Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 217
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • Хасково
Момичета , другата седмица съм рожденничка , та реших да се възползвам от намалението е ДМ , но не помня колко % беше... 10 или 15% ?
И само за ненамалени неща ли важи ? Дали някоя нова продавачка няма да се направи на интересна на касата  Mr. Green

# 736
Момичета , другата седмица съм рожденничка , та реших да се възползвам от намалението е ДМ , но не помня колко % беше... 10 или 15% ?
И само за ненамалени неща ли важи ? Дали някоя нова продавачка няма да се направи на интересна на касата  Mr. Green

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/services/576136/eink … _wohlfuehlen.html

# 737
вчера си взех от ДМ мицеларната вода на горние с олио. Приятно изненадана останах от почистването на спирала. Доволни ли сте ?

# 738
Скрит текст:
Ами почти съм го привършила. Устата ми е по-зле в студените месеци, сега е поносимо. На Ла рош позе беше балсама. Само това, че сладни ме дразнеше.
Аха. Сега погледнах, че е Цикапласт  Mr. Green

Заредили са ги вече:

https://www.facebook.com/1405815916300979/photos/a.1406954696187 … ype=3&theater

# 739
  • най-шареното място
Днес гледах контур двойката на катрис с хайлатър. Made in PRC. И не ме възхити това. Минералните пък съдържат силикон и доста талк.

# 740
Lemy, благодаря, че сподели. Отивам в четвъртък да ги разгледам.  bouquet

# 741
И аз на 22,ще мина през ДМ.

# 742
  • Хасково
И аз на 22,ще мина през ДМ.

Еее сериозно ли хихи и аз тогава 😘
Avalon , благодаря ❤

# 743
Ружовете на Bourjois са страхотни и ухаят много приятно. Много са икономични и нямат свършване.

Обожавам тази пудра, заслужава си всяка стотинка.

Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick - страхотно лятно червило

Не използвам пудра но заради снимката , вида и описанието което прочетох мисля да си я взема  Joy .Има ли я в Лили за да мога да се ориентирам кой цвят да взема?В нашите ДМ /почти нямаме продукти на буржоа/ Само трябва да видя как се нанася защото съм скарана със всики видове грим .Дори и ФДТ нямам  Embarassed .Имах един на Буржоа 123 Перфект тен .Ползвала съм го два три пъти и срока му на годност изтече предния месец /пълна опаковка хвърлих /. Embarassed .
И от мен глас за чъбито .Много ми харесва .Доволна съм Simple SmileЦвета ми е the beach  Simple Smile

# 744
  • Чукарландия
Извинете ме за глупавия въпрос, но какво е това "чъби"?!? newsm78

# 745
  • Варна
Червило под формата на молив.
В снимката над твоя пост има.

# 746
дебел молив-червило като този от горната снимка /снимката е само за илюстрация на формата на продукта/; някои са по-близо до гланцове, отколкото до червила, но пак са чъби:

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 09:35 от bubanka

# 747
  • София
Цветът е супер, но май не покрива добре. По-скоро е като гланц.

# 748
Цветът е супер, но май не покрива добре. По-скоро е като гланц.
При мен няма проблем с покривност -  харесва ми .Но и аз не съм взискателна  Joy и съм скарана с гримовете и кое как трябва да покрива .
Само ще помоля някой да каже  тази пудра на Буржоа дали се предлага в Лили и да знам дали да се разхождам до там.Не е е много близо до нас : )Ако не да мисля от къде другаде мога да я намеря .

# 749
  • София
Да, има я, на щендерите на Буржоа в Лили  Peace
В момента Буржоа са на промоция в Енцо. Може да видите и там.

Общи условия

Активация на акаунт