Клуб "Полицейска съпруга" - 6 тема

• 129 962
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • малкия йеросалим
А дали оценяването с точки важи за карти за неактивен сезон?
И се чудя аз-пишете,че при някои има вече карти,даже сте взели ,а моето мило нищо не е чуло....

# 661
  • Пловдив
Благодаря!
От Изгрев не ми отваря снимките.

# 662
  • Пловдив
Благодаря!
и на мен

# 663
При нас срокът за подаване на заявките беше 26.03.
Още нямаме отговор.
Направи ми впечатление, че в картите за нашето ОДМВР има само по една стая с 4 легла в две смени за Несебър и ще точно толкова за Созопол през м. юли и август.

# 664
  • у нас
И при нас още няма карти за планинските бази. До сега не сме били на нито една планинска, а на мен много ми се иска.
Принципно, коя бихте препоръчали- Долна баня или Велинград. Имаме 2.деца- на 1.5 и 8.5 години

# 665
Благодаря!

На мен също.Rolling Eyes

# 666
  • София
Не знам какво се е случило с албума в снимка.бг. И на мен не ми го отваря...Ще потърся вкъщи дали ги пазя нейде на компютъра.Снимани са преди няколко години точно с информативна цел за съфорумки.С албумите от другите бази няма проблеми

# 667
  • Видин
Здравейте

# 668
  • Видин
Някой може ли да ми даде информация за Созопол - става въпрос за 6тиблок 47стая и за Блок 1Б стая 118. Ние смес 3 деца -на 10год и 2деца на 3год. Кой е подобър вариант.

# 669
Определено бих препоръчала 6-ти блок.
1-ви е най-отдалеченият от столовата, има стълби , пък и ми е доста неуютен.
47-ма стая е на гърба на 6-ти блок.В момента не мога да се сетя на кое ниво е.
Погледни в предишната тема, там Мурка беше дала план на базата/около 120-ти пост/,
имаше и хубави снимки дадени, мисля от Шани.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 22:03 от Усмивчица-28

# 670
  • Някъде по Дунава
И при нас още няма карти за планинските бази. До сега не сме били на нито една планинска, а на мен много ми се иска.
Принципно, коя бихте препоръчали- Долна баня или Велинград. Имаме 2.деца- на 1.5 и 8.5 години
Аз много харесвам Велинград. Децата обичат басейн, а там има топъл минерален. Лично аз не държа на това и предпочитам непознати места за разходка, а наоколо има. В периода, в който два пъти ходихме имаше Велинградски дни на културата и интересни концерти всяка вечер.
Явно във всяко управление различни неща се случват по отношение на картите. Тази година за първи път нямахме възможност да кандидатстваме за вид стая, просто писахме брой легла. Но като цяло не са уредени базите са семейства с 2 по- големи деца или с повече деца.

# 671
Момичета,привет!Тази година ни дават за Несебър първа категория,Това с или без климатик е?Че стаята на 7 етаж през август и не ми се мисли ако е без

# 672
Здравейте. Миналата година бяхме в Созопол в стая "мезонет" без климатик и доста тесничко. Долу беше едното легло, на което спа мъжа ми, горе две легла, които съединихме като спалня и спяхме с детето. Слизането вечер до тоалетна беше доста неприятно, отделно нямаше климатик в стаята и жегата беше ужасна. Хубавото беше, че прозорец имаше горе и долу като отворим терасата се размърдваше въздуха и наобяд спираше да пече. Нямаше комарници и комарите ни изядоха. Бяхме настанени в блок 1Б в стая на последния етаж, най-вътрешно разположение, а в лабиринта от стълби до там можехме да се изгубим. Стълби до блокчето, стълби до стаята...голям фитнес падаше. Гледката от терасата към морето беше страхотна. Ходихме на плаж до Каваци, винаги имаше място, чист и плитък плаж, идеален за малки деца. В колата носихме всичкия магаж за плажа и ни беше много удобно. Храната в стола беше оскъдна и не толкова вкусна, за разлика от Тилия, Велинград, Долна баня...Сега пак кандидатствахме в Созопол, но в стая с климатик, дано ни одобрят.
Като цяло за мен най-добрата база е Несебър, но там става много трудно записването, а минус е далечната свободна зона на плажа. Така че навсякъде си има плюсове и минуси.
Това е схемата на базата в Созопол

# 673
Здравейте! Приключи нашата почивка в санаториума на МВР  в Хисаря. Трябва да отбележа, че бяхме по клинична пътека-7 дни, с 3 процедури дневно. Имаше хора с карти, които казаха, че с карта процедурите са 2 дневно. Като цяло съм много доволна, особено от градчето- впечатли ме красотата, чистотата, спокойствието. Огромен парк с чисти алеи, много зеленина, много археологически  паметници, има какво да се види. Самият санаториум е на много добро място, сградата е огромна, в момента вървят ремонтни дейности , сменена е дограмата с PVC. Стаята ни беше доста голяма, две легла и бюро с телевизор с кабелна. В коридорчето-вграден гардероб, баня, доста широка. Топла минерална вода в банята не винаги имаше, почти не сме ползвали душа в банята, защото топлата вода не тръгваше. Ползвахме душовете на басейна.. Чистотата беше задоволителна. Явно изхвърляха кошчето с отпадъци, но иначе нищо друго. На етажа имаше кофа с моп и метла за тези, които искат да си чистят. Терасата беше много голяма с прекрасен изглед към едно широко поле. Носете си щипки и закачалки за гардероба. Имаше по две допълнителни вълнени одеяла. Моят матрак беше сравнително удобен, но ужасно скърцаше, и при най-малкото движение. Крушки на нощните лампи липсват, носете си. Но с тези пропуски сме свикнали отдавна, не съм очаквала и нещо по-различно. Кафе в сградата няма, ходехме до града, но не е далеч. Храната -нищо особено, но беше вкусна , може би за някои ще е недостатъчна. Вечер пържоли, кюфтета, скара с две думи и няколко резенчета краставици и домати и десерт.. На обяд супа, някакво готвено и десерт. За закуска- хляб, масло, конфитюр, салам или кашкавал или сиренце. Веднъж дадоха макарони и мляко. Десертите бяха основно ябълки, малеби и кисел. Сол и оцет няма, носете си Simple Smile.Процедурите-стандартни-магнити, УВЧ, минерална вана с подводен масаж. Аз лично съм доволна, екипът е много любезен, жените бяха винаги усмихнати и лъчезарни. Деца не се допускат.До отделенията с физиотерапия си имаше доста ходене, заради ремонтите. Личи си, че ще стане хубаво. Има прекрасен двор, но извън станцията има разкошен парк и много заведение, в които може да се почерпи човек. И не на последно място- носете си тоалетна хартия, сапун и т.н.Няма чаши в банята, наложи се да си купим пластмасови от кафето. Но все пак си изкарахме чудесно!

# 674
Здравейте. Миналата година бяхме в Созопол в стая "мезонет" без климатик и доста тесничко. Долу беше едното легло, на което спа мъжа ми, горе две легла, които съединихме като спалня и спяхме с детето. Слизането вечер до тоалетна беше доста неприятно, отделно нямаше климатик в стаята и жегата беше ужасна. Хубавото беше, че прозорец имаше горе и долу като отворим терасата се размърдваше въздуха и наобяд спираше да пече. Нямаше комарници и комарите ни изядоха. Бяхме настанени в блок 1Б в стая на последния етаж, най-вътрешно разположение, а в лабиринта от стълби до там можехме да се изгубим. Стълби до блокчето, стълби до стаята...голям фитнес падаше. Гледката от терасата към морето беше страхотна. Ходихме на плаж до Каваци, винаги имаше място, чист и плитък плаж, идеален за малки деца. В колата носихме всичкия магаж за плажа и ни беше много удобно. Храната в стола беше оскъдна и не толкова вкусна, за разлика от Тилия, Велинград, Долна баня...Сега пак кандидатствахме в Созопол, но в стая с климатик, дано ни одобрят.
Като цяло за мен най-добрата база е Несебър, но там става много трудно записването, а минус е далечната свободна зона на плажа. Така че навсякъде си има плюсове и минуси.
Това е схемата на базата в Созопол

Полезна информация! Много ти благодаря! Simple Smile
То е ясно , че няма да е лукс, не сме и настроени за това, но ме притесняваха някои подробности, понеже до сега не сме били на тази база.
Ние ще сме в 2 блок. Май гледа към парка като гледам плана.
А като спрете на Каваци на плаж има ли колата свободно къде да я паркирате? Къде я оставяхте?
И свободна зона за плаж има ли?Или е платено?

Общи условия

Активация на акаунт