Нургюл Йешилчай - стари- нови проекти и тв. партньори Тема 21

• 64 889
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Тони   Hug Прекрасна  Нуришка Heart Eyes
Бризче Чок Мерси за превода newsm51
всичко вече е яснооо  bowuu
Фики ще стои на пост и молитва, много ми е интересно, Есма как ще действа след като разбере истината от р-ра на Къймет и Ипек  newsm78
Да видим Адем как ще действа, прекалено много неща научи за отношенията на Фа и Сю,докато слухтеше та си мисля че няма да атакува пряко а чрез Дериа, ако е това което си мисля, че Адем ще ги финансира за Музикалното училище, само за тази отколешна мечта се сещам  newsm78  значи нашта пак не е споделила с Фа  bowuu  голям резил пак  Laughing Laughing
 Фарук проучва кои са новите му конкуренти, но за отговори на въпросите си няма да чака дълго, пред Боран се изправя някой, когото никой не е очаквал.
може би Бегюм , е неочаквания гост  newsm78

# 646
Цитат
че Адем ще ги финансира за Музикалното училище, само за тази отколешна мечта се сещам  newsm78  значи нашта пак не е споделила с Фа  bowuu  голям резил пак
Цитат
може би Бегюм , е неочаквания гост  newsm78
Ха, ха, ха , същото си помислих и аз.
Тук сме се събрали еднаквомислещи.  Laughing

# 647
  • Варна
А може би Адем - дошъл е в имението и дава, макар и негласен отговор на въпросите, които Фа си задава за новия конкурент. newsm78

Я да ви пусна малко музика ама с фрагче.... Joy Joy Joy Joy

♥İstanbullu Gelin♥Sezen Aksu♥

# 648

Я да ви пусна малко музика ама с фрагче.... Joy Joy Joy Joy

https://youtu.be/lubTgqRDwfY

♥İstanbullu Gelin♥Sezen Aksu♥

ееее чудесна сиии Бризче bouquet smile3501 love001

А може би Адем - дошъл е в имението и дава, макар и негласен отговор на въпросите, които Фа си задава за новия конкурент. newsm78

ако и това се случи bowuu  Фа тотално ще кудуряса  Laughing Laughing
аз се мъча да си натъманя сц. за това как ще действа Есма, пак ли ще чете конско на Ипек, защото това което чува, съвсем не и се хареса, погледа ѝ беше красноречив, разочарованието и ще е пълно , от любимка , малкото змийче май ще се превърне в най омразната ѝ снаха  bowuu
Пепелче Hug

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 21:51 от Свет_ВАРНА

# 649
  • Варна
Све, погледа и беше красноречив на Есма, но кой знае нали си е наумила, че Ипек е нейната снаха, може и да и прочете пак едно конско как да се държи със сина и. Пък и нали и намекна, че знае какво цели Ипек, казвайки, че я е видяла на пазара. Може би пак ще и дава акъли кое може и кое не може да се хареса на Фа. Само че освен Сю, на змийчето май ще му се наложи и Бегюм да компрометира. Joy Joy

# 650
Бризче, Ипек е опасна, но не се знае Бегюм каква е, може болката да я е направила много гадна и стой та гледай женски номера и интриги  Peace
сега се поразходих до мамашките, превод  на озета още няма  Peace
днес са диплили ето тази снимка

за топката - Бризчето ни намекна ама кой да обърне внимание  Whistling Whistling
мамашките си изкоментирали че Бегюм ще си дойде с дете, това и ние го предположихме  Peace
ама няма да е дъщеря а син , заради топката  bowuu
според мен , топката не е чак толкова показателен фактор, и момичетата си играят с топки  Peace
но за да ни е по гадно, може би ще е момче, защото момчетата се ползват с по специален статут в Турските семейства, особенно такива , като на Боран, в семейство с 400годишна история идва неочаквано нов наследник  Peace и това е другото ми предположение за неочаквания гост newsm78
идеята ме осени след като изчетох мамашите  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 651
  • Варна
Кой знае?! Има две снимки, които ако не са на малко фенче, може и да ни говорят нещичко- например за дъщеричка...... newsm78

