Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 210
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Балеа имат този:

Скрит текст:

не е лош, мажа го профилактично и не всеки ден, за това не мога да кажа дали влияе реално на бръчките

# 706
 bubanka, Благодаря! bouquet

# 707
Момичета имате ли някакви препоръки за балсам за устни,който не садържа парафин,до сега ползвах тези на Хималая,но ми се иска да разнообразя.

# 708
  • най-шареното място
Погледни Alwerde. За съжаления череша/вишна вече няма, но има слънцезащитен, поне в сайта.

# 709
Бижу, я кажи какво стана с твоят балсам да устни, Цицанещо си ли беше, доволна ли си?
На мен ми донесоха пролетта Нютроджината, не е лош, но...за зимата няма да ми свърши работа, ще търся нещо друго, от по- тежката ценова категория, то се е видяло.

# 710
Ами почти съм го привършила. Устата ми е по-зле в студените месеци, сега е поносимо. На Ла рош позе беше балсама. Само това, че сладни ме дразнеше.

# 711
  • Бургас/Пз
Не знам дали точно тук е мястото, но да ви попитам някой ползвал ли е гел лаковете без печене ? В ДМ видях на Римел и Буржоа.

# 712
  • София
Тайга, преди няколко странички спомена, че си си взела ново масло за тяло на Алверде ... Би ли пуснала снимчица? Търсих в близкия ми ДМ, но има само постоянното с макадамия.

# 713
Не знам дали точно тук е мястото, но да ви попитам някой ползвал ли е гел лаковете без печене ? В ДМ видях на Римел и Буржоа.

Взех на Буржоа и се намацах вчера. За сега е добре. Ако не се лъжа обещават маникюрът да издържи 15 дни. Ще видим. Simple Smile Купих цвят Chair et tendre (май така де казваше), защото много си падам по нюдове и много ми харесва как стои. Simple Smile

# 714
  • Бургас/Пз

Взех на Буржоа и се намацах вчера. За сега е добре. Ако не се лъжа обещават маникюрът да издържи 15 дни. Ще видим. Simple Smile Купих цвят Chair et tendre (май така де казваше), защото много си падам по нюдове и много ми харесва как стои. Simple Smile
Благодаря, да споделиш после колко е издържал Simple Smile

# 715
С удоволствие! Simple Smile А някой има ли представа дали топ гел лака може да се ползва и с друг лак, който не е с гел ефект? Предполагам, че ще стане, но да си попитам.  Crazy

# 716
  • София

Благодаря, да споделиш после колко е издържал Simple Smile
http://www.very.co.uk/bourjois-la-laque-chair-et-tendre/1460409497.prd
Това ли е?

# 717
# 718
Това е, което показа ом.  Peace

В ДМ бяха на промоция лак+топ за 10-11 лева.

# 719
  • София
Аз наскоро си взех база и топ лак в едно на Ревлон. Много съм доволна, лака си става доста дълготраен.
 Докога е тази промоция в ДМ? Нещо съм луднала по Буржоа и днес пуснах поръчка с два ружа, водоустойчив молив за очи и две червила. Ружовете изглеждат убийствено докато ги пробвах в Лили ...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт