Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 241
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
  • най-шареното място
Ружовете са хубави, но макар много цветове, някои изобщо не са в гамата им - червено, оранжево примерно. А и доста от тях блестят /някои диско Simple Smile/, та изборът не е лесен.

Кой продукт е по добър за контур Катрис палитра, Катрис Минерален брозър или Есъснс ориенталски бронзър? Последователно:

# 721
Ружовете на Bourjois са страхотни и ухаят много приятно. Много са икономични и нямат свършване.

Обожавам тази пудра, заслужава си всяка стотинка.

Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick - страхотно лятно червило

# 722
Вивиан, промоцията я има в журнала, който е до 15.06. Валидна е до посочената дата или до изчерпване на количествата. Аз бях тръгнала за гел-лака на Римел, но в крайна сметка Chaire et Tendre ми хареса много като цвят и взех на Буржоа.

От две седмици де чудя на гланца, който Cotton_Soft, показа...

# 723
  • Вестерос
Най-сетне се добрах до ориенталската серия в гранд мола...нищо не купих.Нямаха цени,само на сенките,който бяха с откраднати четки.Хайлайтърът хич не ми хареса.Зачудих се за червилото Принцеса Ясмин,но ми се вижда малко за тази цена.
Купих Евелин 8 в1 и какво чета за употребата:

на бг: всеки ден по един слой на чист нокът,на четвъртия го махаш и повтаряш процедурата.
на анг: два дни си слагаш,на третия махаш всичко и повтаряш в продължение на 2-3 седмици.След това веднъж на седмица като основа.

Crazy

# 724
Ружовете на Bourjois са страхотни и ухаят много приятно. Много са икономични и нямат свършване.
И на мен са ми много любими  Heart Eyes
А как са ружовете на Deborah ? Миналата седмица ги позагледах в Лили, но имам 4 ружа и се отказах...много ме впечатли единия цвят обаче, не мога да кажа конкретен номер, но беше страхотно прасковено  Crazy Heart Eyes

# 725
А как са ружовете на Deborah ?
Много пигментирани! Бетон са обаче, не мърдат цял ден. Трябва да имаш лека ръка и фина четка, за да не прекалиш с руж Deborah.

# 726
Бижу, благодаря  bouquet
Нямам нито лека ръка, нито фина четка  Laughing, но щом са трайни определено ще взема да ги пробвам  Crazy Hug

# 727
  • Бургас
ом,за мен най-сполучлив е продуктът на Катрис-палитра за контуриране.Имам и бронзъра на Есенс от ориенталската колекция,той никак не е лош(говоря за по-тъмния),но хайлайтърът му в средата не е нищо особено,хайлайтърът в палитрата на Катрис е по-красив на вид,а и е повече като количество,и като качество не е никак зле.Имам палитрата с розовеещия хайлайтър.

# 728
  • най-шареното място
МарияИванова799, благодаря и аз загледах 02 Simple Smile Другото ми оранжавее. Чтох,ч е хайлатъра е матов и незабележим. Явно е въпрос на вкус.
А минералния загледах заради състава.

# 729
Ружчетата на Буржоа също са много стабилни и не мърдат, но са печени, минерални и трудно се взима от тях дори и с по-твърда четка. А като се замажат отгоре, трябва да се разпраши най-горният лъснат слой с нещо по-твърдо, за да може да пуска пигмент, щото иначе само си търкаш и нищо.
За мое учудване един руж на ГР се оказа много фин и стои много естествено. Купих го ей така по инерция, че ми трябваше такъв цвят. После вкъщи ми се видя много никакъв и го захвърлих. Обаче скоро пак опрях до него, ами страхотно стои и много фино. Ето този модел.
Имам сигурно 15, ако не и повече ружа... ooooh! Любим продукт са ми.  Heart Eyes Blush Мога да говоря за тях безкрайно. Blush

# 730
  • най-шареното място
Ползвам много мека ветрило четка и е много удобно.

# 731
Имам сигурно 15, ако не и повече ружа... ooooh! Любим продукт са ми.  Heart Eyes Blush Мога да говоря за тях безкрайно. Blush
А аз с моите 4 си мислих, че имам много  Laughing Crazy

# 732
# 733
Има ли още от гел очната линия на Есенс ?четох , че май са я спрели  Sad

# 734
  • София
Да, вярно е, че ружчетата на Буржоа се позамазват отгоре, но аз в такива случаи взимам чисто нова гъбичка за миене на чинии и минавам леко отгоре с грапавата част. "Ошкурва се" идеално  Mr. Green

Контуриращата палитра на Катрис не е лоша, да. И аз я харесвам и си я ползвам. Но имам две други по-любими контуриращи и нея малко съм я изоставила. Ще си я припомня  Heart Eyes

Котън, благодаря че даваш отзиви и за други тяхни продукти  Hug Пудра не ползвам, но опаковката ѝ е толкова красива, че ... иде ми само затова да си я купя  hahaha Чъбитата казваш, са хубави. Добреее, записвам  Mr. Green
Някой друг нещо да похвали нещо на Буржоа?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пандишпандичка, мерси  Hug Ще намина в ДМ да видя какво има.

Общи условия

Активация на акаунт