Нургюл Йешилчай - стари- нови проекти и тв. партньори Тема 21

• 64 866
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Gotowa съм, даже вечерях, остава да си пия винцето Simple Smile
Снощи не наруших диетата, но днес е петък Simple Smile

Тубето ми върви безотказно, дано не забие.

# 676
хаштага на 5серия  Peace #BeniTerketme #  Peace

Пепелче Айдеее и аз се наредих вече, Ютуб е пуснат  bowuu
 въоръжена с всички салтанати - пуканки , чекерлек и джигарите естественно  Joy Joy Joy Joy
аз съм на постоянна диета с виното, не ми понася, ставам агресивна,
 току виж съм бръкнала в монитора и съм удушила някой  Joy Joy Joy Joy  Joy Joy Joy

Пожелавам ви Приятно гледане и безпроблемен нет  bowuu bowuu bowuu

# 677
мислех, че няма да има йозет пък то  Mr. Green
Нищо тъкмо да свърша още нещо.

# 678

не стига че, не минахме без озет, та сега и тез реклами  Mr. Green

# 679
Свети, хвърляй по някое разяснение, че само картинки гледам.

Странното е, че въпреки това ми е интересно. Simple Smile

# 680
Свет,  ще имаме бебе   newsm68 newsm44
Лягам си, че много се изморих да се напъвам да разбера нещо, но утре с мамашите ще си изясня нещата.
Хареса ми серията открай докрай макар и на турски Simple Smile

# 681
  • Варна
Казвайте кое да обясня Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Серията беше супеееееееееееееееер Peace Peace Peace Peace Peace

# 682
  • Варна
Eто и песничката, която се опитваше да пее Дилара

Sezen Aksu - Kaçın Kurası

# 683
Казвайте кое да обясня Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Серията беше супеееееееееееееееер Peace Peace Peace Peace Peace

Бризчеее  Hug серията беше супеееррр , валла  Peace
Рейхан излиза че е била любовница на Февзи бей ааааа  newsm78
на края, какво си казаха Фа е Фики  newsm78
това което дадоха в края на епизода е Фрага на 6 епизод
http://www.startv.com.tr/dizi/istanbullu-gelin/fragmanlar/6-bolum-fragmani

İstanbullu Gelin 5. Bölüm

https://www.youtube.com/watch?v=UU0Ak-i4pIg

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 00:19 от Свет_ВАРНА

# 684
  • Стара Загора
Добро утро Flowers SunflowerСвети HugПепелче HugБризче HugТони Hug
Пожелавам ви да изживеете първия ден от Април по най-прекрасният начин - оптимистично, весело, с любов и вяра в добрите и стойностни неща..
Вълшебен, добротворен и много щастлив съботен ден за всички вас...  Flowers Four Leaf Clover
И прекрасен месец Април  Peace

Скрит текст:

Момичета waveyнямах възможност да гледам снощи серията,но разбирам от вас,че е била много интересна... Grinning
Надявам се да успея по-късно да я изгледам като излезе превода на руски и да ви изчета Peace

Скрит текст:
Бях в отпуск цяла седмица и я прекарах на село Crossing Arms
Много работа ooooh!
Днес внучето е при мен Grinning ще се гледаме двамата Party

За сега има превод само на фрагмана за 6-ти епизод...Май рускините не са събрали парите за превода на 5-та серия Thinking

# 685
 Добрютро, милички! bouquet
Пак да кажа, че супер ми беше серията снощи!

Разбрахме, че Рейхан е била тайната на Февзи, затова и Есма не знаеше за нея.
Дали Рейхан е знаела тогава за Есма или Февзи и нея е лъгал?
Тя ми изглежда добра жена, но сигурно ще се включи в игричките на сина си.

Лелята и Осман са ми сладури.
Той е душица, а пък тя напери косъма и твърдо ще е опора на нашето момиче.

Ипек затъва все повече.
От фрага се вижда, че Есма взема мерки срещу целомъдрието й. Simple Smile
Фики май ще я насили.  Mr. Green

Слугинчето и Мурат не ми се коментират.
Пък и Мурат явно си намира русо маце, което едва ли ще хареса на маминка.

