За тези, които четат любовни романи №23

• 77 144
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • варненка от София
Я да се запиша при вас. Обичам любовни романи, разтоварват ме от натовареното ежедневие, чета наред и само и единствено на хартия, така и не мога да приема електронните неща. Давам доста пари за книги, но това си ми е хоби и го правя с кеф. Днес ми дойде продължението на Аз преди теб, на Джоджо Мойс. Ще ви следя с удоволствие.

# 571
  • I Love You 3000
Добре дошла, marulka_s bouquet

На останалите здравейте  bouquet

Още съм на адвоката. Остават ми още 100 страници. Но направо не ми се приключват, защото авторката много ми харесва и искам да и прочета и другите поредици. За жалост , за сега не ги намирам. Питах в другата тема, но ако може и тук да попитам, че тука сме по - специализирани.  Hug Ако някой ги е чел и му се намират в ел. вариант, ще се радвам да ми пише на лично. Слагам ги в скрито , за да не разтягам чаршафи.
Скрит текст:
Авторката е :Serenity Woods
Книгите са тези:
Серия: Treats to tempt you
1:Treat with Caution
2:A Rare Treat
3:Trick or Treat

Серия: Three Wise Men
1:An Ideal Present
2: A Secret Parcel

Серия:Between the Sheets,
1. An Ocean Between Us

Серия: Four Seasons
Seducing Summer
Tempting Autumn: A Sexy New Zealand Romance
Bewitching Winter

Благодаря предварително  bouquet

ПП. За Крисчън и Джейми Дорнан - Много ми е красив този мъж , той ми е главната представа за ГГ  в книгите. Но ми е много усмихнат и пълен с живот за образа на Крисчън. Сега втората част по са го барнали. Ще го гледам само, за да го гледам колко е хубав и няма да го възприемам като Крисчън. И без това не ми са от любимците Ана и Крисчън ( да не кажа хич)  Mr. Green

# 572
Прочетох Гадже за една седмица,но нещо много драма ми дойде  Tired Преди това Само една нощ на Ели Каси 1 и 2.
Чета назад какво сте писали и днес видях реклама с Дейвид Ганди  Joy Като започнах да чета Дъблин стрийт в коментарите имаше негови снимки и някакси него възприех като главния герой.Оттам вече не мога да си го представя като Гидиън или Крисчън.Точно Хенри Кавил е Гидиън.
Та така...сега съм свалила още няколко книги и мисля да започвам Херцогът и аз  bowuu

# 573
  • в сърцето на един мъж...
Гея топлата вълна ни удари и тва е резултата Mr. Green

Елате у наше село да ви замръзнат шушоните и ще ви мине топлата вълна Mr. Green

# 574
  • В къщурката на хълма на феите
Гея топлата вълна ни удари и тва е резултата Mr. Green

Елате у наше село да ви замръзнат шушоните и ще ви мине топлата вълна Mr. Green
коеЙ то тва село да събирам багажа и децата и да идваме!

Днес прочетох изкушение в бат /май така беше/ и съм иизумена, че не разкрихме загадката .. Ама не може така! Сега кога да чакам следващата част!  Crossing Arms

# 575
На хартия ли четете "Завещанието", защото не я намирам по сайтовете?  newsm78
Току що си свалих "Защото си моя" на Бет Кери! Непозната авторка, нищо не съм чувала и за книгата, някой чел ли я е да каже за какво иде реч? Peace

"Завещанието" го четох на хартия, както и "Чаената роза".

# 576
  • Разпиляна във въображението
Преди малко завърших още една тийн книга, втората на Симон Елкелес "Правилата на привличането"! Е много е наивна! ooooh! Двамата с Киара са на по 17 г., той живее при нейните родители...тя заеква и се облича доста зле, а той го играе бунтар! Първата книга за Алекс и Бритни ми беше далеч по-интересна! Остава само да излезе книгата и за третия брат, но той го раздава добро момче и не е член на банда, каква ли драма ще има около него!  Whistling

И на мен ми хареса първата. Жалко за втората. Трябва да я прочета, ще дам шанс. За третата може мацето да е от банда, той като е добро момче Party

# 577
Момичета да питам тези от вас които са чели книгите Секрет и Секрет 2 какво мислят? Трупам си книги в запаса  Joy и ми стават множко около 20 станаха. По ред на номерата ще си ги чета  Laughing  такаче малко инфо дали си заслужават ще ми е добре.

# 578
  • Плевен / София
Момичета да питам тези от вас които са чели книгите Секрет и Секрет 2 какво мислят? Трупам си книги в запаса  Joy и ми стават множко около 20 станаха. По ред на номерата ще си ги чета  Laughing  такаче малко инфо дали си заслужават ще ми е добре.
първата я започнах и не я докарах до края......втората събира прах....не знам въобще дали ще стигна до нея...

# 579
Аз съм много доволна от "Искам само теб", последната от поредицата Сезони на любовта!  Heart Eyes Финала беше особено силен, за малко да пусна някоя сълза! Heart Eyes Много ми хареса историята и сега подхванах "Защото си моя" на Бет Кери, много ми е подобна на Нюансите, както ме предупредихте! ooooh! Още съм в самото начало, но не мисля, че ще ми хареса- той пак е милиардер а тя девствена... Whistling

# 580
Аз съм много доволна от "Искам само теб", последната от поредицата Сезони на любовта!  Heart Eyes Финала беше особено силен, за малко да пусна някоя сълза! Heart Eyes Много ми хареса историята и сега подхванах "Защото си моя" на Бет Кери, много ми е подобна на Нюансите, както ме предупредихте! ooooh! Още съм в самото начало, но не мисля, че ще ми хареса- той пак е милиардер а тя девствена... Whistling
А, не, не - ако е над 20-годишна, няма да я почвам Crossing Arms

# 581
Хриси, в електронен формат ли я чете или си я купила ?

Аз съм много доволна от "Искам само теб", последната от поредицата Сезони на любовта!  Heart Eyes Финала беше особено силен, за малко да пусна някоя сълза!

# 582
А, не, не - ако е над 20-годишна, няма да я почвам Crossing Arms

На 23 е, художничка а неговата мрачна тайна още не ми е ясна! Mr. Green Всъщност той я определя  като невинна, но девойката може и да го изненада... според мен обаче си е девствена! Чакам да стане полунощ, че тогава заспива бебока и ще я продължа! Но като цяло много ми писна този сюжет! Искам история като "Искам само теб"! Двама млади,влюбени, той беден и след 5-10 години се срещат пак, а той вече е богат и търси ''отмъщение"! Хахаа

# 583
първата я започнах и не я докарах до края......втората събира прах....не знам въобще дали ще стигна до нея...
Е ще я пробвам, когато и доиде времето  Grinning

# 584
  • Разпиляна във въображението
hrisi04, аз чета подобна, но определено не е в стил Клейпас. Доколкото разбирам в миналото той /беден,отритнат от всички и все още недоразвит физически, т.е. да стане красив/, може да се влюби в известната девойка, обаче 14 г. по-късно, богат, отмъщението му започва брутално.

Общи условия

Активация на акаунт