# 652
Кой знае?! Има две снимки, които ако не са на малко фенче, може и да ни говорят нещичко- например за дъщеричка...... newsm78

Слънце, още като го пуснаха инфото за Бегюм се досетих за тези снимки, споделих ги , но сега покрай мамашите и тази топка, допускам, че и момче може да е, по лошия вариант  Peace
каквото и да е , незаконно дете, ще има  Peace 
да му мисли Фа, как ще се оправя с две жени, и дете , ужасссттт  bowuu
той сега с една не може да се оправи, та с две хептен ще му изпушат бушоните  Joy Joy Joy
но се замислих, как така Фа е допуснал Бегюм да си замине, като гледаме сега каква гоненка и борба води за Сю  newsm78

# 653
 Hug Hug Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 654
  • Варна
Носталгияяяяяяяяяяяяяяяяяяяя  Joy Joy Joy Joy Joy
Да погледаме малко снимки от сериала, който ме влюби в Нур! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

https://youtu.be/eBuev0eDNQE

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 23:00 от *¨*morski_briz*¨*

# 655

На концерта на Isik Simsek, тази вечер.

# 656
Тони направо ме разби с това клипче  love001
много ми липсва Корай  Sad Sad трудно ще го забравя  bowuu
Бризче, клипа е затворен  Cry Cry
мъча се да се откъсна от Дефом, и те ми липсват  bowuu
дано и тези двамата накрая да са заедно и много щастливи, както Дефне и Омер  Praynig Praynig

# 657
  • Варна
Све, смених го! Онзи бил блокиран в България и още в 244 държави  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 658
Цитат
как така Фа е допуснал Бегюм да си замине, като гледаме сега каква гоненка и борба води за Сю
И аз това се чудих, но явно като по- млад е бил по- послушен.
И си е взел поука от тогава.

Добрютро!
И отивам на работа, оттам ще ви наглждам.

# 659
Сладурки

Тони  Hug Пепелче  Hug Бризче  Hug

Цитат
как така Фа е допуснал Бегюм да си замине, като гледаме сега каква гоненка и борба води за Сю
И аз това се чудих, но явно като по- млад е бил по- послушен.
И си е взел поука от тогава.