Много малко дадоха докторката, но дете като че ли няма.

А защо Фа направи такава крива физиономия като чу за бременността?
Или на мене така ми се стори.

Иначе много време отделиха на нашите и това ми напълни душата.
Чудесни сцени.
Аз взех, че се просълзих в сц пред джамията хем, че нищо не разбирам от диалога.
Време беше да си поговорят повечко, че те де факто почти не се познават.

Днес ще имам много работа и дано през това време рускинчетата направят превод.
Те за какви глупости събират пари, пък за този филм, ако не могат, ще ме разочароват.

Чао до довечера!
Пишете си мнението, че много ми се коментира. Simple Smile

# 686
Здравейте Сладурки

Боби  Hug Пепелче  Hug Бризче  Hug Тони Hug

НЕВЕСТА ИЗ СТАМБУЛА - 5 серия с руски суб.
https://vk.com/istanbullu_gelin?z=video-83475167_456240149%2F879 … _-83475167_355011

Рейтинга от снощи
http://www.medyatava.com/rating
5еп.
ТОТАЛ 10 - 4.40     АВ 2 - 6.77    АВС1 4 - 5.69   
рейтинга не е зле, само в  АВ - малко повишен, но Тотала  и АВС1 - има спад  newsm78
не мога да ги разбера комшиите  ooooh! ooooh!  явно за да има висок рейтинг серията трябва да има страдания и сълзи  Laughing Laughing  романтика и любов - бош лаф  Mr. Green
рейтинга на останалите серии
4еп.
Тотал - 5,37%⬆  АВ - 6,55% АВС1 - 6,69% ⬆

3еп.
Тотал-4.65 АВ - 5.81 АВС1- 5.53

2еп.
в Тотала - 4.42 АВ - 4.68 АВС1-4.86

Пепелче Hug наистина има много какво да коментираме, за серията и фрага  bowuu
серията беше БОМБА  smile3521, но нищо не стана ясно  Peace
все още тайната на Рейхан и Февзи, си стои неразкрита  bowuu
какво точно се е случило с Бегюм и това остана за по нататък  bowuu
имам още много какво да споделя, но ще го оставя за по-късно  bowuu

Прекраснен, Щастлив Съботен ден!

# 687
още снимки от РД на Нуришка  bowuu

Пепелче  Hug мерси за коментара, знаеш че аз преди бг.превода не смея да коментирам каквото и да е, но ще споделя какво ми хареса и кое ме ядоса  bowuu
любовта на Сю и Фа е толкова силна, че дори когато се карат са сладки, докато при Фики и Ипек, дори и хубави думички да си казват, не се усеща нищо, няма го блясъка на любовта в очите им, по нищо не си личи че са младоженци  bowuu
сцената пред джамията наистина беше, много емоционална, Сю можеше и да не прости толкова бързо на Фа, но след като чу от леля си, какво е казал на майка си, на момента и се изпари желанието да му се сърди, радвам се че, Фа и Сю не се инатиха и гонеха няколко серии  bowuu
прекрасни бяха моментите на щастливите Фа и Сю, избора на име за детето им беше като намек, че ще има бременност...
а изненадания поглед на Фа когато чува радостната вест, може умишлено да ни заблуждават, както направиха че уж Есма и Рейхан се срещат на гробищата а то какво, нищо общо  bowuu
хареса ми това че Сю като чу за годишнината на свекър си , на секундата изкара Фа от леглото и се върнаха в Бурса и право на гроба на Февзи, Сю много хубави неща каза на гробищата а на помена в конака, наистина плени всички с хубавия глас, дори Есма не посмя да я секне ...
докато Ипек малеее от злобата си, когато чуваше жените как се възхищават на Сю, само  дето не позеленя от яд Laughing
А дали е добра жена Рейхан, не мисля, но ще чакам превода и тогава ако ми се изяснят повече нещата ще го изкоментирам  bowuu
нищо коткретно не се разбра за тайната на Рейхан, кога е било, преди или по време на брака на Февзи с Есма, защо е тази злоба на Адем към Боранови  newsm78
единственото което ни изясниха е че, Адем е незаконен брат на Фа и останалите момчета  bowuu
много странно ми се стори че Фики се загледа в " броеницата в рамка", то е ясно че е на баща им,
запалката с която си играе Адем, също ще има доста сантиментална стойност  bowuu
не ми хареса, предателството което направи Дериа, много бързо предаде дългогодишната си приятелка,  доверява се на човек който познава от два вечера  bowuu
абе да не ги влюбят и тез, Адем да не хлътне по Дилара  newsm78
а Ди освен да гони финансов интерес, за друго не смятам че ще се сближи с него  bowuu
в чуденка съм  newsm78 Адем, откъде е забогатял  Rolling Eyes
вече стана ясна позицията на Осман и Сенем, ще станат приятели и ще са опора и защита на Сю bowuu
този душкодобродушко много умело се справя с всички, со кротце, со благо успя дори и майка си да успокои  bowuu
жалко за Бааде, да се моли да не е бременна, ще изфърчи на мига от конака, Мурат ясно и показа че нищо не изпитва към нея  bowuu
за сега е това което се сещам, ако се сетите за нещо, давайте, все ще намерим какво да коментираме  bowuu

