тя аптекарката направо ще му даде и тест за бременност да си направи човекът.
Остави превръзките, ама преди няколко месеца, в началото на бременността, го пратих да ми търси вагинални глобули за гъбички. Обиколи 10 аптеки, докато намери тези от рецептата. Аз като казвам, че е мухльо, 'начи не лъжа! Целия квартал разбра, че жена му е с проблем.  Joy  Mr. Green

# 169

И хич не искам да ми удря по масата. Много добре си знам кога неговото не е не, както и той знае кога моето не е не, без да си показваме рогата.

Моят докато не строши поне две-три чинии не се чувствам достатъчно специална и желана.
Така като те чета имам чувството,че по теб има да троши много(целувки?!),масите свършиха  Mr. Green

# 170
Хаха, принцеска, ко стана бе душко, нали не беше от Лексикон?  Joy

# 171

Да бе, ще ми удря по масата, по изгладената покривка, та после да ме кара пак да я гладя.  Joy Joy Joy Joy

Жалко е наистина ако ти е прал изцапаното бельо,било на ръка,крак или машина...Ужас направо,и за шега не става да си направиш,с някои неща никога не се получава

А ти неговото переш ли го?

# 172
Аз имам супер мъж,който не си цапа гащите  Mr. Green

# 173
 Не знам дали имаш супер мъж, ама чувството ти за хумор още ме просълзява, скоро не бях се хилила така.

Аааа, излъгах, днес и на това ревах.
https://web.facebook.com/vicove.bg/videos/1334460626579923/?__mref=message_bubble

# 174
Радвам се  Peace

# 175
Аз имам супер мъж,който не си цапа гащите  Mr. Green

Е добре де, ама не ги ли пере все някога.... newsm78 Или ги хвърля и купува нови. Ама новите е хубаво да се изперат, преди да се носят. Или като не са носени, не се брои   Thinking

# 176
  • Sofia
Е добре де, ама не ги ли пере все някога.... newsm78 Или ги хвърля и купува нови. Ама новите е хубаво да се изперат, преди да се носят. Или като не са носени, не се брои   Thinking

В някои селски райони ходят без гащи – директно скачат в потурите. Peace

# 177
Ейй излезе ви пяна на устите,какви сте ми готинки  Mr. Green

# 178

В някои селски райони ходят без гащи – директно скачат в потурите. Peace
Това не го знаехме,мерси за инфото и споделения опит  Hug

# 179
Тихо бе, потурите са вълнени, найш кво жулене ще пада.

Общи условия

Активация на акаунт