Пепелче, сега след като изгледах 4еп. с бг. субки ще споделя моите мисли по този казус  Peace защо Фа не се е борил за Бегюм  bowuu
слагам го в спойлер, че стана коскуджам ти тапет  Joy Joy Joy  
Скрит текст:
не твърдя че всичко се е случило точно така, все пак още нищо не са ни разкрили, просто си разсъждавам  bowuu
Фа може би е бил твърде млад и несигурен, вярвал е на майка си безприкословно, много добре видяхме как действа Есма когато някой не и харесва, явно че Бегюм не и е била по вкуса и е търсила как да я премахне от живота на Фа Rolling Eyes със сигурност е използвала някой компромат за Бегюм, и е съчинила история, която да накара Фа да не потърси Бегюм  bowuu
той затова Фа, като видя първата реакция на майка му към Сю, и най вече знае на какво е спсобна мама, та първо сключи брак и тогава заведе Сю в конака Laughing Laughing
със сигурност Есма е изплашила с нещо много сериозно горкото момиче, иначе защо ще бяга Бегюм в друга страна и там да остава няколко години, може би сега вече има силата и смелостта да се изправи пред Есма и семейството...
спорд мен, тогава Бегюм е била младо неопитно момиче, не е имала силата и смелостта на Сю, може би това че е живяла и се е борила сама в този голям град, е станала силна Сю, но в същото време и непокорна и своенравна, от там идват и проблемите им с Фа  Peace
явно Есма за да постигне целите си е способна на всичко, има доста хора, маши, които ѝ помагат за да осъществи плановете си  bowuu
Аз съм в чуденка  newsm78  този адвокат, Ердал , който подготви молбата за развода, с какъв акъл, без знанието на Фа, ще подготвя документ засягащ и него, нали и той ще трябва да го подпише, или са се надявали че Сю, ще си тръгне без да отиде и да му потърси сметка и като му покажат снимките, той също ще подпише и работата става ,, Битти - гитти  Peace е да ама не, този път сметките на Есма ще излязат криви, Сю си мисля че се отказала  bowuu то из бих се отказала, като не ме иска ок, прав ти път г-нчо, стой при семейството и до полата на мама  Joy Joy Joy
но този път Фа явно току така няма да се откаже от Сю, явно че няма да  повтори грешката , която е допуснал в миналото и ще се бори за любимата  bowuu
 Есма до сега не е имала такъв силен противник, като Сю, и в добавка и Сенем...
 бая зор ще и бъде за напред на горката султанка  Joy Joy Joy
сетих се за още нещо  bowuu
казуса Есма - Ипек, нали Есма се фръцка че много добре се познават със семейството на Ипек  Peace
как тогава не знае че Къймет има сестра, и това не е коя да е  Peace а най големия ѝ враг, Рейхан  Peace а какво е сторила Есма на Рейхан, ще разберем може би много скоро, от срещата на гробищата от погледа на ужасената или изненадана Есма, си личи че е нещо ужасно  Mr. Green
така че като излезе и това на бял свят, освен че ще разбере истинската причина Ипек да отблъсква Фики, най обичната ѝ снаха ще се превърна в най омразната Peace
много се надявах  нашто моме да се отъвряса и спре да прави грешки  Praynig много ме яд на таз нашта твърдоглава и инатлива Сю  341uu  честно казано в 4 еп. толкова глупости натвори че ми иде да опердаша, черешката на тортата беше в механата, не стига че заради мълчанието си ,докара солидни беди на главата на Фа, да се чуди човека от къде да я зафаща  Laughing Laughing
и сега пак даде козове на противника, Адем, как може така на всеуслушание да разказва за проблемите им с Фа,като че ли става дума за някой обикновен човек ,а да не говорим какъв театър спретна на Фа и оня кат лалугер се углява и естественно на мига се възползва  Laughing удари по слабото място противника си, много явно ни показа колко добре е опознал Есма, знае как ще действа в такива ситуации, и тя не го подведе, на мига се задейства...  ей няма да и уври главата на това момиче bash
как не разбра че нейните грешки помагат на враговете им  Mr. Green и таз Дерия, да я хвана и право в Истанбул  Laughing само бели и докарва на Сю Laughing
превод от мамашите  Peace Пепелче  Heart Eyes Бризче  Heart Eyes, вие сте на ход  bowuu
Скрит текст:
КРАТКОЕ ОПИСАНИЕ предстоящей 5 серии "Стамбульская невеста".

Новый шаг Эсмы Султан, который проверит нервы Фарука на прочность.
Эсма Султан сделает шаг, который проверит нервы Фарука на прочность. Сурейя спросит ответа у Фарука за то, что перед ней окажется заявление о разводе. Но этот шаг закончится совсем не так, как этого ожидает Эсма Султан.
Пока Фарук и Сурейя пытаются построить свою новую жизнь вместе с Эсмой Султан, Адем окружит семью Боран со всех сторон. Начиная с Сурейи, и вплоть до Фикрета он пытается укрепить свою дружбу. Теперь его мать Рейхан прямо напротив Эсмы Султан.
Сурейя, пытающаяся привыкнуть к новой жизни , сделает шаг к воплощению своей прежней мечты - в жизнь в Бурсе. Эта дорога, на которую она вступит вместе с близкой подругой по духу Дилярой, откроет для Сурейи череду новых проблем.
Пока Ипек продолжает избегать Фикрета, слухи об этой тайне начнут расползаться по особняку. Шаги, которые предпримет Киймет, чтобы защитить дочь, навлекут ещё больше проблем на Ипек.
Фикрет только на открытии узнает, что владельцем крупной фирмы на автовокзале является Адет. Пока Фарук пытается разузнать про нового конкурента, все ответы на его вопросы в самый неожиданный момент появятся на пороге особняка Боран.

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 11:35 от Свет_ВАРНА

Общи условия

Активация на акаунт