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 16:35 от Свет_ВАРНА

# 688
  • Варна
Първоаприлски привет, ама не лъжовен! Hug Hug Hug Hug Hug

Мили момичета, нека настроението, с което е зареден днешния Ден на хумора и шегата Ви съпътстват непрестанно в живота. Той е твърде кратък за да го пилеем с негативни мисли и дела! Щастието винаги се усмихва пред нас, просто протегнете ръка и го направете част от себе си! Peace Peace Peace

Све, Hug
Не знаем откъде е забогатял Адем, просто защото все още не знаем какво от казаното от Акиф на Фа е истина. А иначе Акиф съобщи, че бил замесен в някаква банда в Коня и там имал някаква формална фирма, вероятно за изпиране на пари. Моите предположения за забогатяването са точно такива, че е забъркан в някакви нечисти сделки и е трупал пари за да може да отмъсти. Вероятно обаче се е страхувал от влиянието на баща си и всичко това е ставало съвсем тайно, затова и никой не е чувал за него. Първите сведения, които Акиф открива са след смъртта на Февзи – тогава е започнал да надига главата си от калта, с която се е омазал.
За Рейхан- моите предположения са, че тя е била лудо влюбена във Февзи и е очаквала той да създаде семейство с нея и детето им. Може би го е притиснала и той решава да сложи край на тази връзка, макар моите предположения да са по-различни, но във всички случаи са свързани с появата на Фарук, защото Адем е озлобен към Есма и Фарук. Според мен или бременността, или раждането на Фарук са причината Февзи да напусне Рейхан завинаги. А дали го е направил доброволно или е бил принуден се надявам да видим наистина в по-нататъшното развитие на историята.

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 16:55 от *¨*morski_briz*¨*

# 689
Бризче   Hug Слънце, благодаря за пожеланията и поясненията  Heart Eyes bouquet
за съжаление така става като не съм гледала с превод, макар и лекинко са повдигнали завеската  bowuu
за повече подробности явно ще ни се наложи да чакаме, ще ни подават на серийка по лъжичка, нали трябва да се поддържа интереса и любопитството но зрителя  Peace
сега пак си преговарях някои моменти от серията, моментите на Фа и Сю,
дори и без превод, всичко се разбира, съвсем достатъчни са ми погледите, ласките и тембъра на Ози, всичко е толкова реалистично, толкова естественно с смееха с Аслъ, че човек забравя че гледа сериал  bowuu
 на този момент се смях с глас, а песента отново  точно в десятката   Peace

https://www.youtube.com/watch?v=WZeIcKU-JsE

Бризче Много ти Благодаря за клипчето  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт