За тези, които четат любовни романи №23

• 77 147
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Хриси, в електронен формат ли я чете или си я купила ?

Аз съм много доволна от "Искам само теб", последната от поредицата Сезони на любовта!  Heart Eyes Финала беше особено силен, за малко да пусна някоя сълза!

В електронен формат, има я във фейсбук групите, но ако не я намираш дай ми мейл да ти я пратя! Peace
Miriel точно такива история ми се чете, коя е книгата?  Party Ако я четеш на английски за жалост не ме устройва!  Wink

# 586
  • София
hrisi04, дай, моля те, линк към тези фейсбук групи, за да следя и аз новостите около романите. Peace

# 587
hrisi04, дай, моля те, линк към тези фейсбук групи, за да следя и аз новостите около романите. Peace

Разбира се:

https://www.facebook.com/groups/1730266477257766/

https://www.facebook.com/groups/el.knigi/

# 588
  • София

Разбира се:

bouquet

# 589
  • I Love You 3000
Ох, и аз да се изкажа за мойта книга , че ме хванаха бесовете. Главната е патка , ама паткаааа. Анастейжа и Гидиановица - пасти да ядат пред нея! Тях ги биха , тази не, но с тоя плиткоумен акъл как я пропускат не знам!  ooooh!

Скрит текст:
Адвокатът(ГГ) Феликс още разглежда делото за сексуалния тормоз на една от секретарките Саша. То са едни големи дилеми, да разгадаят аджеба как флиртуват мъжете и жените. И била ли виновна тя , че ходела с къса пола, та този Питър Дел (лошия) да се обърка. Защото тогава тя излизала виновна и щели да го оневинят. Едни ей такива дилеми.  #Crazy Ако искате да се ядосате на мъжкото съсловие и дори на част от женското, защото главната Коко и тя ги вкарва едни ooooh! Ум да ти зайде! Обаче Сашката ги оправи , като и се тупнаха да и се обесняват и я хванаха в няколко лъжливи показания, нашия почти щеше да оневини онзи. Но тя като се разкрещя "Няма начин да съм го провокирала, защото аз съм лесбийка". И сега нашия се видя у празници и пак взе да рови. И като рови изрови , че половината секретарки са минали през леглото на Дел, но никоя не казала нищо , защото се мислели те за виновни пък и ги било страх и така си караха. Та Феликсчо се досети, че и нашата може да е минала по пистата и я пита "Имала ли си афера с него?" И тая лудата го излъга и вика "Не!". И си вика на себе си , че то това , че е спала един път с него не било афера.  ooooh! Пък , че била девствена и не й се искало много много.... Луда работа ви казвам. Той я пита пак "Ти казали ми истината?" и тя "Дааа"  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Ако й прочетете разсъждениятаааа Анастейжата , Гидиановица (забравих й името ) , при все че ги биха и какво ли още не , пък тази НЕ , излизат по - разумни от тази ОВЦА. Чак не ми се иска да се събират главните!

Обаче , тука се вплитат и други герой , който май са за другата серия. А както вече споделих , не мога да намеря доста голяма част от поредиците на тази авторка. Как е успяла да ги покрие не знам? На вас случвало ли ви се е? Много ми се четат и не знам вече какво да правя. Ако някой наистина ги има или може да ги намери , ще съм много благодарна bouquet

# 590
hrisi04, аз чета подобна, но определено не е в стил Клейпас. Доколкото разбирам в миналото той /беден,отритнат от всички и все още недоразвит физически, т.е. да стане красив/, може да се влюби в известната девойка, обаче 14 г. по-късно, богат, отмъщението му започва брутално.

Mirel,
За коя книга(автор) е анотацията?
Благодаря

# 591
Ох, и аз да се изкажа за мойта книга , че ме хванаха бесовете. Главната е патка , ама паткаааа. Анастейжа и Гидиановица - пасти да ядат пред нея! Тях ги биха , тази не, но с тоя плиткоумен акъл как я пропускат не знам!  ooooh!

Скрит текст:
Адвокатът(ГГ) Феликс още разглежда делото за сексуалния тормоз на една от секретарките Саша. То са едни големи дилеми, да разгадаят аджеба как флиртуват мъжете и жените. И била ли виновна тя , че ходела с къса пола, та този Питър Дел (лошия) да се обърка. Защото тогава тя излизала виновна и щели да го оневинят. Едни ей такива дилеми.  #Crazy Ако искате да се ядосате на мъжкото съсловие и дори на част от женското, защото главната Коко и тя ги вкарва едни ooooh! Ум да ти зайде! Обаче Сашката ги оправи , като и се тупнаха да и се обесняват и я хванаха в няколко лъжливи показания, нашия почти щеше да оневини онзи. Но тя като се разкрещя "Няма начин да съм го провокирала, защото аз съм лесбийка". И сега нашия се видя у празници и пак взе да рови. И като рови изрови , че половината секретарки са минали през леглото на Дел, но никоя не казала нищо , защото се мислели те за виновни пък и ги било страх и така си караха. Та Феликсчо се досети, че и нашата може да е минала по пистата и я пита "Имала ли си афера с него?" И тая лудата го излъга и вика "Не!". И си вика на себе си , че то това , че е спала един път с него не било афера.  ooooh! Пък , че била девствена и не й се искало много много.... Луда работа ви казвам. Той я пита пак "Ти казали ми истината?" и тя "Дааа"  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Ако й прочетете разсъждениятаааа Анастейжата , Гидиановица (забравих й името ) , при все че ги биха и какво ли още не , пък тази НЕ , излизат по - разумни от тази ОВЦА. Чак не ми се иска да се събират главните!

Обаче , тука се вплитат и други герой , който май са за другата серия. А както вече споделих , не мога да намеря доста голяма част от поредиците на тази авторка. Как е успяла да ги покрие не знам? На вас случвало ли ви се е? Много ми се четат и не знам вече какво да правя. Ако някой наистина ги има или може да ги намери , ще съм много благодарна bouquet

Chris_Ch link,

името на автора е .....!!!
Благодаря!

# 592
Благодаря  bouquet

Разбира се:

# 593
  • Разпиляна във въображението
hrisi04, аз чета подобна, но определено не е в стил Клейпас. Доколкото разбирам в миналото той /беден,отритнат от всички и все още недоразвит физически, т.е. да стане красив/, може да се влюби в известната девойка, обаче 14 г. по-късно, богат, отмъщението му започва брутално.

Mirel,
За коя книга(автор) е анотацията?
Благодаря

hrisi04, на английски език е Sad

Книгата е тази

Спойлер:
Скрит текст:
При раждането им, на него и сестра му, майка им умира. Баща им ги обвинява за това и хич не си дава труда да ги отглежда както трябва. Когато е в училище, и среща Миа, се случва нещастие. Жестоко пострадва сестра му /нямам съмнение какво се е случило, но не става ясно какво още/ и това я променя. Баща му го заплашва в болницата, където лежи брутално пребит/ да мълчи иначе ще разнесе навсякъде, че сестра му е повредена стока.
14 г. по-късно Миа решава да изпълни едно от тайните си сексуални желания - да бъде нападната от мъж и да прави здрав секс. Поръчва си го в сайт и една вечер това се случва. Страхотно изживяване, но когато няколко дни след това отново е нападната и се убеждава, че това е човекът от сайта, разбира че нещо се е объркало. Шефът й продава фирмата й и я предлага за нов шеф, който да върти бизнеса. На първата среща със собствениците разбира, че "нападателят" й е новият собственик. Целта на Такс /променено име, което символизира събирането на дългове/ е да я унищожи психически /унижава и пречупва/, физически/буквално, първата вечер си беше донесъл за целта нож/и професионално /като съсипе фирмата, за която тя е помогнала да бъде изградена от нулата и силно обича/. Въпреки желанието си е привлечен от нея и решава да си поиграе малко, удължава плана, макар сестра му да го притиска да приключи всичко. Но той настоява, че тази последна част от отмъщението е лично за него, той е бил най-засегнат и иска да приключи, когато е готов/ Доколкото разбирам те я обвиняват за случилото се - първо с него, а после и с нея. Миа обаче не изпитва вина към нищо, т.е. хич и не подозира за какво е всичко това.

# 594
  • ВАРНА
Прочетох "Специална съботна вечер" от Сандра Браун,хареса ми,кримито беше отново на ниво,неочаквана развръзка...Малко понакуцваше романтичната нишка,но в последно вереме авторката се преориентира повече към кримито,отколкото към любовната част.Сега ми се чете нещо забавно. https://chitanka.info/book/2283-7-dni-i-7-noshti  Тази май писахте,че е смешна,нещо друго да предложите с повече пиперливи диалози и комични ситуации?

# 595
  • I Love You 3000
Скрит текст:

Скрит текст:

Chris_Ch link,

името на автора е .....!!!
Благодаря!

Оп, извинявам се! Пропуснала съм ---> https://www.goodreads.com/book/show/18356975-five-exotic-fantasies   -Тази е за адвоката.
А иначе издирвам другите поредици от авторката Serenity Woods. Мноооого мнооооого искам да ги намеря. Как е успяла да ги изтегли не знам? Склонна съм дори да си ги купя, но нямам Амазон. Помагайте ако имате идеи.

# 596
След дълга чуденка коя да почна и голяма ровене в goodreads за книжка, която да ме грабне започнах тази:
https://www.goodreads.com/book/show/22126926-undesired-lust?ac=1 … ;from_search=true
Доста нетрадиционно почна  Laughing но засега върви добре и ми е супер интересно да разбера, кой е пуснал въпросното видео в нета, след като главния не се смята за виновен.  newsm78

# 597
Прочетох "Специална съботна вечер" от Сандра Браун,хареса ми,кримито беше отново на ниво,неочаквана развръзка...Малко понакуцваше романтичната нишка,но в последно вереме авторката се преориентира повече към кримито,отколкото към любовната част.Сега ми се чете нещо забавно. https://chitanka.info/book/2283-7-dni-i-7-noshti  Тази май писахте,че е смешна,нещо друго да предложите с повече пиперливи диалози и комични ситуации?

Тази е много подходяща, а с много пиперливи диалози е и "Арогантен костюмар"! Peace

# 598
7 дни и 7 нощи е едно от любимите ми четива за разсейване. Чела съм я сигурно 3-4 пъти и всеки път ми е забавна.

В момента чета "Светлината" на Алита Ромиг. Много различна от предишните й книги, но определено много ми харесва.

# 599
Аз не можах да издържа цялата "Защото си моя" на Бет Кери! Crossing Arms Досега такова копиране на Нюансите не бях чела... Началото ОК, но към средата вече се отказах и минах на последните 2 глави! Outta Joint Дразнеща девствена подчинена, поредния доминант с драми в миналото! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт