MasterChef България - сезон II (09.05. - 15.05.2016г.)

• 30 783
  • 394
  •   1
Отговори
# 30
американският МШ е страхотен. В момента крадат едно към едно от първите сезони. И на мен най-голямо впечатление ми направи разликата в отборните битки. Явно тук просто нямат такава възможност да ги извеждат. /или са твърде стиснати/.

# 31
  • София
И аз тук, въпреки,че все по-малко ми е интересно.

# 32
То май с повечето е така  Simple Smile

# 33
Продължава да си ми е интересно и съжалявам, че не го излъчват до петък поне.

# 34
Продължава да си ми е интересно и съжалявам, че не го излъчват до петък поне.

+1  Peace

# 35
кой ще отпадне тази седмица... иска ми се Цветка да излита смятам ,че прекалено дълго се задържа

# 36
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Йоана трябваше да е капитан, когато Елизабет беше с имунитет, но тогава беше връщането на Евгени и те двете увиснаха.

Да, това беше по-предната седмица. А миналата нали Йоана и Лъчо бяха на МастърКлас и Йоана спечели. Но след това в сряда го нямаше традиционното отборно.  Peace

# 37
На мен Цвета ми е забавна, но тя няма знания и умения да продължи по-нататък. Мисля, че и тя самата си го знае, но като е останала доттук няма да се откаже сама, я. И си се бори жената и прави каквото може. Вероятно скоро ще отпадне. Иначе на мен Елизабет не ми е симпатична. Обаче е много амбицирана и ще се бори здраво. Георги е готин, но май и той скоро ще отпадне, защото възможностите му бяха до тук. Мая също май ще си ходи скоро. Не съм я видяла да блести с нещо. А и тази ингрига между нея и Йоана е много неприятна. Според мен ако Елена от предишния сезон беше участвала в този, щеше да го спечели без никакъв проблем. Тук не виждам някой на необходимото ниво, за да е безапелационен фаворит.

# 38
  • София
На мен Цвета ми е забавна, но тя няма знания и умения да продължи по-нататък. Мисля, че и тя самата си го знае, но като е останала доттук няма да се откаже сама, я. И си се бори жената и прави каквото може. Вероятно скоро ще отпадне. Иначе на мен Елизабет не ми е симпатична. Обаче е много амбицирана и ще се бори здраво. Георги е готин, но май и той скоро ще отпадне, защото възможностите му бяха до тук. Мая също май ще си ходи скоро. Не съм я видяла да блести с нещо. А и тази ингрига между нея и Йоана е много неприятна. Според мен ако Елена от предишния сезон беше участвала в този, щеше да го спечели без никакъв проблем. Тук не виждам някой на необходимото ниво, за да е безапелационен фаворит.

Откровената простотия на Цвета няма как да ми е забавна  Naughty Само не мога да разбера доколко е режисирано и доколко истинско. Защото, ако е основно режисирано, то толкова по - зле!
А Георги наистина е доста безличен, прегоря много бързо.

# 39
Много интересна кутия, очаквам все пак някой да направи нещо разнообразно и  впечатляващо.

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 21:45 от the slayer

# 40
  • София
Калоян доста впечатляващ този път, май това е неговата седмица.

# 41
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Интересно предизвикателство. Стискам палци на Калоян.

# 42
Бравоо чиниите на топ 3 ми харесаха много. За пръв път не мога да си избера победител. Peace

# 43
Чудесна чиния на Калоян, но май са решили да обявят Севда за феномен в готвенето.

# 44
И аз съм за Калоян .Интересно щеше да е да има и една чиния от тези на които им се падна и сланина.
Да вземат да дадат вече наградата на Севда и да се знае.И без това я обявиха за феномен така че....

Общи условия

Активация на акаунт