Ваксините:ПолЗата или Вредата от тях?-продължение

• 56 529
  • 824
  •   1
Отговори
# 645
  • Plovdiv->Toronto
Може ли и ние да го попрочетем, линкче нещо ?
Какви точно насилствени методи ще се прилагат  newsm78?

# 646
  • София - Варна - Бургас
Ако не е късно - купи си днешния вестник  ТЕЛЕГРАФ  Peace , ако ли не го намериш - утре мога да го сканирам и пусна линк  Simple Smile

# 647
Има ли го онлайн тоzи вестник?

# 648
radeto, я го обясни това на майките дето искат децата им да са здрави и вземат превантивни мерки! Пък ние сме лоши и безотговорни!

# 649
  • София - Варна - Бургас
Телеграф го няма он-лайн Wink

Последна редакция: чт, 31 авг 2006, 11:24 от Aleksander

# 650
Телеграф го няма он-лайн Wink
Мда, видях и аз, че го няма, ако не ти представлява трудност, моля те сканирай го?

# 651
  • София
Може ли и ние да го попрочетем, линкче нещо ?
Какви точно насилствени методи ще се прилагат  newsm78?

Самия факт, че друг решава вместо теб какво е правилно и какво не, е вече насилствен метод! А не знам дали знаете, че фармацевтичните компании са луд световен фактор. За инфо - четвъртата по големина фармацевтична компания е много по-печаливша от най-голямата нефтена компания. Примери колкото щеш...

# 652
ИмаШе една форумка, ( Цветулка) ,която твьрдеШе,че водела статистиките с парите на такива компании и ни уведоми,че нямали големи доходи.
Много се смяхме... Simple Smile

# 653
Абе, като източат петрола до капка, ще ги видя аз дали ще са вече такъв световен фактор! hahaha Че без петрол са загубени!!!

# 654
  • София
ИмаШе една форумка, ( Цветулка) ,която твьрдеШе,че водела статистиките с парите на такива компании и ни уведоми,че нямали големи доходи.
Много се смяхме... Simple Smile

Ха-ха-ха! По-смешен виц не бях чувала скоро. Горките за хляб ще умрат... newsm47

# 655
  • София
By the way, никой не ми отговори дали има някакъв начин да се откажем от задължителните ваксини в БГ. Извинявайте, че се повтарям, но толкова е изписано в тоя форум, че съм убедена, че все някой знае...

# 656
Eiphnh, аз говорих с нашата педиадърка точно по въпроса, че не искам да ваксинирам малката и тя ми каза няма проблем. Но ми каза, че по-добре да пише в картона че е имунизирана за да нямам проблеми по-късно.

# 657
  • София - Варна - Бургас
Цитат
никой не ми отговори дали има някакъв начин да се откажем от задължителните ваксини в БГ. Извинявайте, че се повтарям, но толкова е изписано в тоя форум, че съм убедена, че все някой знае...
wel каза едната възможност, за другата съм писал вече
  - Хомеопатията разполата с антидоти на всички видове ваксини  Grinning Peace

# 658
Приципа на избор на личен лекар. Питаш предварително и избираш този, който се съгласи.  Макар, че не го показват май не са малко лекарите готови да го направят т.е много от тях са със силно разклатена вяра в полезността на ваксините, други просто зачитат правото на избор.  Аз си мислих, че ще е трудно, но се оказа, че не е. Говори в прав текст с педиатъра и ако не е съгласен през декември го смени.

# 659
  • София
wel и zazi,

Безкрайно съм ви благодарна!!!
М/у другото, аз преди 1-2 седмици си избрах педиатър в София и директно й казах, че не искам ваксина против Хепатит Б на моето дете! Тя се позасмя на доводите ми, но каза, че щом настоявам може. Но не бях сигурна, дали това е реално или не, но след като и при вас е станало, значи е възможно.

Aleksander,

Аз колкото се съмнявам в имунизациите, толкова се съмнявам и в хомеопатията и "противоотрова" за ваксината ми звучи толкова страшно като и самата ваксина. Убедена съм, че истината е някъде по средата и всяка крайност ми се струва неприемлива.
Отново, това си е чисто мое мнение...

Общи условия

Активация на акаунт