Ваксините:ПолЗата или Вредата от тях?-продължение

• 56 528
  • 824
  •   1
Отговори
# 720
Разни  хора , разни  идеали .
Нужно  ли  е  това ? newsm78

# 721
  • Plovdiv->Toronto
Oх, айде стига шефе, а, започва да става смешно  Peace!
Не забравяй че и ти си ваксиниран  Twisted Evil ( каквото и да значи това  newsm78) ...
Темата е за или против ваксините. Всеки има право на мнение. Зад всеки въпрос в крайна сметка се крие незнание, иначе никой няма да пита. Може разсъжденията ми да ти се струват плоски, би май гест Hug, за мен пък твоите са направо вдлъбнати, а от време навреме направо пропадаш в дупките в знанията си. Дипломата ти не съм виждала. Може да си професор, може да си и клиничен лаборант с големи мечти. Докато пишеш неверни неща, ще се обаждам  Peace. Когато си прав никога не съм твърдяла противното. Така че спести ми моля те ненужното високомерие, не ме впечетлява, само се излагаш.  Персоналът, на който си свикнал да заповядваш и те слуша не е тук  Peace.
Ако имаш да кажеш нещо за ваксините, моля, ако не, остави незначителната ми личност намира плийз, разводняваме темата ...

# 722
темата започна да става много досадна, дразнеща дори. жалко... четях си я с  интерес

# 723
Иzвинявам се zа поредното отклонение,но ми се ска да zнам от Елица как прави раzлика кога пиШа верни и кога неверни неЩа...
Цитат
Докато пишеш неверни неща, ще се обаждам 

Цитат
Зад всеки въпрос в крайна сметка се крие незнание, иначе никой няма да пита
Не Елице,ти се zаяждаШ и след като полу4и отговор ирониzираШ.Ти не питаШ,zа да научиШ неЩо.Ти си убедена,че всичко zнаеШ.Затова се чудя всеки пьт zа какво се включваШ,след като си толкова компетентна по вьпроса,гласуваШ ЗА ваксините с 2 рьце,оправдаваШ действията си и се опитваШ 4реz лични нападки да успокоиШ сьмненията си.
Това си е лично твоя работа и не искам да ме zасягаШ или да обьркваШ темата.
Отворил сьм я zа да пиШа и давам линкове,които zа много хора са недостьпни.Каzах ти много пьти..Не ги чети,Щом не искаШ.А дали Ще ме обиждаШ на диплома,няма да го приема като обида,а като вик zа беzпомоЩност.Каzах ти,поставям се на твое място.Ти се zасегна лично. Peace
Неzнам пред кого все се иzлагам според теб? Пред теб ли?С какво се иzлагам...С времето,което отделям zа всички ли...
Твоята личност отдавна я оставих на мира,както и ти отдавна ми сложи игнор и все не го спаzваШ.
Хайде мир да има в полzа на темата,плийz Peace

# 724
Отворил сьм я zа да пиШа и давам линкове,които zа много хора са недостьпни.

точно това е ценно на тази тема и не ми се иска да бъде омазвана с язвителни критики

# 725
Отворил сьм я zа да пиШа и давам линкове,които zа много хора са недостьпни.

точно това е ценно на тази тема и не ми се иска да бъде омазвана с язвителни критики
Направо му се възхищавам на Кристиян, по-хубаво никой не може да го напише.

# 726
А не е ли време вече да отворим трета глава? Много тежка взе да става темата.

# 727
  • София - Варна - Бургас
Цитат на eli_c
Цитат
Хехе, ваксина срещу ваксината ли давате ?
Скоро някой друг "мозък" ще иамисли как да подготви организма на децата за вашата подготовка, която да подготви за ваксината, коато да подготви за болестта. Чудя се къде е границата на лековерието, както се чудя и дали жилет ще спрат след като нагъчкат 11 ножчета на самобръсначката ... Мъка, мъка  Rolling Eyes...

- Виждам че си медицински кадър на Господстващата медицина, с високо самомнение, добре обучена от "Висшата партийна школа" и поради това "Винаги верна на Партията!"

- Дано с тази верност да си заслужиш някоя покана за конференция-промоция на най-нова "Американска" ваксина, в 5-звезден хотел, ядене и пиене за сметка на... Фармацевтичната мафия...

# 728
То сега ше кажеш нещо и за световната конспирация сигурно ?!

Фармацевтичната мафия...

# 729
  • София

Фармацевтичната мафия...

Добро Утро...

# 730

Фармацевтичната мафия...

Май се изказваш неподготвен.

# 731
За какво трябваше да съм подготвен?!

Въпрос към Александър: завършил ли си медицина, защото би трябвало да си, щом се пишеш Класически Хомеопат. А съм останъл с впечатлението че не си.

# 732
  • София
Я кажете докъде стигнахте с превода на филма за ваксините.

# 733
  • София - Варна - Бургас
Цитат
авършил ли си медицина, защото би трябвало да си, щом се пишеш Класически Хомеопат
- Точно обратното - Боаронци са главно доктори, защото без да изучават Класическа хомеопатия, направо започват да раздават хомеопатични л-ва на принципа: за всяко симптомче - по едно хомеопатично л-во!?... докато стигнат до... шепи с л-ва...
 - Е да, ама така не става, поне не и при класическата хомеопатия! (при "боаронската - да")
 - Иначе за моята диплома по медицина - да! с общ успех: 5.24 Peace

# 734
  • Plovdiv->Toronto
Ок, лекар си, класически хомеопат си  Peace.
Аз все пак искам да знам как подготвяте децата за ваксина, информацията там, как се дава ?
И защо все да съм провокатор Whistling, детето ми е ваксинирано до ушите, догодина ни предстоят бустери за ДТК полио и ММР, ми искам да знам, що и моето да не го подготвя  Peace?

На промоции не ме кани никой, много съм незначителна  Mr. Green, може пък като популяризираме "антидотите" ще ме поканят производителите на хомеопатични лекарства. Щото и те набират сила, аптеките пращят  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт