Да теглим ли ипотечен кредит?

• 64 056
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
  • Sofia
Апартаментът си е съвсем приличен, може човек да влезе и да живее в него без да се прави ремонт на всяка цена. Може хората да нямат пари за ремонт. Едно ново обзавеждане, нова кухня, нови уреди, баня, настилки на мен ми глътна почти 20 000 евро, така че за какво говорим. Едва ли сега живеят в нещо много по-хубаво за 300 лв. Много ясно, че е по-добре да е тристаен, ама тогава ще струва поне 20 000 евро отгоре. Трябва да преценят дали млогат да си го позволят и най-вече дали има реална възможност доходите поне на единия да се увеличават значително във времето. Пък ако успеят да спестят пари винаги може в последствие да направят ремонт, тази година едно, догодина друго.
И да, много хора живеят в двустаен с две деца, спят в хола, и всички са си живи и здрави и израстват стойностни хора, ако и да нямат собствена стая. Ами не всеки има наследствен имот да продаде или родители да финансират. Ако са двама души без да могат да продадат нещо е много, много трудно да се установят в София и да си купят голям апартамент.

# 736
Со Лъки, това може и да е така при заварено положение или наследен имот, но когато избират апартамент с ипотека за 20+ години е добре да им служи на целите поне за 20 години напред.

И двустаен, след преустройство ще им служи на целите. Laughing Най вече, ще могат да си плащат ипотеката.

# 737
Мис, и на мен ми харесва апартамента. Peace

# 738
Ами така е,и да искам тристайно едва ли ще стане.Макар,че не се знае,може и да изпадне нещо.
Но едва ли.Лъки,естествено,че е важно да можем да си плащаме вноските-няма да се хвърляме на нещо,което не можем да изплащаме.
Рибче е права за много от нещата,кото написа.Този апартамент се нубдае само от махане на балатума-и мен ме потресе,ненавиждам ги,леко освежаване,наши си нови мебели,една боя и евентуално ремонт на банята след време.

# 739
И банята си е добре засега. Peace

Човече, идвам да живея у вас! bouquet
И защо все говориш, че не е подредено? Wink

# 740
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=923496.new#new
Направих си нова тема,заповядайте ако желаете там.
Ще дам линк към първата и предисторията,по-късно.

# 741
  • София
Оставам с впечатлението, че някак някои потребители не можете да си представите 2-стаен , преустроен на 3-стаен. Квадратурата е пак 60 кв.м. примерно ,но много по-функционално.
В Надежда не открих със снимки, но ето един, на който личи, че има 2 спални. Бившата кухня е изнесена на терасата към хола, а тази стая е направена на детска. http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c143738844251160 … k=28i10a&f1=1
Мисълта ми е, че може да се закупи 2-стаен, с перспектива след време да го преустроят на 3-стаен и въобще не мисля, че ще им е тясно.

# 742
Ми масово народа живее по този начин. Купува едно и го префасонира на друго. Усвояват се коридори и тераси.
Божеййй, тая панелка верно ли толкова струва?

Общи условия

Активация на акаунт