У нас откакто се помня друг чисти, родителите ми работеха много. А после като се отделих и омъжих, въпреки, че не работех и имах бебе, веднага потърсих човек, намерих, та до ден днешен. Пак не работя от 8 до 17 (в общоприетия смисъл), имам си работа за вършене, но не съм в офис по цял ден, у нас съм си.
Времето ми е ценно и ми е чудесно да си го прекарвам с детето, да си върша каквото реша и когато реша, било понякога и да изчистя, но рядко се налага. Ето тази седмица ми се наложи, не съм се скършила разбира се, но в живота всеки има избор - особено както авторката е описала нещата - работиш, той работи, не виждам къде имате проблем! Идва у вас някой 2-3 пъти седмично, плащаш и се прибираш на изчистено, подредено и изгладено. Отпочинал да гледаш тв, правиш секс, сготвиш нещо, да се разходиш и караш колело вечер и т.н и т.н!!!
Без излишни спорове кой ще изглади и изтърка тоалетната и измие чиниите. Има миялни, ето аз нареждам миялна често, това ми е домакинската работа
, леля ми пък има робот долу (доста са яки, но трябват два - за прах и за миене после), всеки както си е решил въпроса.Мъжът ми проска прането, когато няма кой да го направи, хвърля боклука, когато няма кой (в дните когато няма кой), подрежда из вкъщи, но по-добре да не го прави, защото подрежда каквото не трябва

Имаме си други проблеми, че да го мисля и чистенето!

п.п Приказки от рода на "аз обичам да си пипна у дома", " страх ме е да влезе чужд човек", "ще ми изчезне нещо" чувам най-вече от жени на властни мъже, които изкарват достатъчно пари за иконом, градинар и какво ли не, но понеже жените им слугуват и нямат "друга работа" трябва да им търкат тоалетните, да им гледат децата и прочие. Сигурно е нормално, но някак не ме привлича!
!
/