Ваксините:ПолЗата или Вредата от тях?-продължение

• 56 527
  • 824
  •   1
Отговори
# 735
И защо все да съм провокатор :whistle

може и да не си, но с глупостите, които изписваш в тази тема явно целиш нейното заключване

# 736
Александър просто ми стана интересно изказването ти с Парацетамола и децата.Всеки лекар би трябвало да знае дозировката.Явно не е така. 
  bouquet

# 737
... аптеките пращят ...

Прас ,прас  Simple Smile

# 738

- Иначе за моята диплома по медицина - да! с общ успех: 5.24 Peace

Хм.........
На едно място бе писал, цитирам:''не съм лекар,защото ако съм,не бих станал класи4ески хомеопат''
На друго,4е все пак си у4ил медицина,но само 2г.
В крайна сметка къде е истината? newsm78

Друго което ме интересува-след като зададеш информация на жизнената сила с едно лекарство,защо е необходимо да се повтаря приемът му? Rolling Eyes
Аз като инсталирам програма на моят компютър,не му напомням всеки път какво да прави,не би ли трябвало и с хомеппатията да е така? Mr. Green

# 739
# 740
Кристиян , този сайт със вредните съставки е във Favorites вече.Много полезно инфо. 10х

# 741
  • София - Варна - Бургас
Цитат
...може пък като популяризираме "антидотите" ще ме поканят производителите на хомеопатични лекарства. Щото и те набират сила, аптеките пращят...

- Така е, аптеките пращят и това най-добре го знае XuTkO, като добър Аптекар Simple Smile, но.... има една разлика, и тя е, че най-скъпото хомеопатично л-во струва 5лв, а другите л-ва стигат и до 1500 EURO !?за една ампула...

# 742
Започвам борбата с държавните служители и законови норми против ваксинирането на по-малкото ми дете. Моля защитниците на каузата да ми стискат палци.  bouquet

# 743
Стискаме ти. За кои ваксини става въпрос ?!

# 744
Успех !   bouquet

# 745
Zdraveite!
Не можах да изчета всичко, пък и се опасявам, че съвсем ще се шашна. Днес сложиха на дъщеря ми последната реимунизация ДТК след дълго изчакване заради вируси, лято и т.н. /тя е на 1 г. 9 месеца/. През деня беше добре, ходихме насам-натам. Вечерта й потекоха сополи, носът й вече е тотално запушен. Уплашена съм, защото може всъщност да си е била с вируса от няколко дни.
Искрено се надявам да няма последствия, но като започнах да чета тези всичките теми, ми настръхна косата.
Кажете ми нещо успокояващо...

# 746
Стискаме ти. За кои ваксини става въпрос ?!

За колкото се може повече, толкова по-добре  Wink но по принцип най-съм нахъсана да се отървем от рубеолната(паротита и морбилито), а ако може и ДТ-то ( защото от К-то сме освободени) ще съм най-щастлива. За полиото не съм сигурна, че ще настоявам, не съм чак толкова крайна, все пак Simple Smile

# 747
Джипито ми предлага ваксина за менингит ? Не зная нищо за тази ваксина, освен че е препоръчителна и ако желая да се постави на детето трябва аз да я закупя. Моля за вашето мнение по въпроса ?

# 748
Ако под това разбират Акт-Хиб, ваксината се прави от 1985 масово и задължително присъства във всички съвременни имунизационни календари.
Десетки хиляди живота се спасиха от 1985 насам...

Последна редакция: сб, 16 сеп 2006, 18:00 от Birdie

# 749
  • София - Варна - Бургас
Цитат
За полиото не съм сигурна, че ще настоявам, не съм чак толкова крайна, все пак

- Преди години официалната (и господстваща все още тук-там по света) медицина, призна краха на инжекционната форма на полиомиелитната ваксина и я разработиха вече да се дава "перор" (през устата), като по този начин съвпада с естествения начин на предаване на болеста и естествения начин на очакване и сътветно посрещане от организма на повечето болестотворни бактерии и вируси.
 - За съжаление повечето други ваксинации се правят инжекционно, понякога и директно в гръбначния мозък!???...като така объркват имунната с-ма, и тя се принуждава да атакува и унищожава и собствените си клетки.
 - Оттук и невероятния БУМ на АВТОИМУННИ заболявания!!! някои от които поразяващи деца и юноши, като МС (Мултипленна Склироза), Ревматоиден Артрит, Диабет при деца, АЛЕРГИИТЕ и много, много други...

Последна редакция: пн, 18 сеп 2006, 12:36 от Aleksander

Общи условия

Активация на акаунт