Мъжете и домакинстването

• 115 084
  • 2 432
  •   1
Отговори
# 150
  • над кукувичето гнездо
А ето какво правят мъжете: Намират най-прекрасната на света, омъжват я за себе си, завират я у дома при мама, набутват я с най-пепеляшкините задължения, изработват й две деца, за чието отглеждане и възпитание тя нито има право на претенции, нито време за това (освен да му бърше акита, пере, глади, готви, мие, чисти), пускат я паралелно с това да ходи и на работа, че парите не стигат, после започват да я отсвирват от съпружеските задължения, щото е погрозняла и занемарена, ползват я за боксова круша, понеже не се усмихвала и я забутват в трета глуха за света до края на живота й, който тя си е рисувала по малко по друг начин...

Тинтири-минтири, но може да се каже и за двете страни, участващи в съпружеските взаимоотношения.

Иска се баланс.

# 151
  • Sofia
Ето какво правят жените с мъжете:Опитомените мъже в повечето случаи доброволно се съгласяват на това. Дали защото са расли само с майка си, или техният баща също е бил опитомен, те приемат новата си роля в живота без дори да разберат каква цена плащат. Своето опитомяване те наричат „успокояване“ и „помъдряване“. А и нали обичат своята съпруга и искат тя да е щастлива... Но душата някак си всичко знае и помни. И копнее за предишната си сила. Мъжът е като лъв – дори и да го затвориш в клетка, никога не може да стане домашна котка. Може да стане просто унижен и дресиран лъв. Лъв, лишен от своята сила.Какво се получава на практика? Всяка жена иска да се омъжи за супермен, който да я покори с подвизи и храброст. Но й е по-удобно да живее с тих и нерешителен човек, който се занимава с нещо скучно и безопасно и помага в домакинството. И който не е интересен никому. Даже и на нея самата. По-удобно е, но това удобство има цена. И така. Той е опитомен. Но тя започва тайничко да си мечтае за онзи предишния мъж, в когото се влюби. Необуздан, силен и опасен. Който изненадващо да я прегръща силно, да спира дъха й... дори да удря по масата. Просто да чуе неговото категорично „Не“ и да види отново блясъка на силата и страстта в очите му... Money #Cussing out baby_neutral

Танака, ти ли си?

# 152
Ето какво правят жените с мъжете...
Описанието на опитомен всъщност е нормално поведение на възрастен човек, независимо мъж или жена.
Другото колкото и да е описателно са просто удобни извинения за мамини синчета, които искат цял живот да ги дундурка някой с оправданието, че иначе няма да са мъже.

# 153
Не знам дали са глупости от лексиконите,или ние понякога искаме неща от мъжете си,с разсъжденията на второкласнички?!

За лексиконите съм сигурна.  Peace
Но не знам какво и с какви разсъждения искате от мъжете си и не ме интересува.  Mr. Green

# 154
Определено не съм ЗА дундуркането  Peace
Искам да кажа,че трябва и двамата да се съхранят като отделни личности,а не след 15години да не може да се познаят Crossing Arms
Точно затова винаги ми става смешно като видя коли със сватбари,тия хора 99% не знаят в какво се забъркват  Mr. Green Инфантилни като абитуриентите,едно към едно Joy

# 155
Не знам дали са глупости от лексиконите,или ние понякога искаме неща от мъжете си,с разсъжденията на второкласнички?!

За лексиконите съм сигурна.  Peace
Но не знам какво и с какви разсъждения искате от мъжете си и не ме интересува.  Mr. Green
Еми може да спреш да си сигурна,защото аз лексикони не съм чела/попълвала Stop

# 156
Добре, ти кой предлагаш да домакинства? Защото и на мен това не ми е в природата и убива същността ми не по-малко от на мъжете.
И кой да върши всичко???

# 157
Като искам да ми реве лъв, отивам в зоологическата. Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

# 158
Мъжа може малко да помага,ама съвсем мъничко Mr. GreenНе си представям как гаджето ми ще ми простре дрехите и ще бърше прах,това е като да го кастрирам,не ви ли ужасява тази мисъл Mr. Green
Като измислите точната формула ми кажете,през това време всеки се спасява както може JoyНо определено някои жени прекаляват Naughty

# 159
Е как, простирането е най-малкото равно на скопяване. Минимум!
Дори си мисля аз с мъж ли живея, с жена ли! Смешник! Дори прашките ми е простирал! Мухльо!  Mr. Green

Същите мухльовци са били и бившите ми, мухльовци са мъжете от родата ми, а и комшията е мухльо, защото съм го виждала на терасата с "женска" работа!

# 160
Представяш ли си да ти купи превръзки?
Тя аптекарката направо ще му даде и тест за бременност да си направи човекът.

# 161
  • Sofia
Дори прашките ми е простирал! Мухльо!  Mr. Green

Моят пък ми ги е запирал на ръка. Mr. Green Олицетворение на анти-мъжествеността направо. Joy

# 162
Всички знаете идеалния вариант-мъж като чичо Чарли,голяма къща на плажа и прислужница!(Ама не като Бърта) Mr. Green Тогава мъжът си е мъж,жената си е жена,и единствената им обща домакинска работа е да правят деца  Joy

# 163
Никого не съм опитомявала. Мъжа, в когото се влюбих, живееше сам. Предполага се, че е чистил, прал, мил чини и т.н. Защо после аз трябва да поема изцяло тези дейности, та да не би да се е оженил за слугиня........

И хич не искам да ми удря по масата. Много добре си знам кога неговото не е не, както и той знае кога моето не е не, без да си показваме рогата.

И никак даже не е кастриран от това, че върши домакински дейности. Вършил е много други неща лично около физическото ми обслужване. Такива, които един мъж, който не може една чиния да измие, надали би свършил, без значение, че съм била в безпомощно състояние. Щеше да си врътне задника и да ме остави да се оправям както си намеря за добре.

# 164
Жалко е наистина ако ти е прал изцапаното бельо,било на ръка,крак или машина...Ужас направо,и за шега не става да си направиш,с някои неща никога не се получава

Общи условия

Активация на акаунт